Reparatie capitala a apartamentelor

Reparație capitală în apartamente

Капитальный ремонтConceptul de reparație capitală presupune un număr de măsuri de îmbunătățire a calităților estetice și locative a încăperii, care o distinge de reparație standardă. Reparație capitală a apartamentului include lucrările de schimb a ferestrelor și ușilor, mutarea și înnoirea instalației electrice. În afară de aceasta, reparație capitală a apartamentului, de regulă, necesită reorganizarea sistemului de încălzire, montarea parchetului sau podelei laminate (cu posibila montare a sistemei de încălzire), montarea condiționerelor, instalarea branșamentului ascuns al conductelor.

Dacă privim mai detaliat, acest tip de reparație, ceea ce este foarte important, presupune de asemenea și schimbarea reliefului încăperii prin replanificare cu demontarea pereților și ridicarea pereților noi, în conformitate cu schițele formate și conceptul designer-ului. Prin urmare este efectuată de asemenea și nivelarea tavanului și tuturor pereților, șpăcluirea, chituirea, montarea plăcii în toaletă și baie, instalarea utilajului tehnico-sanitar și alte lucrări, nevorbind despre lucrările de transportare și descărcarea materialelor de finisare, și curățenia meticuloasă efectuată după reparație. De asemenea, este necesar de a remarca un punct special al reparație capitala a apartamentului — este finisarea loggiilor și balcoanelor.

  Vine timpul, cînd chiar și în cel mai îngrijit apartament este necesar de a efectua Reparație capitală. Necesitatea reparației nu constă în faptul că tapetele au început să dezlipească și tencuiala să cadă de pe pod. Principalul pericol constă în utilarea din punct de vedere tehnic al apartamentului. Starea cablului electric, apeductului și canalizației necesită verificare și în caz de necesitate reparație. Pentru ca să nu apară astfel de situații neplăcute, de exemplu ca înecarea vecinilor, care locuiesc dedesubt, cu ape de canalizare, este necesar odată în zece ani de a efectua reparație capitală a apartamentului.

Costul reparație capitală oferit de compania noastră depinde de suprafața obiectului și volumul lucrărilor îndeplinite și este întocmită de la 60 euro pentru m2. Informație mai detaliată despre tipurile de lucrări care intră în conceptul reparație capitală puteți afla mai jos.

Капитальный ремонтO atenție deosebită în cazul reparație capitală trebuie oferită stării conductelor. În prezent pentru sistema de alimentare cu apă sunt utilizate piese din masă plastică, care au înlocuit piesele din fontă. Toate conductele metalice după o utilizare îndelungată sunt înfundate cu murdărie, păr și așa mai departe. Toată această murdărie se depune pe pereți și complică considerabil alimentarea cu apă. Deconectările permanente conform planului, a apei reci și fierbinte, în timpul perioadei de vară, provoacă astupări mari. De a efectua instalarea conductelor astăzi este foarte ușor. Este necesar de a procura preliminar toate obiectele sanitare necesare, pentru ca apoi să nu vă ocupați de prefacerea băii. Nu este de ajuns doar vasul de closet. Împreună cu vasul de closet trebuie obligatoriu să fie vîndute și conductele de canalizație. 

Timp de zece ani, deversorii se astupă foarte tare, iar aceasta deja formează pericol de inundare. În loc de apă în acest caz vor pluti fecalii. Este de dorit, de a procura chiuveta și vasul de closet în același timp. Reparația blocului sanitar ar fi de dorit să fie executată timp de o zi.

În timpul reparației, meșterul va schimba conductele necesare, va curăța deversorul și va îndepărta tot ce este de prisos. Apoi el va instala toate detaliile noi și le va betona. Proprietarii apartamentului nu vor fi nevoiți să dărîme placa sau cada. Toate lucrările vor fi îndeplinite cu grijă și acuratețe.

De asemenea în timpul reparație capitală deseori este necesară canelarea pereților pentru înlocuirea instalației electrice vechi. Acest lucru este necesar și în scopul siguranței. Rețeaua electrică veche poate să se aprindă momental. Numai din acest motiv ea trebuie să fie înlocuită în primul rînd. Pentru a efectua înlocuirea rețelei electrice, este necesar de a desface cablul și extrage firele slabe. Chiar și în cazul cînd stăpînii sunt siguri că rețeaua electrică nu necesită reparație, ea în orice caz trebuie să fie verificată cu atenție. Firele fixate în beton, timp de cîțiva ani se deteriorează și se rup. La dorință poate fi combinat lucrul plăcut și util de fixare a rețelei electrice în loc nou.

Капитальный ремонтEste foarte important de reținut că tot lucrul legat de electricitate trebuie să fie executat de specialiști experimentați. Nu trebuie să executați aceste lucrări de sinestătător. Deseori, din cauza neglijenței proprietarilor, incendiul poate să pornească imediat după șpăcluire.

Sunt două scheme de efectuare a reparație capitală. În primul caz se execută reparație la cheie a locuinței. Abordarea complexă pe etape permite de a efectua lucrările cît se poate de rapid. În al doilea caz serviciul poate fi oferit fără plecarea stăpînilor. Specialiștii companiei noastre vor efectua reparația pe rînd al fiecărei camere.

Lista de lucrări care fac parte din conceptul Reparație capitală

Costul total al tuturor lucrărilor fără costul materialelor de la 60 euro pentru m²

Lucrările de demontare și de pregătire

În cazul reparație capitală sunt demontate bloc-ușile, cornișele, luctrele și corpurile de iluminat. Sunt răzuite tavanele, pereții de la vopsea sau tapete. Este scoasă acoperirea de pardosea veche. Este demontată tencuiala și șapa. Este demontată placa veche și instalațiile sanitare. În cazul replanificării în conformitate cu proiectul sunt dărîmați și ridicați pereții despărțitori între camere.

Lucrările cu tavanele

Lucrările cu podelele

e08f0cf4b713ba_big La început trebuie luată decizia asupra tipului de tavan. Aici sunt posibile diverse opțiuni începînd de la tavane simple și finisînd cu tavane din PGC de cîteva niveluri (de obicei 2-3) cu un design anumit original sau tavane suspendate. În ultimele două cazuri este posibilă utilizarea izolației fonice.

03bÎn cazul reparației capitale o atenție deosebită trebuie acordată șapei podelelor. La început sunt efectuate toate măsurările necesare, este determinată grosimea și tipul șapei (uscată, semiuscată sau umedă). Un moment important este și instalarea izolației fonice și hidrofuge. Finisarea cu placă, lamelei de parchet, laminat și așa mai departe.

Lucrările cu ușile

Lucrările cu pereții

metal_dveri  Spre deosebire de reparație cosmetică la reparație capitală de regulă nu este efectuată restaurarea bloc-ușilor vechi ci sunt cumpărate uși noi în conformitate cu gustul clientului. Acestea pot fi uși batante, glisante sau cutate, laminate sau din lemn masiv.

 

1359545843_dom Pereții sunt chituiți sub stîlpi-repere sau căptușite cu foi de PGC cu utilizarea izolației fonice. De asemenea este posibilă ridicarea pereților despărțitori și nișelor din PGC de diferite forme în conformitate cu dorința clientului. Sunt posibile opțiuni de lipire a suprafeței cu tapete, vopsire sau finisare cu placă sau piatră sălbatică.

Lucrări de electromontaj

Lucrări tehnico-sanitare

22956 Este efectuată verificarea capitală și schimbul complet al instalației electrice cu una nouă, mai calitativă, cu diametrul secțiunii corespunzător. Este montat panoul electric și automate calitative, prize și întrerupătoare de la producătorii de frunte. Pentru iluminare pot fi aplicate corpuri de iluminat punctiforme și bandă cu diodă electroluminiscentă.

plumbing-services-feature Lucrările tehnico-sanitare încep cu montarea conductelor de canalizare, montarea prizelor hidraulice. Este montat distribuitorul. Opțiunea brută este verificată sub presiune. Etapa finală este montarea instalațiilor sanitare: căzii, cabinei de duș, vas de closet și bideu, instalarea amestecătoarelor, uscătorului de prosoape și altele.

Compania Euroremont-Style efectuează reparație capitală profesională a apartamentului în Chișinău și pe tot teritoriul Republicii Moldova. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Acest lucru ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație și finisare.

Pentru primirea informației mai detaliate despre serviciile noastre puteți oricînd face legătură cu noi la numerele de telefon
+373 780 85 656 sau +373 692 05 504