Отправьте заявку и наши специалисты перезвонят Вам в течение пяти минут
Оставить заявку
Услуга
это поле обязательно для заполнения
Ваше имя **
это поле обязательно для заполнения
Телефон:*
это поле обязательно для заполнения
Комментарий*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
LASĂ O CERERE
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Главная/Articole despre reparatie

Articole despre reparatie


Izolația acustică a încăperilor

vidy_oboevÎntorcîndu-ne acasă de la serviciu și închizînd ușa apartamentului, vă pare, că după ea au rămas toate problemele și acum vă puteți relaxa și odihni în liniște. Însă lucrurile stau altfel. Apartamentul este plin de sunete: scîrțîitul ușilor și zgomotele din bucătărie, pașii apropiaților, sunetele dispozitivelor de uz casnic. Iar dacă ceva se mai întîmplă la vecinii de alături sau de mai sus? Toate acestea formează o cacofonie de sunete, așa numită gălăgie de uz casnic, iar din cauza lui apare iritabilitatea, stresul, oboseala.

Статья была добавлена:  22 Мая 2011 в 21:15 Нажмите чтобы прочесть статью полностью

Cum alegem placa pentru baie?

vidy_oboevCe trebuie să cunoașteți cînd alegeți placa? Înainte de toate, metrajul necesar. În al doilea rînd – informație despre calitate. Placa de import este destul de scumpă, însă este foarte calitativă. Calitatea plăcii produse în Republica Moldova este foarte joasă – ea creează impresia că a fost produsă pe echipament uzat. Din această cauză dacă ați decis să economisiți banii, veți avea de lucru.

Статья была добавлена:  18 Апреля 2013 в 10:17 Нажмите чтобы прочесть статью полностью

Tencuială decorativă

vidy_oboevTencuiala decorativă modernă – este un material care deține calități care permit de a oferi interiorului o expresivitate aparte. Imitarea diferitor materiale în combinație cu detalii a interiorului corect alese permit de a obține orice sarcini de design. Tencuiala decorativă va arăta armonios la finisarea încăperilor de locuit cu scop diferit, a birourilor sau a localurilor nestandarde, fie aceasta o cafenea pentru copii sau un club de motocicliști.

Статья была добавлена:  12 Августа 2013 в 06:35 Нажмите чтобы прочесть статью полностью

Tipuri de tapete. Argumente pro și contra.

vidy_oboev  Pentru mulți, reparația începe cu cumpărarea tapetelor, iar ce tipuri de tapete există, prin ce diferă și cum se aleg tapetele citim în acest articol... Tapetele sunt îmbrăcămintea pereților noștri, în ce sunt îmbrăcate are un rol foarte important asupra dispoziției și chiar asupra sănătății noastre. Astăzi în vînzare sunt prezente o mare cantitate de tipuri diverse de tapete, și toate ele au caracteristici și proprietăți diferite. Nu trebuie uitat faptul că finisarea pereților a fost întotdeauna considerată o etapă foarte importantă a reparației.

Статья была добавлена:  16 Декабря 2013 в 13:11 Нажмите чтобы прочесть статью полностью

Diferențele principale și tipuri de tavane

Care tavane să aleg? Luînd decizia despre alegerea tavanului, este necesar de a estima starea fundamentului de bază, prezența rugozităților. Un rol important îl are și încăperea în care va fi efectuată reparația. Necătînd la faptul, că cel mai des un aspect perfect al încăperii este ruinat de tavanele joase, înălțimea lor mai mare combinată cu dimensiunile mici ale camerei poate de asemenea necesita corectare.

i1002-01249Asupra caracterului tavanului poate influența necesitatea de instalare a echipamentului tehnic, ventilației, condiționării și echipării de lumină. În afară de aceasta, de funcția încăperii depinde alegerea materialului pentru tavan, caracterizat prin proprietăți speciale, cum ar fi absorbția sunetului, stabilitatea la umiditate, securitate antiincendiară, rezistența la impact, capacitatea de a preveni dezvoltarea bacteriilor. Printre caracteristicile acoperirilor de tavan de asemenea, ar trebui să fie acordată atenție la durata de funcționare și posibilitatea de refacere și schimbare a lui, de exemplu vopsire. Deseori un factor important în alegere îl are executarea lucrărilor și posibilitatea a așa numitei montări uscate.

Статья была добавлена:  05 Января 2014 в 10:51 Нажмите чтобы прочесть статью полностью

Gips-carton – fapte cunoscute și necunoscute

d66d82b9b16fGips-cartonul sau foile PGC, este unul dintre cele mai răspîndite materiale pentru finisarea încăperilor. Datorită gips-cartonului a apărut o tendință întreagă în lucrările de reparație și finisare. Ce cunoaștem noi despre acest material de construcție...

Статья была добавлена:  05 Января 2014 в 11:02 Нажмите чтобы прочесть статью полностью

Pentru ce este necesară șapa podelei

4574573Însă această întrebare are și o altă latură, despre care noi deseori uităm, și anume asigurarea condițiilor corespunzătoare de locuire în casele cu multe apartamente, din punctul de vedere de izolație fonică a încăperilor. O însemnătate deosebită are astfel de afirmație în cazul reparația apartamentelor în clădirile noi, unde care șapa ca atare este absentă sau îndeplinită necalitativ. Merge vorba și despre turnarea șapei atît și pentru scopurile de izolație fonică a suprafeței podelei. Astfel de lucrări sunt reglementate de norme specializate și trebuie să fie efectuate în orice caz pentru ca utilizarea încăperii de locuit să corespundă cu reglementările de construcții și cele sanitare.

Статья была добавлена:  07 Января 2014 в 01:05 Нажмите чтобы прочесть статью полностью

Требуются авторы для написания статей по ремонтно-строительной тематике!

   Мы ищем авторов статей, которые хотели бы участвовать в создании полезных материалов, содержащих советы и полезную информацию по ремонтно-строительной тематике. Естественно, ваш вклад и творческая работа будет оплачена. В первую очередь, статья должна быть авторской! Никакое копирование материалов, даже частичное, не допускается. Этот момент проверяется очень тщательно и при явном использовании чужого текста статья НЕ будет принята. Если при написании вы и будете руководствоваться какими-либо материалами, то большая просьба – излагать это своими словами. Второе требование, полнота содержания. Как показывает наш опыт, если в материале достаточно хорошо раскрыта тема статьи, то ее минимальный объем получается в районе 5 тыс. символов. Если у вас получится написать больше – замечательно, если меньше – подумайте, возможно, что-то было упущено.Здесь хотелось бы добавить еще не столько требований, сколько пожелания авторам статей. С вашей помощью мы хотим собрать на нашем сайте множество действительно полезных и интересных статей помогающих людям ориентироваться в покупке и выборе строительных материалов и ответить на их вопросы в сфере ремонта.


 

shtu
..
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
comentarii
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена