Отправьте заявку и наши специалисты перезвонят Вам в течение пяти минут
Оставить заявку
Услуга
это поле обязательно для заполнения
Ваше имя **
это поле обязательно для заполнения
Телефон:*
это поле обязательно для заполнения
Комментарий*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
LASĂ O CERERE
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Главная/Servicii/Curățarea încăperilor

Curățarea încăperilor

Orice reparație – este un lucru greu și cu mult praf. Din cauza aceasta, la finalizarea reparației este necesară efectuarea coplexă de curățenie al încăperilor. Totodată, lucrările de curățare deseori capătă o amploare atît de mare, încît se transformă într-un fel de continuare al reparației. În astfel de cazuri efectuarea a unei curățenii calitative și migăloase se pomenește a fi nu mai ușoară decît unele lucrări de finisare. Curățenia după reparație este legată cu o serie de greutăți specifice. Principala dintre ele, fără îndoială, este amploarea ei.

În afară de aceasta, este necesar de a lua în considerație și componența complexă a poluatorilor cu care trebuie să ai de a face. În special, curățenia apartamentelor după reparație, presupune îndepărtarea unei cantități semnificative de praf, care pătrunde practic în toate deschizăturile.

Pe lîngă cele expuse mai sus apare și necesitatea de a înlătura petele de mortar, chit, vopsea și alte materiale. De a soluționa această problemă este uneori imposibil, fără utilizarea unor substanțe speciale. Pe din altă parte, utilizarea necalificată a preparatelor speciale poate avea consecințe nedorite și poate deteriora elementele de finisare.

O atenție deosebită este necesară și la aspectul evacuării gunoiului de construcție. În procesul de reparație capitală, în special la demontarea finisării vechi, pereților despărțitori, instalațiilor sanitare și a altor elemente, se formează volume considerabile de resturi. Totodată evacuarea gunoiului de construcție trebuie să fie efectuată imediat, pentru a elibera încăperea, fără a crea obstacole pentru îndeplinirea reparației. Este o sarcină cu volum mare de muncă, care necesită de asemenea și mijloace de transport speciale.

xolpqscm9 rubbish1 i9 30233106

Specialiștii companiei Euroremont-Style îndeplinesc toate tipurile de reparație al încăperilor. Totodată noi ne străduim să oferim serviciile noastre în așa mod încît să asigurăm o comoditate maximă clienților noștri. Din acest motiv noi de asemnea oferim și servicii de curățare al încăperilor după reparație, care vă va ajuta să solvați problema gunoiului și murdăriei în apartamentul Dumneavoastră. Noi asigurăm îndepărtarea rapidă a gunoiului de construcție de orice volume. Lucrările de curățare sunt îndeplinite cu utilizarea echipamentului profesional de curățenie și preparate extrem de eficiente. Aceasta oferă posibilitatea de a aduce apartamentul în ordine foarte rapid și calitativ. Curățarea încăperilor de la compania noastră permite de a termina reparația operativ și de a primi plăcere de la un interior frumos și curat.

Cîteva recomandări pentru curățarea încăperilor după reparație

După cum este cunoscut, în încăperi, după terminarea reparației rămîne o cantitate mare de praf și gunoi. Curățarea zilnică a încăperilor, practicată în majoritatea oficiilor, nu are nimic în comun cu dereticarea specializară efectuată de către companiile de cleaning. Orice conducător al companiei poate să aibă o abordare creativă față de curățarea facilităților de la gunoiul de construcție și deșeurile menajere, curățarea ferestrelor, fațadelor, mobile și așa mai departe. Implicînd toți angajații poate fi atinsă o anumită curățenie și ordine. Însă aceste realizări nu vor face încăperile voastre cu mult mai curate și confortabile.

Curățarea apartamentului după reparație – este o sarcină dificilă, prin urmare se desfășoară în cîteva etape.:

  • În primul rînd – este necesar de sinestătător sau folosind serviciile unei companii de cleaning de a organiza înlăturarea și evacuarea gunoiului de dimensiuni mari.
  • În al doilea rînd, este necesar de a înlătura resturile materialelor de construcție, și de a strînge gunoiul de dimensiuni mici.
  • A treia etapă, utilizînd un aspirator industrial sau oricare cu capacitate mare de a efectua curățarea suprafețelor.
  • Ultima etapă: este deratizarea și dezinfectarea încăperilor efectuată în ultimul rînd. Este necesar de a reține, că produse de curățare utilizate sunt toxice și în lucrul cu ele este necesar de a utiliza mască și mănuși pentru protecția pielii.

Acum să vorbim despre mobilă. În unele cazuri chiar și husele nu sunt în stare să o protejeze de la petele de proveniență necunoscută. Este necesară curățarea tapițeriei și covoarelor. Care nu ar fi rezultatul promis de publicitate, mijloace universale pentru toate tipurile de murdărie nu a fost inventată. Diferite pete necesită tratament diferit. Cu toate acestea, există unele reguli generale, care trebuie pur și simplu respectate.

În primul rînd, locul murdar trebuie tratat cînd murdăria încă este proaspătă. În acest caz, va fi de ajuns pur și simplu de a clăti cu o cantitate mică de apă fiartă. Înlăturarea petelor vechi, iar uneori chiar și curățarea completă a mobilei moale necesită mult timp, efort și prafuri speciale.

În al doilea rînd, dacă nu ați observat pata la timp, și ea deja a reușit să pătrundă în suprafața canapelei, fotoliului sau covorului, nu intrați în panică și nu vă grăbiți să o curățați cu ajutorul primului remediu disponibil, astfel doar veți înrăutăți situația. Estimați caracterul petei. Dacă este o pată alcalină, utilizați acizi naturali – lămîie și oțet. Însă dacă pata, dimpotrivă, este de „origine acidică”, vă vor ajuta sarea și soda. Oricare remover ați ales, este recomandat să îl încercați mai întîi pe o suprafață care nu va fi la vedere.

De asemenea, se mai întîmplă că toate măsurile de siguranță luate nu ajută să protejați de la ziditori mobila lustruită sau lăcuită. Zgîrieturile pot fi acoperite cu cremă pentru încălțăminte, deteriorările mai adînci pot fi umplute cu adeziv special sau șpăcluială. În afară de aceasta, pentru a scăpa de zgîrieturi de pe mobila lăcuită există crete de ceară speciale, ele trebuie să fie alese după culoare.

 Rămășițele văruirii de pe suprafața lustruită pot fi ușor înlăturate cu ajutorul țesăturii, înmuiată în benzină sau în pasta uleiului de floarea soarelui și sare. Pentru a restaura luciul lustruirii, puteți utiliza orice amestec de ulei vegetal și apă de colonie sau vin. Pentru dungile albe de văruire greu înlăturabile de pe suprafața mobilei de lemn, utilizați soluție din o treime de oțet și două treimi de apă. Cam acestea sunt sunt toate sfaturile.


Compania Euroremont-Style efectuează reparație la cheie a apartamentelor în Chișinău și pe întreg teritoriul Moldovei. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Acest lucru ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație si finisare.


Pentru informații mai detaliate privind serviciile noastre faceți legătură cu noi la numerele de telefon +373 780 85 656 sau +373 692 05 504

 

shtu
..
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
comentarii
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена