Отправьте заявку и наши специалисты перезвонят Вам в течение пяти минут
Оставить заявку
Услуга
это поле обязательно для заполнения
Ваше имя **
это поле обязательно для заполнения
Телефон:*
это поле обязательно для заполнения
Комментарий*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
LASĂ O CERERE
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена

Camera copiilor

baby-boy-g208e35691_1920 Mulți părinți greșesc atunci când fac reparație în camera copilului. Ei abordează acest proces ca pe crearea unui interior „pentru creștere”. Această abordare este greșită și chiar dăunătoare dezvoltării copilului. La fel ca hainele sau încălțămintea, interiorul, decorul și funcționalitatea camerei în care se joacă, citește, desenează, își face temele și se relaxează micuțul, trebuie alese în funcție de vârstă. Specialiștii Euroremont-Style vă vor ajuta la realizarea reparațiilor în odaia copiilor, în care ei se vor forma armonios ca o persoana sănătoasă, independentă și creativă.

Reparație în camera copiilor: caracteristici și specificați

Adesea, părinții le oferă copiilor cea mai mică cameră din casă. Însă copilul are nevoie de mai mult spațiu pentru a se juca, de multă lumină naturală, de izolare de sunete străine, mirosuri și alți factori enervanti și care distrage atenția. Dacă nu puteți oferi copilului dumneavoastră astfel de condiții, Euroremont-Style vă va ajuta să o corectați acest lucru rapid și ieftin, utilizând diferite metode tehnice. Comandând de la noi o reparație a camerei copilului, poți fi sigur că spațiul va fi sigur, funcțional, cald și bine ventilat. Care va fi designul camerei vă propunem să discutați cu copilul, deoarece acest spațiu este destinat exclusiv lui, și este prioritar ca el să se simtă aici bine și în siguranță. Specialiștii noștri sunt capabili sa aducă la viață cele mai îndraznețe și năstușnice idei,  ce a fost dovedit în practica de zi cu zi de multe ori.

Etape obligatorii ale reparației odăii pentru copii:

  • Lucrări de electromontaj – montare/schimb cablaj electric, prize, întrerupatoare, iluminat;
  • Decorarea tavanului – în camera copilului este potrivit și chiar recomandat pentru a evita tavanele simple plictisitoare. Structurile suspendate de zonare a spațiului pe mai multe niveluri, utilizarea tavanului extensibil cu imprimare foto, picturi și a altor elemente decorative de finisare sunt potrivite aici;
  • Decorarea pereților – în camera copiilor sunt binevenite combinații nuanțe de culori și texturi luminoase, suculente și îndrăznețe. În timpul reparației camerei copilului, după nivelarea pereților, se aplică vopsea decorativă sigură pe bază de apă, tapet din materiale naturale și alte materiale de finisare care sunt rezistente la excesul de creativitate, energie și imaginație a copiilor;
  • Finisarea pardoselilor – aici se folosesc doar materiale naturale, precum parchet, laminat și nu se recomandă așezarea plăcilor ceramice. Părinții deosebit de atenți vor comanda cu siguranță instalarea sistemului ”Podea caldă” și vor oferi copilului condiții sigure pentru jocuri de lungă durată la podea în sezonul rece și în extrasezon.

apartment-g0fccd36d8_1920 Designul unei camere pentru copii, precum și funcționalitatea și ergonomia, vor diferi în funcție de stăpânul acestui spațiu: un băiat sau o fată. Este mai dificil pentru părinții care au copii de diferite sexe sau vârste diferite, deoarece într-o odaie trebuie să combine caractere, cerințe, preferințe complet diferite. Prin urmare, reparația camerei copiilor nu este deloc o sarcină ușoară.

Nu experimentați, ci contactați imediat experții. Acest lucru va economisi bani și reparația odăii fetiței îi va oferi o lume personalizată creată doar pentru ea, iar reparația camerei băiatului va crea atmosfera ideală de dezvoltare a unui barbat responsabil. Euroremont-Style este cel mai bun ghid al copiilor voștri în lumea basmelor și aventurilor, trebuie doar să sunați și să invitați managerul.

apartment-g0fccd36d8_1920 Reparație odaie copii în Chișinău

Reparația camerei bebelușului, precum și a adolescentului la Euroremont-Style este o posibilitate de a crea o insulă de siguranță, ergomonie și funcționalitate maximă a spațiului exclusive pentru copilul dvs. El va avea întotdeauna acces la comunicații moderne, o zonă de joacă spațioasă și sigură, loc de sport, o zonă de învățare, creativitate și recreere. Toate acestea pot fi combinate armonios în spațiul limitat al unei camere dintr-un apartament obișnuit și la prețuri mici pentru reparația camerei adolescentului. Aici totul trebuie gândit până la cel mai mic detaliu, iar munca trebuie realizată cu dăruire deplină, responsabilitate maximă și respectarea regulilor de siguranță. Și toate aceste la cel mai bun preț reparție camera pentru copii în Chișinău și Moldova.

Un complex de lucrări de reparații în camera pentru copii este o sarcină dificilă. Mulți părinți au eșuat pe acest front, deoarece și-au realizat ideile și visele proprii, dar nu și a copilul lor. În plus, necunoașterea materialelor moderne de finisare, a specificului reparației odăii bebelușului, a modului de asigurare a locuinței, a dus la faptul că această cameră specială a devenit incomodă, nepractică și nu este propice dezvoltării armonioase a copilului. În plus, această abordare duce la multe cheltuieli inutile și excesive, care pot fi ușor evitate apelând la profesioniști.

Oferă-i copilului tău lumea pe care a visat-o mereu! Cu Euroremont-Style este profitabil, sigur și durabil.


Compania Euroremont-Style efectuează reparație la cheie a apartamentelor în Chișinău și pe întreg teritoriul Moldovei. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Acest lucru ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație si finisare.


Pentru informații mai detaliate privind serviciile noastre faceți legătură cu noi la numerele de telefon +373 780 85 656 sau +373 692 05 504

 

shtu
..
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
comentarii
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена