Отправьте заявку и наши специалисты перезвонят Вам в течение пяти минут
Оставить заявку
Услуга
это поле обязательно для заполнения
Ваше имя **
это поле обязательно для заполнения
Телефон:*
это поле обязательно для заполнения
Комментарий*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
LASĂ O CERERE
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Главная/Reparație de elită

Reparație de elită

bedroom-ge10251e72_1280 Reparația de elita a apartamentelor și reparația euro sunt concepte diferite. Mulți le confundă, crezând că nu există nicio diferență, însă aceste reparații la cheie variază atît la calitate, cât și materialele și tehnologiile utilizate în realizarea proiectului. Euroreparația casei se execută cu respectarea standardelor internaționale și a materialelor certificate. Există însă materiale de finisare de elită, soluții de design, tehnologii care sunt foarte scumpe care sunt utilizate pe scară largă doar le reparații elitare. Majoritatea companiilor nu lucrează cu ele, pentru că nu au calificarea necesară, nu știu să manipuleze aceste materiale, și nu au echipamentul tehnic necesar.

Dacă trebuie să faci o investiție indecent de mare într-o casă, Euroremont-Style este gata să realizeze cele mai îndrăznețe și ambițioase sarcini. Avem experiență în reparații de elită a apartamentelor și caselor. Monitorizarea permanentă a tendințelor în lumea designului interierului și capacitatea de a lucra cu materiale inovatoare ne permit să-l satisfacem chiar și pe cel mai exigent client cu un gust rafinat.

Reparația de lux – un privilegiu exclusiv

Sarcina reparației de lux constă în concentrarea pe individualitatea și statutul social al proprietarului și aptitudinea de o reda în interier. Prin urmare, a vorbi despre orice abordări șablon este de prisos. Designerul se bazează în munca sa doar pe cerințele și capacitățile clientului. El trebuie să fie capabil să anticipeze gândurile, să citească printre rânduri, să privească în suflet pentru a afla dorințele ascunse. Ca urmare a realizării proiectului de reparație elitară a casei, clientul obține ceea ce și-a dorit cu adevărat. Sunt lipsite de sens lucrările de reaparție la cheie dacă apartamentul este frumos, bine finisat, dar nu are suflet. Capacitatea de a discerne sufletul unei case este un har adevărat al designerului, precum și a meșterilor care pun acest proiect în viață.

Dezvoltarea unui proiect de design de reparație de lux al casei este:

  • Armonizarea compartimentării în cele mai mici detalii;
  • Elaborarea unui plan de demontare/montare a construcțiilor interioare;
  • Utilizarea materialelor certificate prietenoase mediului;
  • Potrivirea exactă a fiecărui element;
  • Selecția materialelor de finisare și decor din colecțiile private de design etc.

kitchen-g9110a07e2_1920 În plus, reparația elitară la cheie trebuie să fie efectuată de specialiști care au promovat cursuri speciale de calificare pentru stăpânirea tehnologiilor inovaționale de utilizare a materialelor exclusive. Astfel, reparația apartamentului de elită este rezultatul muncii coordonate a unei echipe de experți în diverse domenii. Așa se lucrează la Euroremont-Style. Responsabilitatea serviciilor prestate, cooperare directă cu furnizorii și abordarea individuală sunt garantate fiecărui client indiferent că a comandat o reparație capitală a apartamentului sau reparația cosmetică doar a unei camere.

Prețul interierul elitar

Oricine poate realiza proiectele simple. Dar abilitatea de a lucra cu materiale scumpe și echipamente unice necesită calități și cunoștințe speciale. Pentru a acumula experiență experții noștri au realizat multe proiecte de reaparație capitală, euro și elitară. Astfel, cea mai complexă și mai dificilă sarcină este realizabilă, dar și accesibilă la preț per m2. Comandați reaparția de elită a apartamentului în Euroremont-Style, și fiți siguri că rezultatul va fi pe așteptările dvs. Mai mult, cu noi beneficiați și de un preț a reparației de lux pe buzunarul fiecărui.

Sunt destui meșteri care promit marea și sarea. De regulă, aceste afirmații nu sunt confirmate cu nimic. Deci, cu cât exclamațiile sunt mai puternice, cu atât calitatea este mai scăzută. Noi ne confirmăm cuvintele cu exemple concrete ale proiectelor realizate de-a lungul anilor. Drept urmare, numărul de recenzii bune din partea clienților noștri este în creștere și suntem recomandați cu încredere pentru executarea reparațiilor la cheie în Moldova de orice complexitate și dificultate.

home-g6216590d1_1920 Cu noi reparațiile exclusive sunt un obiectiv realizabil. Un proiect de design detaliat, respectarea strictă a canoanelor stilistice, deținera cunoștințelor și echipamentului special, ca și orice serviciu cu adevărat profesionist, costă. Nu facem afirmații goale, ci garantam rezultatul. Mai mult, estimarea inițială a prețului pe m2 al reparației la cheie a casei rămâne neschimbat, indiferent de fluctuațiile de piață, iar termenele sunt strict respectate.

Profesionalismul este baza exclusivității

Nu-i credeți pe cei care spun că reparațiile de elită nu necesită mult efort și bani. În ce constă atunci, în opinia lor, particularitatea și exclusivitatea proiectului? Prin ce se deosebește această reparație la cheie de altele mii care se execută în Chișinău și Moldova?

Reparațiile de lux trebuie executate doar de profesioniști. Asupra interierul exclusiv și rafinat vor lucra  doar specialiști care știu să manipuleze materiale și echipamente speciale. Astfel, sunt excluse riscurile de modificări ulterioare, deteriorarea materialelor de finisare și decor sau nerespectarea proiect-desingului.

Este ușor să comandați o reparație de lux în Euroremont-Style. Colectați numerele noastre de telefon și invitați un manager. Noi vom face restul. Și cu siguranță vă va plăcea rezultatul.

Costul total al reparației de elită fără materiale este de la 150  euro m2


Compania Euroremont-Style efectuează reparație la cheie a apartamentelor în Chișinău și pe întreg teritoriul Moldovei. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Acest lucru ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație si finisare.


Pentru informații mai detaliate privind serviciile noastre faceți legătură cu noi la numerele de telefon +373 780 85 656 sau +373 692 05 504

 

shtu
..
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
comentarii
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена