Отправьте заявку и наши специалисты перезвонят Вам в течение пяти минут
Оставить заявку
Услуга
это поле обязательно для заполнения
Ваше имя **
это поле обязательно для заполнения
Телефон:*
это поле обязательно для заполнения
Комментарий*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
LASĂ O CERERE
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Главная/Servicii/Servicii de desing

Servicii de desing

Serviciile designerului interiorului în timpul reparației – o abordare corectă la transformarea încăperii de orice tip
Design interior – este o ramură separată a designului, care are ca scop crearea încăperilor confortabile, funcționale și estetic atrăgătoare, care corespund preferințelor și caracterului clientului. Cu ajutorul diverselor stiluri de amenajare, organizarea corectă a spațiului, alegerea culorilor, texturilor, mobilei și elementelor de decor poate fi accentuată individualitatea proprietarului, și creată locuința sau biroul, care va reda caracterului lui, gustul rafinat și statutul înalt.
Un design interior cu adevărat confortabil, comod și armonios poate fi creat doar de un profesionist experimentat. Anume designerul gestionează tot procesul reparației începînd de la consultarea clientului în alegerea stilului, și finisînd cu planificarea iluminării, ventilației, zonare, plasarea mobilei. Serviciile designerului în calitate de o completare a lucrărilor de reparație – este o abordare corectă la transformarea și îmbunătățirea oricărei încăperi.
Stilurile designului interior
Designul reparației începe cu alegerea stilului, în care va fi amenajat interiorul dorit. Este o decizie foarte importantă, care trebuie să depindă de gusturile și preferințele clientului, precum și de tipul încăperii, dimensiunile și scopul ei. Există cîteva orientări principale în amenajarea interiorului, care la rîndul său se divizează în anumite stiluri:
  • Orientare antică. Ea include stilurile grecesc și roman, caracterizate prin ridicarea coloanelor și crearea arcilor, utilizarea pietrei și plăcii, tencuielii învechite, draperiilor, basoreliefelor, luminei difuze, mobilei din lemn de forme simple cu elemente din bronz.
  • Orientarea clasică. Clasica include în sine mai multe stiluri distincte aprinse și sinestătătoare. Baroc se caracterizează prin lux și eleganță: panouri din lemn, tapete din materiale textile, mulură, marmură, mobilier lăcuit cu gravură și forme curbate, drapare din mătase, catifea. Clasicismul – este strictețea și corectitudinea formelor, nuanțelor deschise, utilizarea lemnului și pietrii naturale, obiectelor de decor scumpe și discrete. Modernismul se caracterizează prin lipsa colțurilor ascuțite și marginilor stricte, prin utilizarea materialelor și nuanțelor naturale, ornamentelor vegetale, mobilei masive dar elegante.
  • Direcția etnică. Este formată dintr-o mulțime de stiluri etnice: african, marocan, japonez, chinez, egiptean. Momentul cheie este de a reda în designul interiorului caracteristicile specifice a țărilor aparte, a popoarelor.
  • Stilurile moderne. Din ele fac parte mai multe decizii de design interesante și expresive, caracterizînd din diverse părți stilul vieții moderne. Art Deco – sunt nuanțele contraste, utilizarea formelor geometrice, pielii, blănii, fildeșului și combinația organică a luxului cu tehnologiile moderne. High-tech se caracterizează prin funcționalitate, utilizarea maximă a tehnologiilor înalte, metalului, sticlei, masei plastice, iluminării funcționale, mobilei minimaliste.
Proprietarii apartamentelor și caselor mari își pot permite de a combina mai multe stiluri sau utiliza diferite orientări pentru amenajarea încăperilor separate și a adăuga o diversitate mai mare în designul interiorului.
Tipurile de reparație și costul serviciilor designerului
Înainte de a începe reparația este necesar de a lua decizia, care din diversitățile lui se potrivește anume pentru Dumneavoastră. De tipul ales în mare măsură depinde suma cheltuielilor necesară pentru implementarea lui, termenii de executare, precum și cît de tare se va schimba încăperea, și cît de curînd veți avea nevoie de următoarele lucrări de reparație. Sunt distinse trei tipuri de bază a reparației:
  • Reparația cosmetică – cea mai accesibilă și simplă opțiune, care constă din lucrări de finisare, care nu afectează pereții, podelele și tavanele, instalațiile sanitare,i aparatele și dispozitivile electrice. Acest tip de reparație permite de a înlătura defectele mici, care s-au format în procesul utilizării încăperii, pentru a împrospăta încăperile, și de a face schimbări stilistice.
  • Reparație capitală – o opțiune semnificativ mai laborioasă, care include schimbul obiectelor sanitare, cablajului, ferestrelor și ușilor, crearea unor elemente noi: arci, coloane, nișe, replanificarea apartamentului.
  • Euro reparație – utilizarea celor mai recente tehnologii, decizii de design noi, zonarea încăperilor, schimbul sistemei de încălzire și iluminare pe unele mai funcționale și eficiente.
De tipul de reparație ales depinde și costul pentru serviciul designerului, deoarece designul încăperilor este îndeplinit anume după tipul de lucrările de reparație efectuate.
Un interior gîndit – este cheia vieții confortabile
Puteți conta pe un design interior de la autor, care va face față tuturor dorințelor voastre și specificul planificării apartamentului. Lucrul în tandem cu designerul nostru – este un proces creativ plăcut, în rezultatul cărui se formează un aspect unic al încăperii.
Proiectul de design – este primul pas spre realizarea visului
Ideea aprobată a designului interiorului va deveni fundamentul pentru elaborarea proiectului de design al apartamentului. Nu ratați ocazia de a privi în viitor și imagina, cum va arăta fiecare cameră al casei voastre!
Aveți încredere în profesionist, explicați cum vedeți locuința voastră reînnoită. Pe baza informației primite el va aloca zonele funcționale, va selecta decizia stilistică și gama de culori. În orice caz decizia finală va fi numai a Dumneavoastră!
Serviciile de design al reparației de la compania „Еuroremont-Style” – este o posibilitate unică pentru a transforma corect și eficient orice încăpere. Colaborarea designerului experimentat cu un gust excelent și cunoștințe extinse în domeniul de amenajare al interioarelor cu echipa de muncitori calificați, care dețin toate subtilitățile de punere în aplicare a oricărui tip de reparație, va permite de a primi un rezultat, care va depăși toate așteptările Dumneavoastră.

Compania Euroremont-Style efectuează reparație la cheie a apartamentelor în Chișinău și pe întreg teritoriul Moldovei. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Acest lucru ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație si finisare.


Pentru informații mai detaliate privind serviciile noastre faceți legătură cu noi la numerele de telefon +373 780 85 656 sau +373 692 05 504

 

shtu
..
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
comentarii
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена