Reparatie cosmetica a apartamentelor

Reparație cosmetică Dacă vă închipuiți că reparație cosmetică este doar o simplă schimbare a tapetelor, vopsirea ferestrelor și plintelor, varuire a tavanelor, atunci greșiți, este departe de adevăr. De fapt, reparație cosmetică – nu este un set de acțiuni diverse, ci o posibilitatea bună de a modifica locuința Dumneavoastră, fără de a efectua euroreparație costisitoare. Aceasta este cea mai sigură și accesibilă cale de a aduce în ordine imobilul personal, cheltuind minimum de mijloace. Din fericire, o mare alegere de materiale de finisare, care sunt în vînzare, vor ajuta să realizați idei destul de îndrăznețe.

Iar cu puțină străduință, pot fi găsite tot ce este necesar la prețuri accesibile. Pe piață există concurență serioasă, din această cauză sunt oferite foarte multe reduceri, vînzări totale, promoții pentru persoanele care se mută în locuințe noi și alte momente plăcute pentru cumpărători.

Cu părere de rău, dacă vizitați rar piețele și expozițiile de construcții, nu aveți acces la informație recentă despre noutățile industriei materialelor de finisare și tehnologiilor noi. Însă această informație oferă posibilitatea de a face o alegere corectă și de a transforma apartamentul personal într-o locuință modernă, comodă și foarte confortabilă. În acest caz, este necesar de a se adresa după ajutorul specialiștilor, care nu numai vor efecuta o reparație cosmetică calitativă, ci și vă vor ajuta să micșorați cheltuielile pentru realizarea ei.

Chiar și o casă de tip Hrușciov în stare foarte rea poate fi adusă în ordine și transformată într-o locuință frumoasă și atrăgătoare, dacă este bine gîndită fiecare etapă a reparației cosmetice și materialele alese correct. Uneori o privire din exterior ajută de a se depărta de stereotipe și de a încerca ceva nou, care va aduce, fără îndoială, un rezultat benefic.

Devizul pentru reparație cosmetică întocmită de un specialist calificat, va deveni punctul de plecare a colaborării noastre. Dacă doriți să faceți economie pe careva lucrări - nu este o problemă. Volumul de lucrări poate fi micșorat, o parte a materialelor poate fi înlocuită cu analoguri mai ieftine, adică devizul va fi schimbat la cerința Dumneavoastră.

Reparație cosmetică Reparație cosmetică Reparație cosmetică Reparație cosmetică

La început să menționăm, că este dificil de vorbit despre costul reparației cosmetice. Pentru cineva el va costa numai în schimbarea tapetelor în salon, pentru altă persoană - schimbul tapetelorvopsirea tavanului în tot apartamentul, poate chiar și un decor de design al pereților sau a altei suprafețe. În mod cert, costul acestor tipuri de reparație apartamentelor este foarte diferit, din această cauză este greu de spus prețul mediu care poate fi.

Costul reparației cosmetice oferit de compania noastră depinde de suprafața obiectului și volumul lucrărilor îndeplinite și este întocmit de la 35 euro pentru m2. Informație mai detaliată despre tipurile de lucrări care intră în conceptul reparației cosmetice puteți afla mai jos.

Însă, oricare reparație cosmetică al apartamentului ați planificat, la prima etapă va fi necesară pregătirea lui pentru schimbările care urmează. Mobila trebuie să fie scoasă din cameră, unde va fi efecuatată reparație, ferestrele – protejate cu țesătură sau hîrtie. Dacă nu planificați schimbul acoperirii de pardosea, atunci el trebuie sa fie acoperit cu peliculă de polietilenă sau cu alt material de protecție. Nu uitați nici despre plintă, pentru el o protecție perfectă va fi banda adezivă.

După ce operațiunile de pregătire au fost realizate, se poate trece la  demontarea acoperirii vechi a tavanului și a peretelui. De exemplu, tapetele vechi sunt desprinse de pe perete, iar părțile care nu pot fi înlăturate sunt umezite cu apă și numai după aceasta înlăturate cu un șpaclu obișnuit. Tot în așa mod cum sunt înlăturate tapetele este înlăturat și varul vechi. Însă dacă pereții au fost vopsiți de foștii stăpîni, atunci cu înlăturarea vopselei pot apărea dificultăți. Ea nu poate fin înlăturată cu ajutorul apei. Însă nu încercați să o înlăturați complet, doar locurile care sunt în stare deplorabilă. După înlăturarea lor, suprafața peretelui poate fi nivelată, utilizînd hîrtie abrazivă sau spatulă.

În cazul dacă suprafețele sunt foarte strîmbe și inegale, atunci nu vor putea fi îndreptate utilizînd hîrtie abrazivă. În acest caz este utilizată șpăcluire și cu ajutorul spatulei este aplicată pe suprafețele strîmbe și în fisuri. După aceasta este aplicat un strat de grund, care va proteja pereții de la umezeală. Pentru ca problema fisurilor pe pereți să nu mai apară în viitor, este utilizată pînza - o țesătură specială pe bază de fibră de sticlă. Ea este lipită pe locurile fisurilor și știrbiturilor. După o prelucrare masivă a tuturor suprafețelor, casele sunt gata de etapa finală a reparației cosmetice al apartamentului. Nici nu veți observa procesul de schimbare a locuinței Dumneavoastră. Doar cu o condiție – reparație cosmetică va fi efectuată numai cu ajutorul specialiștilor calificați.

Lista lucrărilor care fac parte din conceptul Reparație cosmetică

Costul total al tuturor lucrărilor fără costul materialelor inclus, este de la 35 euro pentru m²

 

Lucrările de demontare și de pregătire
La executarea lucrărilor de demontare o atenție deosebită trebuie oferită demontării instalatiilor electrice și tehnico-sanitare. Sunt demontate lustra și corpurile de iluminat, cornișele și baghetele, amestecătoarele și tot ce a fost uzat. Sunt înlăturate tapetele vechi și spălată văruirea veche. Este demontată acoperirea de pardosea veche: linoleum, laminat, placa și plinta. Este înlăturată tencuiala veche crăpată.
Lucrările cu tavanele Lucrările cu podelele
44 În primul rînd este aplicat un strat de grund. Apoi sunt astupate toate fisurile și inegalitățile substanțiale. Fisurile și ungherile sunt armate. După nivelarea preventivă este aplicat un strat de șpăcluire. Apoi este aplicat un strat de șpăcluire finiș. Următoarea etapă este cojirea și grundul precum și vopsirea, aplicată în două straturi. 03bDupă demontarea acoperirii de pardosea este determinat nivelul și variațiile pentru a primi o podea curată pe fundament neted. Podeaua este nivelată cu diferite tipuri de amestecuri, în funcție de grosimea dorită a șapei. Cînd amestecurile se vor usca este instalată acoperirea de pardosea, aceasta poate fi linoleum, laminat sau placa.
Lucrările cu ușile Lucrările cu pereții
metal_dveri Acest tip de lucrări poate fi substanțial diferit în funcție de starea inițială a ușilor. Începînd de la schimbul pînzei ușii pînă la schimbul complet a bloc-ușei vechi pe unul nou. În unele cazuri este de ajuns pur și simplu de a schimba balamalele, lacătul, mînerele. La dorința clientului se poate limita doar la vopsirea ei. 1359545843_dom Pe pereții curățați este aplicat grundul, apoi în primul rînd sunt astupate toate fisurile și sunt armate ungherele. Următoarea etapă în lucrul cu pereții este tencuiala. După nivelarea corect efectuată pe pereți este aplicat un strat de șpăcluire. Apoi sunt curățați și grunduiți păreții. Etapa finală este lipirea pe pereți a tapetelor.
Lucrări de electromontaj Lucrări tehnico-sanitare
22956Lucrările de electromontaj în acest caz este schimbul prizelor vechi cu noi și instalarea lor cu conectare, schimbul întrerupătoarelor vechi pe cele noi și mutarea lor la nivelurile necesare. Shimbul lustrei și instalarea corpurilor de iluminat noi. Și desigur nu trebuie uitat de verificare și schimbul automatelor uzate. plumbing-services-feature Lucrările tehnico-sanitare prevăd verificarea tuturor unităților și schimbul celor uzate. Este efectuat schimbul complet al diferitor tipuri de amestecătoare și a robinetelor, sunt înlăturate toate urmele de scurgeri și astupările. Tot aici pot fi incluse curățarea și schimbul sifoanelor și a țevilor de scurgere și desigur instalarea elementelor noi.

Compania Euroremont-Style efectuează reparație cosmetică a apartamentului profesională în Chișinău și pe tot teritoriul Republicii Moldova. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Acest lucru ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație și finisare.

Pentru primirea informației mai detaliate despre serviciile noastre puteți oricînd face legătură cu noi la numerele de telefon
+373 780 85 656 sau +373 692 05 504