Reparatie cosmetica a apartamentelor

 

 

Reparatie cosmetica a incaperilor in Chisinau.

 

Reparație cosmetică    Dacă vă închipuiți că reparație cosmetică este doar o simplă schimbare a tapetelor, vopsirea ferestrelor și plintelor, varuire a tavanelor, atunci greșiți, deoarece este departe de adevăr. De fapt, reparatie cosmetica a apartamentelor in Moldova – nu este un set de acțiuni diverse, ci o posibilitatea bună de a modifica locuința voastră, fără de a efectua reparatie capitala. Aceasta este cea mai sigură și accesibilă cale de a aduce în ordine imobilul personal, cheltuind minimum de mijloace. Din fericire, o mare alegere de materiale pentru finisare, care sunt în vînzare, vor ajuta să realizați idei destul de îndrăznețe.

 

   În acest caz, este necesar de a se adresa după ajutorul specialiștilor, care nu numai vor efecuta cu calitatea o reparatie cosmetica stilata in Chisinau pentru casa voastra, ci și vă vor ajuta să micșorați cheltuielile pentru realizarea ei. Chiar și o casă de tip Hrușciov în stare foarte rea poate fi adusă în ordine și transformată într-o locuință frumoasă și atrăgătoare. Uneori o privire din exterior ajută de a se depărta de stereotipe și de a încerca ceva nou, care va aduce un rezultat benefic. Devizul pentru reparatie cosmetica întocmită de un specialist calificat, va deveni punctul de plecare a colaborării noastre. La început să menționăm, că este dificil de vorbit despre costul reparatiei cosmetice. Pentru cineva el va costa numai în schimbarea tapetelor în camera de zi, pentru altă persoană - schimbul tapetelor, vopsirea tavanului în tot apartamentul, poate chiar și un decor de design al pereților sau a altei suprafețe. În mod cert, costul acestor tipuri de reparatie a apartamentelor este foarte diferit, din această cauză este greu de spus prețul mediu care poate fi, dar aceasta nu conteaza pentru reparatie al apartamentului care aveti.

 

Reparație cosmetică Reparație cosmetică Reparație cosmetică Reparație cosmetică

 

Costul reparației cosmetice oferit de compania noastră depinde de suprafața obiectului și volumul lucrărilor îndeplinite și este întocmit de la 35 euro pentru m2. Informație mai detaliată despre tipurile de lucrări care intră în conceptul reparației cosmetice puteți afla mai jos.

 

   Insă, oricare reparatie cosmetica a apartamentelor de orice dificultate in Moldova ați planificat, la prima etapă va fi necesară pregătirea lui pentru schimbările care urmează. Mobila trebuie să fie scoasă din cameră, unde va fi efecuatată reparație, ferestrele – protejate cu țesătură sau hîrtie. Dacă nu planificați schimbul acoperirii de pardosea, atunci el trebuie sa fie acoperit cu peliculă de polietilenă sau cu alt material de protecție, dar pentru plintă o protecție perfectă va fi banda adezivă. După ce operațiunile de pregătire au fost realizate, se poate trece la demontare acoperirii vechi a tavanului și a peretiilor. De exemplu, tapetele vechi sunt desprinse de pe perete, iar părțile care nu pot fi înlăturate sunt umezite cu apă și numai după aceasta înlăturate cu un șpaclu obișnuit. Chiar dacă pereții au fost vopsiți de foștii stăpîni, atunci cu înlăturarea vopselei pot apărea dificultăți. Însă nu încercați să o înlăturați complet, doar locurile care sunt în stare deplorabilă. După înlăturarea lor, suprafața peretelui poate fi nivelată, utilizînd hîrtie abrazivă sau spatulă.

 

   În cazul dacă suprafețele sunt foarte strîmbe și inegale, atunci in acest caz este utilizată șpăcluire și cu ajutorul spatulei este aplicată pe suprafețele strîmbe și în fisuri. După aceasta este aplicat un strat de grund, care va proteja pereții de la umezeală. Pentru ca problema fisurilor pe pereți să nu mai apară în viitor, este utilizată pînza - o țesătură specială pe bază de fibră de sticlă. După o prelucrare masivă a tuturor suprafețelor, casa este pregatita pentru etapa finală de reparatie cosmetica stilata a incaperilor in Chisinau. Nici nu veți observa procesul de schimbare a locuinței Dvs., dar cu o condiție – reparatie cosmetica va fi efectuată numai cu ajutorul specialiștilor calificați.

 

Lista lucrarilor care fac parte din conceptul Reparatie cosmetica
Costul total al tuturor lucrărilor fără materialele incluse - de la 50 euro pentru m²

Lucrările de demontare și de pregătire
La executarea lucrărilor de demontare o atenție deosebită trebuie oferită demontării instalatiilor electrice și tehnico-sanitare. Sunt demontate lustra și corpurile de iluminat, cornișele și baghetele, amestecătoarele și tot ce a fost uzat. Sunt înlăturate tapetele vechi și spălată văruirea veche. Este demontată acoperirea de pardosea veche: linoleum, laminat, placa și plinta. Este înlăturată tencuiala veche crăpată.
Lucrările cu tavanele Lucrările cu podelele
44 În primul rînd este aplicat un strat de grund. Apoi sunt astupate toate fisurile și inegalitățile substanțiale. Fisurile și ungherile sunt armate. După nivelarea preventivă este aplicat un strat de șpăcluire. Apoi este aplicat un strat de șpăcluire finiș. Următoarea etapă este cojirea și grundul precum și vopsirea, aplicată în două straturi. 03b După demontarea acoperirii de pardosea este determinat nivelul și variațiile pentru a primi o podea curată pe fundament neted. Podeaua este nivelată cu diferite tipuri de amestecuri, în funcție de grosimea dorită a șapei. Cînd amestecurile se vor usca este instalată acoperirea de pardosea, aceasta poate fi linoleum, laminat sau placa.
Lucrările cu ușile Lucrările cu pereții
metal_dveri Acest tip de lucrări poate fi substanțial diferit în funcție de starea inițială a ușilor. Începînd de la schimbul pînzei ușii pînă la schimbul complet a bloc-ușei vechi pe unul nou. În unele cazuri este de ajuns pur și simplu de a schimba balamalele, lacătul, mînerele. 1359545843_dom Pe pereții curățați este aplicat grundul, apoi în primul rînd sunt astupate toate fisurile și sunt armate ungherele. Următoarea etapă în lucrul cu pereții este tencuiala. După nivelarea corect efectuată pe pereți este aplicat un strat de șpăcluire. Apoi pereții sunt curățați și grunduiți. Etapa finală este lipirea pe pereți a tapetelor.
Lucrări de electromontaj Lucrări tehnico-sanitare
22956 Lucrările de electromontaj în acest caz este schimbul prizelor vechi cu noi și instalarea lor cu conectare, schimbul întrerupătoarelor vechi pe cele noi și mutarea lor la nivelurile necesare. Shimbul lustrei și instalarea corpurilor de iluminat noi. Și desigur nu trebuie uitat de verificare și schimbul automatelor uzate. plumbing-services-feature Lucrările tehnico-sanitare prevăd verificarea tuturor unităților și schimbul celor uzate. Este efectuat schimbul complet al diferitor tipuri de amestecătoare și a robinetelor, sunt înlăturate toate urmele de scurgeri și astupările. Tot aici pot fi incluse curățarea și schimbul sifoanelor și a țevilor de scurgerei.

Compania Euroremont-Style efectuează reparatie cosmetica a apartamentelor profesională în Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Acest lucru ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație și finisare.

Pentru primirea informației mai detaliate despre serviciile noastre puteți oricînd face legătură cu noi la numerele de telefon +373 780 85 656 sau +373 692 05 504