Отправьте заявку и наши специалисты перезвонят Вам в течение пяти минут
Оставить заявку
Услуга
это поле обязательно для заполнения
Ваше имя **
это поле обязательно для заполнения
Телефон:*
это поле обязательно для заполнения
Комментарий*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
LASĂ O CERERE
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Главная/Reparatii la cheie/Reparația spațiilor comerciale

Reparația spațiilor comerciale

restaurant-gf7d750fd5_1920

Afacerea cu restaurante este un business complex și dificil, dar destul de profitabil, dacă îți organizezi corect activitățile. Desigur, mâncarea delicioasă, deservirea l  a un nivel înalt sunt fața entității, dar interierul joacă un rol nu mai puțin important. Designul și decorarea bună pot crea o atmosferă la care vizitatorii vor dori să se reîntoarcă de mai multe ori. Reparația restaurantelor și cafenelelor în Chișinău necesită profesionalism în fiecare detaliu. Acest lucru poate fi garantat de Euroremont-Style la prețuri accesibile.

Reparație în spațiile comerciale

În sfera bisnessului concurența este foarte acebră. Fiecare mărunțiș poate duce la succes sau, dimpotrivă, la declin. Este importantă nu doar calitatea mâncării, muzica, deservirea, ci și ambianța creată cu grijă pentru clienți. Design frumos, decor armonios, ergonomia spațiului, calitatea finisajelor – este cea ce poate crea o atmosferă confortabilă pentru relaxare, veselie și distracție. Astfel, o abordare profesională în reparațiai magazinelor, restaurantului, bistro-ului, barului și altor spații comerciale și de agrement, ținând cont de specificul afacerii, va crea condițiile potrivite pentru lărgirea clientelei și prosperitatea afacerii.

Euroremont-Style oferă:

  • Dezvoltarea designului individual, ținând cont de specificul entității;
  • Selecția a materialelor necesare pentru reparația capitălă la cheie a barului, restaurantului, pub-ului sau o simplă renovare a interierului;
  • Efectuarea lucrărilor de demontare a pereților despărțitori, compartimentarea spațiilor, lucrări capitale la podea, pereți, utilități;
  • Reparatii cosmetice, renovari interioare a marketelor, magazine, locuri de agrement și alimentare publică;
  • Montarea sau schimbarea rețelelor electrice, sistemelor de alimentare cu apă/canalizare, ventilație, conform cerințelor către unitățile de alimentație publică și standardelor sanitare, igienice și antiincendiare.

Specialiștii pot efectua o reparație capitală a restaurantului de orice complexitate, indiferent de design, configurație geometrică sau suprafața incintei. Capacitatea de a lucra cu diferite materiale de finisare și decor permite Euroremont-Style să implementeze cu brio cele mai îndrăznețe proiecte.

interior-g3bf12a033_1920 Specificul reparatiilor cosmetice și capitale ale spațiilor comerciale

Pentru ca fiecare oaspete să se simtă confortabil, este necesară dezvoltarea unui concept al spațiului în prima etapă a reparației la cheie cafenelei. De asemenea, este necesar să se asigure funcționalitatea zonei de lucru, locurilor de odihnă pentru vizitatori. Deoarece există o mulțime de echipamente diferite în zona bucătărieie și barului, există fluctuații de umiditate și temperature și este important să fie respectate cerințele de siguranță la incendiu. Acest lucru este obligatoriu nu numai la planificarea locurilor de muncă pentru personalul de bucătărie și încăperilr utilitare, ci și pentru alegerea materialelor de finisare, a sistemelor de comunicații sau de inginerie.

Pentru unele tipuri de echipamente este necesară alimentarea cu energie electrică, cu apă, canalizare, ventilație (cu un flux de aer de înaltă intensitate, sistem de filtrare), etc. Astfel pentru a calcula corect puterea și capacitatea, este necesar să se prevadă toate detaliile funcționale și să fie incluse în proiect înainte de a începe reparația capitală a spațiului comercial indiferent de destinație.

Proiectul pentru reparația restaurantului în Moldova trebuie să conțină:

  • Soluții de arhitectură și proiectare pentru fiecare încăpere tehnică, sală de deservire a clienților;
  • Schema de alimentare cu energie electrică și iluminare;
  • Schema de montare a sistemului de alimentare cu apa și canalizare;
  • Schema de instalare a echipamentului de securitate la incendiu, ventilație, conductelor tehnice.

Reparația cafenelei este lucrul în care nu se merită să faci economii, deoarece aceasta pot duce la consecințe destul de grave. Reparația încăperilor de alimentație publică este o sarcină complexă, dificilă, care necesită respectarea obligatorie a cerințelor, reglementărilor și standardelor speciale. Aici aveți nevoie de serviciile profesioniștilor Euroremont-Style.

restaurant-g006a44777_1280 Prețul reparației la cheie cafenelei și restaurantului

Costul reparației cafenelei depinde de complexitatea proiectului, de suprafața holului, bucătăriei, de încăperilor utilitare și de funcționalitatea acestora. Serviciile specialiștilor de înaltă calificare Euroremont-Style vă vor asigura un spațiu ergonomic, sigur în care angajații și oaspeții se vor simți confortabil.

Prețul reparației restaurantului la cheie include toate lucrările de construcții și finisaje, montarea cablajului și a instalatii sanitare. Calitatea reparației în karaoke bar, cafenea, pub, bistro în Chișinău sau Moldova executată de către noi este garantată. Mai mult, prețul la m2 a reparației la cheie a spațiului comercial de orice destinație sunt accesibile chiar și pentru micul business.  Euroremont-Style va crea o atmosferă confortabilă, prietenoasă și relaxantă în care se vor simți bine oaspeții dvs. și care va asigura o prosperitate stabilă a afacerii.

 


Compania Euroremont-Style efectuează reparație la cheie a apartamentelor în Chișinău și pe întreg teritoriul Moldovei. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Acest lucru ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație si finisare.


Pentru informații mai detaliate privind serviciile noastre faceți legătură cu noi la numerele de telefon +373 780 85 656 sau +373 692 05 504

 

shtu
..
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
comentarii
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена