Reparatie capitala a apartamentelor

 

 

Reparatie capitala a incaperilor in Moldova.

 

Капитальный ремонт   Conceptul de reparatie capitala presupune un număr de măsuri de îmbunătățire a calităților estetice și locative a încăperii, care o distinge de reparatie standarta. Reparatie capitala a apartamentelor in Chisinau include lucrările de schimb a ferestrelor și ușilor, mutarea și înnoirea instalației electrice. În afară de aceasta, reparatie capitala al apartamentului, de regulă, necesită reorganizarea sistemului de încălzire, montarea parchetului sau podelei laminate cu posibila montare a sistemei de încălzire, montarea aparatelor de aer conditionat, instalarea branșamentului ascuns al conductelor.

 

   Dacă privim mai detaliat, aceasta reparatie capitala a incaperilor la cheie in Moldova presupune de asemenea și schimbarea reliefului încăperelor prin replanificarea cu demontarea pereților și ridicarea noi, în conformitate cu schițele formate și conceptul designer-ului. De aceea, este efectuată și nivelarea tavanului și tuturor pereților, șpăcluirea, chituirea, montarea plăcii în toaletă și baie, instalarea utilajului tehnico-sanitar și alte lucrări, nevorbind despre lucrările de transportare și descărcarea materialelor de finisare, și curățenie meticuloasă efectuată după reparatie. De asemenea, este necesar de a remarca un punct special de reparatie capitala a apartamentelor — este finisare de loggii și balcoane.

 

   Vine timpul, cînd fara reparatie capitala stilata a apartamentelor in Chisinau, chiar și în cel mai îngrijit este necesar de a efectua reparatie. Necesitatea reparației nu constă în faptul că tapetele au început să dezlipească și tencuiala să cadă de pe pod, dar principalul pericol constă în utilarea din punct de vedere tehnic al apartamentului. Starea de cabluri electrici, apeductul și canalizația necesită verificare și, în caz de necesitate, reparație. Pentru ca să nu apară astfel de situații neplăcute, de exemplu ca înecarea vecinilor cu ape de canalizare, care locuiesc dedesubt, este necesar odată în zece ani de a efectua reparatie capitala a apartamentelor, mai rar duce la euroreparatie.

 

Costul reparației capitale oferit de compania noastră depinde de suprafața obiectului și volumul lucrărilor îndeplinite și este întocmită de la 60 euro pentru m2. Informație mai detaliată despre tipurile de lucrări care intră în conceptul de reparație capitală puteți afla mai jos.

 

Капитальный ремонт   O atenție deosebită în cazul in care reparatie capitala a apartamentelor in Moldova trebuie să fie oferită stării conductelor. În prezent pentru sistema de alimentare cu apă sunt utilizate piese din masă plastică. Toate conductele metalice după o utilizare îndelungată sunt înfundate cu murdărie, păr și așa mai departe, de aceea această murdărie complică considerabil alimentarea cu apă. Deconectările permanente conform planului a apei reci și fierbinte, în timpul perioadei de vară, provoacă astupări mari. De a efectua instalarea conductelor astăzi este foarte ușor, dat este necesar de a procura preliminar toate obiectele sanitare necesare, pentru ca apoi să nu vă ocupați de prefacerea băii. În timpul reparației, meșterul va schimba conductele necesare, va curăța deversorul și va îndepărta tot ce este de prisos, si apoi el va instala toate detaliile noi și le va betona. Proprietarii apartamentului nu vor fi nevoiți să dărîme placa sau baia, deoarece toate lucrările vor fi îndeplinite cu grijă și atentie.

 

Капитальный ремонтDe asemenea, în timpul de reparatie capitala a incaperilor la cheie in Chisinau deseori este necesară canelarea pereților pentru înlocuirea instalației electrice vechi. Acest lucru este necesar și în scopul siguranței, fiind ca rețeaua electrică veche poate să se aprindă momental. Pentru a efectua înlocuirea rețelei electrice, este necesar de a desface cablul și extrage firele slabe. Chiar și în cazul cînd stăpînii sunt siguri că rețeaua electrică nu necesită reparație, ea în orice caz trebuie să fie verificată cu atenție. Firele fixate în beton, timp de cîțiva ani se deteriorează și se rup, si la dorință poate fi combinat lucrul plăcut și util de fixare a rețelei electrice în locul nou. Este foarte important de reținut că tot lucrul legat de electricitate trebuie să fie executat de specialiști experimentați. Nu trebuie să executați aceste lucrări de sinestătător, pentru ca deseori, din cauza neglijenței proprietarilor, incendiul poate să pornească imediat după șpăcluire.

 

Lista lucrărilor care intră în conceptul Reparație capitala
Costul total al tuturor lucrărilor fără materialele incluse - de la 100 euro la m²

Lucrările de demontare și de pregătire

În cazul euroreparației sunt demontate blocurile de uși, cornișele, lustrele și corpurile de iluminat. Sunt răzuite tavane, pereții de la vopsea sau tapete. Este scoasă acoperirea de poвea veche. Este demontată tencuiala, șapa, placa veche și instalațiile sanitare. În cazul replanificării în conformitatea cu proiectul, sunt dărîmați și ridicați pereții despărțitori între camere. În general, aceste lucrări sunt asemănătoare cu tipurile precedente de reparație.

Lucrările cu tavanele

Lucrările cu podelele

e08f0cf4b713ba_big La început trebuie luată decizia asupra tipului de tavan. Aici sunt posibile diverse opțiuni începînd de la tavane simple și finisînd cu tavane din PGC de cîteva niveluri (de obicei 2-3) cu un design anumit original sau tavane extensibile. În ultimele două cazuri este posibilă utilizarea izolației fonice.

03bÎn cazul de reparație capitala o atenție deosebită trebuie sa fie acordată șapei podelelor. La început sunt efectuate toate măsurările necesare, este determinată grosimea și tipul șapei (uscată, semiuscată sau umedă). Un moment important este și instalarea izolației fonice și hidro, si finisarea cu placă, podea din parchet, laminat și așa mai departe.

Lucrările cu ușile

Lucrările cu pereții

metal_dveri Spre deosebire de reparație cosmetică la reparație capitală de regulă nu este efectuată restaurarea blocurilor de uși vechi ci sunt cumpărate uși noi în conformitate cu gustul clientului. Acestea pot fi uși batante, glisante sau cutate, laminate sau din lemn masiv.

1359545843_dom Pereții sunt chituiți sub stîlpi-repere sau căptușite cu foi de PGC cu utilizarea izolației fonice. De asemenea este posibilă ridicarea pereților despărțitori și nișelor din PGC de diferite forme în conformitate cu dorința clientului. Sunt posibile opțiuni de lipire a suprafeței cu tapete, vopsire sau finisare cu placă sau piatră sălbatică.

Lucrări de electromontaj

Lucrări tehnico-sanitare

22956 Este efectuată verificarea capitală și schimbul complet al instalației electrice cu una nouă, mai calitativă, cu diametrul secțiunii corespunzător. Este montat panoul electric și automate calitative, prize și întrerupătoare de la producătorii de frunte. Pentru iluminare pot fi aplicate corpuri de iluminat punctiforme și bandă cu diodă LED.

plumbing-services-feature Lucrările tehnico-sanitare încep cu montarea conductelor de canalizare, montarea prizelor hidraulice. Este montat distribuitorul. Opțiunea brută este verificată sub presiune. Etapa finală este montarea instalațiilor sanitare: căzii, cabinei de duș, vas de closet și bideu, instalarea amestecătoarelor, uscătorului de prosoape și altele.


Compania Euroremont-Style efectuează euroreparație profesională și elitară a apartamentelor în Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Acest lucru ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație si finisare.

Pentru primirea informației mai detaliate despre serviciile noastre puteți oricînd face legătură cu noi la numerele de telefon +373 780 85 656 sau +373 692 05 504