Отправьте заявку и наши специалисты перезвонят Вам в течение пяти минут
Оставить заявку
Услуга
это поле обязательно для заполнения
Ваше имя **
это поле обязательно для заполнения
Телефон:*
это поле обязательно для заполнения
Комментарий*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
LASĂ O CERERE
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена
Главная/Reparație apartamentelor și încaperilor/Reparatie apartamentelor si incaperilor Pag 2

Reparatie apartamentelor si incaperilor Pag 2

Страницы:    <<      <     1      2      3      >      >> 

Pentru a trece direct la secțiunea care vă interesează alegeți din lista de mai jos:
Camera de zi  |  Bucătăria  |  Dormitorul  |  Antreu Camera Copiilor   |  Balconul și Loggia  |  Baia

REPARAȚIE ANTREULUI

Ремонт прихожей   Antreul – este prima camera, pe care o vedeți cînd intrați în apartament, și prima încăpere, care întîlnește oaspeții voștri. Si de aceea, cît de calitativ și cu efect este îndeplinită reparatie si finsare al antreului in Chisinau, în mare măsură depinde impresia făcută de apartament. Acest lucru condiționează abordarea corespunzătoare la îndeplinirea lucrărilor de finisare. În afară de calitățile estetice înalte, antreul trebuie să fie destul de funcțional și comod. În condițiile noastre de mai multe ori este necesară efectuarea reparației antreurilor de dimnesiuni mici. În aceste cazuri o semnificație deosebită are organizarea corectă a spațiului în încăpere. Aceasta este realizată prin utilizarea tehnicilor speciale în finisare și soluțiilor speciale în iluminare.

 

   Luînd în considerație lipsa de lumină naturală, reparație stilata al antreului in Moldova în apartament este recomandată să fie îndeplinită cu prevalarea a nuanțelor deschise în finisare. Reparație coridorului destul de des prevede plasarea dispozitivelor de iluminare de-a lungul pereților, ceea ce permite de a extinde vizual camera aceasta. Din acest considerent sunt foarte eficiente și tavanele extensibile, care oferă designer-ului posibilități largi de realizare a soluțiilor cu efect și stilate. Însă în primul rînd reparație al antreului în apartament prevede îndeplinirea lucrărilor brute. Aceasta permite de a pregăti încăperea la finisare decorativă. Principalele etape în acest caz sunt nivelarea minuțioasă a pereților și pardoselii, montarea instalației electrice, în caz de necesitate, schimbul golurilor de ușă alte lucrări.

 

   După finalizarea, lucrări brute de finisare al antreului in Chisinau trece la etapa de finisare curata. La această etapă este întinsă pardoseala, în calitatea cărei poate fi utilizat linoleum, laminatб scîndură de plută și de parchet și multe alte materiale. De asemenea foarte populare astăzi sunt placa de ceramică și granit ceramic, dar pereții sunt lipiți cu tapete. Montarea tavanului extensibil este efectuată în termeni scurt cît mai posibil, și el de asemenea poate fi numit etapă de finisare. Dacă pentru tavan este utilizat gips-carton, atunci suprafața lui este șpăcluită, după ce este îndeplinită vopsirea și lipirea tapetelor.

 

   Dacă aveți nevoie de a efectua reparație si finisare al antreului în Moldova, compania noastră este gata să vă ofere serviciile noastre calificate. Specialiștii noștri vor termina finisarea în termeni scurți cu garanția calității. Plus la aceasta noi propunem cost avantajos pentru reparație antreului în apartamente.

REPARAȚIE CAMEREI COPIILOR

Ремонт детской   Camera copiilor – este, probabil, cea mai specială cameră în orice apartament. In primul rînd, acest lucru se explică prin funcțiile și semnificația pentru dezvoltarea armonioasă al copilului. Respectiv, și reparatie si finisare a camerei copiilor in Chisinau necesită o abordare deosebită. Reparație în aceasta camera, in primul rînd, trebuie să fie efectuată din considerentul confortului și siguranței copilului. Copilului trebuie sa fie asigurat de condiții favorabile pentru studii, dezvoltare și odihnă. De aceea, toate materialele de construcție și materialele pentru finisare trebuie să fie absolut sigure. În afară de aceasta, la efectuarea reparației a camerei copilului este necesar de a oferi fiabilitatea și durabilitatea tuturor construcțiilor, si de exemplu, acolo unde este necesar, trebuie prevăzute colțuri cu marginile rotunjite.

 

   Proiectul de design interior, ca si lucrari de reparatie a camerei copiilor in Moldova trebuie să aibă o soluție destul de simplu și usor de stilistica. Interiorul trebuie să creeze o dispoziție bună copilului, fără să îi distragă atenția în același timp. Un mare rol are genul copilului, deoarece reparație a camerei copilului pentru fetiță și reparație a camerei copilului pentru băiețel poate avea diferențe mari în utilizarea decizielor pentru design. O sarcină deosebit de dificilă, care necesită profesionalism maxim de la designer, este reparație a dormitorului pentru copii de sexe diferite.

 

   În ceea ce privește executarea lucrărilor de finisare, reparație a camerei copiilor in Chisinau nu se diferă prin nimic de la reparație în alte incaperi. Unica particularitate – este necesitatea de abordare maxim responsabilă și asigurarea calității bune în finisare. Una dintre cele mai importante caracteristici a camerei copiilor este multifuncționalitatea ei. Ea servește pentru copil ca dormitor, și cameră de joacă, cît și cabinet de lucru, aici el poate să primească oaspeții și să își petreacă timpul liber. Această caracteristică trebuie în mod necesar să fie prevăzută la zonarea încăperii. Pentru copil trebuie să fie alocat dormitor, cameră de joacă și zonă de lucru, dar totodată scopul fiecărei dintre aceste zone trebuie să fie accentuată prin soluții de design. 

 

   Dacă doriți să echipați pentru copilul dumneavoastră o camera copiilor în care el se va simți cu adevărat bine și confortabil, atunci compania noastră este gata să vă ajute. Noi oferim toată gama de servicii de reparație și finisare a încăperilor in Moldova cu scop diferit. Inclusiv noi îndeplinim reparație în camera copiilor. Designerii noștri vor crea pentru Dvs. un interior frumos și funcțional, iar meșterii – îl vor realiza rapid și calitativ.

REPARAȚIE BALCONULUI ȘI LOGGIEI

Ремонт балкона и лоджии   Ca parte al arhitecturii caselor de trai, loggiile, balcoanele și ogrăzile interioare au apărut în Italia pe timpurile Renașterii. Reparatie calitativa si finisare a loggiei in Chisinau, care trebuie utilizate necesar tot așa ca și alte încăperi al casei sau apartamentului, ce reprezinta anumite variante. O opțiune pur și simplu grozavă este, dacă loggia sau balconul are vederea la ograda plină de frunze verde de rugina sau în pădure și așa mai departe. Însă dacă balconul vostru are vedere la magistrală aglomerată sau oraș, este tot un lucru minunat, deoarece in seara luminile orașului aprinse și sclipitoare creează o privere fantastică.

 

 

   Desigur, loggiile moderne și balcoanele nu au nimic în comun cu cele precedente, cu timpul au existat schimbări semnificative, însă scopul ambelor este odihna, ci nu depozitarea obiectelor inutile, precum era obișnuit în veacul trecut. Se schimbă si materialele de finisare, ornamentele, accesoriile, dar si în timpul trecut, finisare cu scînduri din lemn pentru balcoane și loggii a rămas. Se schimbă și materialele pentru finisarea pardoselii – linoleum a fost înlocuit cu placă ceramică, piatră naturală sau acoperire de plută.

 

   O tendință moderna pentru balcoane a devenit și mobila colorata din plastic sau lemn, precum și culori strălucitoare. Însă mobila din lemn acoperită cu țesătură naturală cu textură aspră de asemenea se privește grozav pentru reparatie si finisare a balconului in Moldova. Dacă balconul sau loggia sunt de dimensiuni mici, aici are sens de a procura mobilier pliant: scaune din lemn, masă, șezlonguri și altele. Un anumit confort și o atmosferă pur și simplu de neegalat creează iluminarea: lampador, lampă de masă, lampă de perete – sunt foarte multe opțiuni. Și, desigur, florile, vaze de podea, ghivece cu plante se potrivesc perfect pentru decorarea balcoanelor sau loggiilor.

 

   În afară de aceasta, acuma a apărut o tendință nouă de a face balcoanele ca o continuare a încăperii: ușile din sticlă sau lipsa lor completă creează astfel de efect. În ceea ce privește stilul, aici sunt tot aceleași reguli, ca și la crearea stilului pentru alte camere. Însă, dacă balconul este făcut ca continuare al încăperii, atunci și stilul balconului trebuie sa fie ca stilul camerei acesuea.

Compania Euroremont-Style efectuează reparație complexă a apartamentelor și al încăperilor aparte în Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Aceasta ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație și finisare în apartament.

 

Страницы:    <<      <     1      2      3      >      >> 

 

 

shtu
..
Trimiteți o solicitare și specialiștii noștri vă vor suna înapoi în cinci minute
comentarii
это поле обязательно для заполнения
Numele tau **
это поле обязательно для заполнения
Telefon:*
это поле обязательно для заполнения
Comentariu*
это поле обязательно для заполнения
Я согласен(на) на обработку моих персональных данных*
Спасибо! Форма отправлена