Отправьте заявку и наши специалисты перезвонят Вам в течение пяти минут
Оставить заявку
Услуга
это поле обязательно для заполнения
Ваше имя **
это поле обязательно для заполнения
Телефон:*
это поле обязательно для заполнения
Комментарий*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
LASĂ O CERERE
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Главная/Euroreparatie

Euroreparatie in Chisinau

furniture-g1207caf5f_1920 Conceptul de „reparație europeană” sau ”euroreparație” a intrat ferm în viața noastră ca un indicator al celei mai înalte calități de reparației a apartamentului sau a unei case. Pentru asigurarea calității europene se folosesc materiale de constructii si finisaje certificate, tehnologii speciale, în conformitate cu cerintele standardelor internaționale. Interierul tinde catre minimalism, ergonomie, confort, indiferent de stilul interiorului.

Reparația euro la cheie a apartamentului în Chișinău este întotdeauna o opera adevărată, atunci când proiectul este realizat de către profesioniști. Este imposibil să se asigure calitatea europeană fără cunoașterea specificului lucrărilor, materialelor, tehnologiei, echipamentelor tehnice. Calitatea reparațiilor capitale și cosmetice ține, în primul rând, de responsabilitate și atenție la detalii. Euroremont-Style garantează conformitatea regulamentelor internaționale. Aceasta asigură succesul realizării fiecărui proiect de euroreparație la cheie a casei, indiferent de amploare, complexitate, orientare stilistică.apartment-gca67638bc_1920

Principala diferență între reparația europeană și reparațiile cosmetice obișnuite este calificarea meșterilor. În ambele cazuri, se recomandă să contactați profesioniști. Cu toate acestea, pentru reparații euro, este necesară cunoașterea standardelor europene pentru lucrările de reparații și aplicarea lor în practică.

Etapele de lucru a euroreparației:

 • Dezvoltarea proiectului de desing. Se intocmeste conceptul spațiului, stilistica, functionalitatea, decorul, amenajarea mobilierului;
 • Întocmirea unui plan de trasare a comunicațiilor inginerești: alimentare cu energie electrică, cu apă, canalizare, sistem de ventilație, securitate la incendiu, supraveghere video, televiziune, internet etc.;
 • Selectia materialelor de constructii și finisaje;
 • Executarea lucrărilor de construcții și finisaje;
 • Punerea în funcțiune a obiectului.

interior-design-g8edd4fb62_1920 Renovarea euro a apartamentului nu cere o orientare stilistică strictă, dar este necesar să se mențină toate camerele în același stil. Sarcina principală este de a asigura ergonomia, funcționalitatea, confortul și siguranța spațiului. Culorile calme ale suprafețelor, mobilierul modern, iluminatul bine gîndit sunt binevenite la reparații europene.

Tipuri și specificul lucrărilor de renovare

Este imposibil să faci o reparație euro a casei de sinestătător, indiferent ce spun meșterii necalificați amatori. Aici sunt importante precizia, conformitatea reglementărilor și tehnologiei utilizării materialelor de finisare certificate. Acum nu este greu sau scump să comanzi o reparație europeană a apartamentului în Chișinău și în alte raioane ale republicii – contactează Evroremont-Style și obține cea mai bună ofertă, și veți avea:

 • Compartimentarea și reamenajarea spațiului. Nu este permisă demolarea pereților portanți sau a elementelor structurale ale clădirii, cu excepția obținerea autorizației de la organelle abilitate;
 • Montaj, schimbarea/modernizarea sistemelor de încălzire, aer condiționat, ventilație;
 • Proiectarea spațiului de subtavan;
 • Demolarea/ridicarea pereților despărțitori pe interior, pereți falși, amenajare nișe, arcade, deschideri;
 • Montarea pardoselii, aplicarea gresiei pe pereți și podea, finisajele decorative ale pereților, tavanelor;
 • Montarea ușilor interioari și de intrare, blocurilor de ferestre.

Reparația europeană a apartamentelor nu este o reparație capitală sau reparație cosmetică, ci o categorie complet diferită de servicii de reparații. Aici aveți nevoie de o viziune profesională asupra problemei și de o abordare calificată în implementărea proiectului. Prin urmare, euro reparația nu tolerează atitudinea necalificată și neglijentă chiar și la executarea celor mai mici lucrări. Cu atât mai mult astfel de abordare este strict necesară dacă optați pentru un design exclusiv, iar pentru reparația euro la cheie a casei vor fi utilizate materiale scumpe de finisare.

living-room-gb69756845_1920Prețul reparației europene a apartamentului din Chișinău

Euroreparația la cheie în Chișinău sau în oricare altă localitate din Moldova de la Euroremont-Style este o alegere optimă de costuri privind realizarea celor mai îndrăznețe și complexe idei de design interior la cea mai înaltă calitate. Apartamentul tau va deveni elegant, confortabil, sigur, într-un timp scurt și la prețuri pe buzunar. Fiind folosite doar materiale certificate, echipamente și tehnologii moderne, interiorul garantat își va păstra prospețimea și frumusețea inițială timp de mulți ani.

Prețul m2 a reparației euro a casei în Moldova este calculat în funcție de cantitatea de muncă, complexitatea proiectului, suprafața spațiului, specificul lucrului cu materiale de finisare. Cu toate acestea, la Euroremont-Style veți obține cele mai bune condiții pentru toate serviciile de reparație a apartamentelor, caselor, spațiilor comerciale și oricărui alt tip de imobil, deoarece politica tarifară vizează disponibilitatea pentru fiecare categorie de clienți. Invitați un manager la obiect, discutați detaliile proiectului, aflați prețul la m2 a euro reparației casei dvs. și obțineți o casă elegantă, confortabilă și sigură.

 

Costul total al tuturor lucrărilor fără materialele incluse - de la 125 euro la m²


Compania Euroremont-Style efectuează reparație la cheie a apartamentelor în Chișinău și pe întreg teritoriul Moldovei. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Acest lucru ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație si finisare.


Pentru informații mai detaliate privind serviciile noastre faceți legătură cu noi la numerele de telefon +373 780 85 656 sau +373 692 05 504

 

shtu
..
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
comentarii
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена