Reparatie apartamentelor si incaperilor

Paginile:    1      2      3       >      >> 

Pentru a trece direct la secțiunea care vă interesează alegeți din lista de mai jos:
Camera de zi  |  Bucătăria  |  Dormitorul  |  Antreu Camera Copiilor   |  Balconul și Loggia  |  Baia

 

Reparatie incaperilor de orice dificultate in Moldova.

Raparație calitativă si finisare al apartamentului asigură confortul în locuință și o dispoziție superbă în timpul petrecut în încapere. Este foarte important de a alege cu toată responsabilitatea compania care oferă servicii de finisare al suprafețelor și instalarea sistemelor de activitate vitală. Deoarece de la profesionalismul lucrătorilor depinde rezultatul final. Pentru a cheltui banii cu înțelepciune și de a deveni proprietarul unui apartament rafinat cu reparație modernă, adresați-vă la specialiștii companiei „Euroremont-Style”. Noi lucrăm pe acest segment al pieții timp îndelungat și am adunat un personal de meșteri cu experiență pentru a efectua o reparatie stilata a apartamentelor si incaperilor in Chisinau.

Executînd reparație apartamentelor, noi asumăm asupra noastră tipuri urmatoare de lucrari:

Mai mult de atît, acționează prețuri convenabile pentru curățarea încăperilor după finişarea lucrărilor. În gama serviciilor oferite intră de asemenea și instalarea obiectelor sanitare. Specialiștii noștri va recomandă, care tip de finisare este mai bine de a fi utilizat anume pentru locuința Dvs.. Noi lucrăm pentru rezultat, din această cauză avem grijă nu numai de calitatea materialelor utilizate și îndeplinirea corespunzătoare a lucrărilor, dar și de stilul interiorului.

Pentru reparatie a apartamentelor si incaperilor in Moldova angajații noștri se atîrnă cu o responsabilitate maximă. Datorită abordării profesionale noi am cucerit o reputație impecabilă. În timpul lucrului este utilizat echipament modern și tehnologii inovaționale. La noi se adresează pentru reparație capitală și reparație cosmetică încăperilor în Chișinău.

 

Prima etapă de colaborare este deplasarea măsurătorului și designerului la obiect. Împreună cu clientul noi definim opțiunile optimale pentru finisare, selectăm materialele, oferim recomandări. Prețul de concurență – este alt motiv să vă adresați în „Euroremont-Style”. Noi îndeplinim reparație apartamentelor la un nivel profesional.

În ceea ce privește la finisarea exterioară, noi oferim servicii de izolare termică, fonică și hidro. Aceste lucrări necesită o pregătire și aptitudini corespunzătoare, noi utilizăm doar serviciile specialiștilor de calificare înaltă. Pentru toate serviciile este oferită garanția, indiferent de felul în care se efectuează reparație și finisare incaperelor in Chișinău.

Noi îndeplinim reparație și finisare a apartamentelor, caselor particulare, vilelor, birourilor, restaurantelor si barurilor. În arsenalul nostru sunt sute de proiecte reușite. Rezultatele lucrărilor realizate de „Euroremont-Style” le puteți vedea pe site-ul nostru în secțiunea „Galeria Foto”. Costul serviciilor poate fi văzut pe pagina „Lista de Prețuri”.

 

REPARAȚIE CAMEREI DE ZI

Ремонт гостиной   Camera de zi în orice apartament reprezintă o încăperea de fațadă cea mai importantă. Anume din această cauză reparație camerei de zi trebuie sa fie efectuată la cel mai înalt nivel. Începînd reparatie si finisare a camerei de zi in Moldova este foarte important de a determina prealabil stilistica în care va fi încăperea. De aceasta depinde nu numai alegerea tehnologiilor utilizate pentru finisare și materialele a camere de zi, ci și alegerea mobilei, iluminării și obiectelor de decor. Toate acestea împreună trebuie să se combine armonios, creînd o compoziție unică. În legătură cu aceasta înainte de începerea lucrărilor se recomandă de a vedea cum arată reparație camerei de zi pe fotografiile, postate pe site-urile de profil. Aceasta vă va permite să alegeți o decizie optimă pentru finisarea camerei.

 

   În prezent, reparație stilata a camerei de zi in Chisinau, de regulă, este îndeplinită cu utilizarea celor mai moderne materiale de finisare. Aceasta mărește în mod semnificativ cerințele la calitatea finisării brute. De exemplu, pentru instalarea laminatului, parchetului și scîndurii de parchet podeaua trebuie să fie absolut netedă. În afară de aceasta ea trebuie să fie suficient de solid, pentru ca să reziste mobilierului destul de greu in camera voastra. Deseori pentru nivelarea podelei trebuie să fie așezată șapa. Pentru acest scop poate fi efectuată șapa pe balize sau poate fi utilizata tehnologia de șapa uscată. Nivelarea finală a pardoselii va fi realizata cu ajutorul amestecurilor auto-nivelante. Pe pardoseala perfect nivelată este așezată acoperirea de podea perfect plană.

 

   Pentru finisarea tavanelor in reparație camerei de zi in Moldova astăzi sunt utilizate tavane false. O mare popularitate o au combinațiile impresionante a construcțiilor din gips-carton și tavanele extensibile. Ele oferă posibilitatea de a crea soluții cu adevărat stilate. În afară de utilizarea aceasta de tehnologii pentru finisare a tavanului permit utilizarea soluțiilor originale în iluminarea camerei de zi. Efectuînd reparație camerei de zi pereții sunt șpăcluiți minuțios, dar după aceasta este efectuată lipirea tapetelor. Astăzi pentru acest scop pot fi utilizate cele mai diverse tipuri de tapete. În general o mare alegere de materiale pentru finisare în timpurile noastre oferă posibilitatea de a realiza cele mai eficiente și originale soluții la reparație camerelor de zi.

 

   Pentru a comanda reparație și finisare a camerei de zi în Chișinău puteti face în compania noastră. Specialiștii noștri vor efectua  reparație cu utilizarea celor mai moderne materiale și tehnologii. Profesionalismul înalt și experiența de muncă mare ne permite să garantăm calitate superioară și durata scurtă a reparației.
 

REPARAȚIE BUCĂTĂRIEI

Ремонт Кухни   Reparație a bucătăriei este una dintre cele mai grele și responsabile tipuri de reparații. Acest lucru se datorează în primul rînd rolului funcțional special al acestei încăperi. În bucătărie este efectuată pregătirea bucatelor, foarte des ea este utilizată ca cantina. În această cameră este petrecută o parte seminificativă a vieții de familie. Din această cauză reparație calitativa si finisarea a bucătăriei in Moldova este îndeplinită în așa mod, pentru a combina armonios funcționalitatea, confortul și stilul. O mare importanță are planificarea corectă a încăperii, în special cînd este îndeplinită reparație a bucătăriei de dimensiuni mici sau reparație a bucătăriei în case de tip „hrușciov”. Planul bucătăriei viitoare prevede alegerea poziționării optimale a dispozitivelor tehnico-sanitare, tehnica de uz casnic al bucătăriei so mobilei. De aceasta depinde în mare măsură și finisarea încăperii. În afară de aceasta, planificarea încăperii oferă posibilitatea de montare corectă a instalației electrice și sanitare, ce permite asigurare de lucru foarte confortabil în bucătărie.

 

   Finisarea brută a bucătăriei include nivelarea pardoselii și pereților, montarea comunicațiilor, la necesitate construcții din gips-carton și alte elemente constructive suplimentare. La lucrul în încăperi mici, de exemplu, reparație a bucătăriei de 6 metri pătrați, o importanță deosebită are organizarea rațională a spațiului. Acest lucru poate fi realizat nu numai prin planificarea competentă a camerei, ci și utilizarea soluțiilor originale în finisare. După ce au fost efectuate lucrările brute se începe etapa de finisare pentru reparatie stilata a bucatariei in Chisinau. O mare importanță o are alegerea corectă a materialelor. În calitate de acoperire a pardoselii poate fi utilizată placă ceramică, linoleum sau laminat, destinate pentru încăperile umede. Pentru reparație a bucătăriei este foarte important de a utiliza materiale durabile și rezistente la umezeală, in afară de aceasta, podea nu trebuie să fie lunecoasă în caz de umezirea ei. Pentru finisarea pereților sunt utilizate materiale rezistente la apă, suprafața de lucru al pereților este finisată cu placă ceramică.

 

   Luînd în considerație dificultatea înaltă și diversitatea lucrărilor îndeplinite, reparație a bucătăriei de sinestătător este îndeplinită destul de rar. Cel mai bine este de a încredința această sarcină profesioniștilor. Compania noastră va executa reparatie si finisare a bucătăriei la cel mai înalt nivel. Noi avem o experiență mare și vom face bucătăria Dvs. mai funcțională, confortabilă și plăcută, cu eficiență maximă și cheltuieli minime.

 

REPARAȚIE DORMITORULUI

Ремонт спальни   Dormitorul este una dintre cele mai importante încăperi în orice apartament. Din această cauză funcționalitatea dormitorului determină în mare măsură calitatea vieții noatre. Toate acestea, desigur, trebuie sa fie luate în considerație, efectuînd reparație al dormitorului. Ca și reparație oricărui tip de încăpere, reparație si finisare al dormitorului in Moldova se începe cu lucrările de demontare. La necesitate sunt demontate blocurile de ferestre și de uși. O atenție deosebită trebuie oferită stării acoperirii de pardosele brute. Dacă este acoperită cu fisuri sau are alte defecte majore, atunci șapa veche trebuie sa fie înlăturată, iar după aceasta este îndeplinită șapă nouă pentru podea și este turnată cu amestec auto-nivelator. Aceasta permite de a crea o suprafață netedă și durabilă, pe care poate fi efectuată montarea a diverse tipuri de acoperire pentru podea.

 

   După demontarea și instalarea blocurilor de ferestre și de uși, și după finalizarea lucrărilor de finisare brută, vine etapa de finisare curata. Cînd este îndeplinită reparație al dormitorului, design-ul are o importanță deosebită. În această încăpere totul trebuie să fie confortabil și liniștit, si din această cauză reparatie moderna al dormitorului in Chisinau presupune utilizarea în finisare a nuanțelor calde pastelate. Pentru crearea unui interior maxim de confort și funcțional este important de a proiecta corect designul dormitorului. O deosebită importanță o are proiectarea corectă în cazurile cînd este efectuată reparație dormitoarelor mici. Un proiect de design corect permite nu numai de a crea un interior frumos, dar și va face lărgirea vizuală al încăperii. Cele mai importante etape de proiectare sunt determinarea poziții a mobilei, determinarea gamei de culori și iluminarea camerei. De asemenea este foarte importantă poziționarea si instalarea corectă a prizelor electrice și celor de televiziune.

 

   Desigur, la îndeplinirea finisării, fie asta reparație al dormitorului de dimensiuni mici sau reparație încăperii mari, o importanță deosebită are calitatea materialelor utilizate și profesionalismul executorilor. Compania noastră face tot spectrul lucrărilor de reparație și finisare în Moldova. Inclusiv noi îndeplinim reparație dormitorelor în conformitate cu cele mai înalte cerințe. Noi vom asigura proiectarea și efectuarea nemijlocită a finisării dormitorului Dvs. în termen scurt cu garanția calității superioare.

Compania Euroremont-Style efectuează reparație complexă a apartamentelor și încăperilor aparte în Chișinău și pe tot teritoriul Republicii Moldova. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Aceasta ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparații în apartament.

 

Paginile:    1      2      3       >      >>