Reparația căsuțelor de vacanță

Reparatia caselor O dorință firească a oricărui om este traiul într-un mediu maxim confortabil și condiții favorabile. Acest lucru implică, în primul rînd locuința, designul și funcționalitatea interiorului care satisface pe deplin dorințele și cerințele proprietarilor săi. De a crea un astfel de interior este destul de dificil. Însă în acest sens proprietarii căsuței de vacanță au cu mult mai multe posibilități, față de proprietarii apartamentelor. Reparația în vile poate fi efectuată cu mai puține restricții, ceea ce, în combinație cu materialele moderne și deja existentele în ziua de azi tehnologii de finisare, permite realizarea cu succes a aproape oricărei idei, precum și cea mai îndrăzneață a designerului.

 

Reparatia caselor      Reparatia caselor     Reparatia caselor     IMG_0762.JPG

Reparatia caselor    Ca și reparația unui apartament urban obișnuit, reparația caselor poate fi divizată în două tipuri – reparație cosmetică și reparație capitală.

 Reparație cosmetică a casei prevede înnoirea finisării și „împrospătarea” interiorului încăperilor aparte sau a casei complete. Astfel de reparație este efectuată cu periodicitatea de cîțiva ani și permite de a menține interiorul în stare perfectă. Conform tehnologiilor și materialelor utilizate finisarea cosmetică a căsuței de vacanță nu se diferă prin multe de reparație cosmetică în apartament. Doar printr-un singur fapt, lucrul în vilă prevede mai multă libertate și oferă mai multe posibilități.

   Reparație capitală a casei este o acțiune mult mai complexă, care necesită cheltuieli mai mari. În acest caz finisarea interioară a căsuței de vacanță este efectuată îndată după finisarea construcției și reparației, iar deja după terminarea lucrărilor de finisare casa este gata pentru populare. În afară de aceasta, reparație și finisare capitală a căsuței de vacanță gata la cheie poate fi efectuată la cumpărarea casei pe piața secundară, și de asemenea la dorința stăpînilor de a schimba complet designul interiorului.

   Este necesar de a menționa, că reparație capitală la cheie a căsuțelor de vacanță în majoritatea cazurilor se diferă complet de reparația apartamentelor. Acest lucru este condiționat de un număr de caracteristici, printre care pot fi evidențiate următoarele:

  • necesitatea de montare individuală a tuturor comunicațiilor și sistemelor de asigurare a necesităților vitale
  • (sisteme de încălzire, ventilație și condiționare și așa mai departe);
  • suprafața semnificativă și numărul încăperilor aparte cu scop funcțional diferit;
  • necesitatea montării și finisării unui număr de elemente speciale constructive: scări și așa mai departe.

Фото0758.jpg După cum deja a fost menționat mai sus, există multe diferențe între reparația căsuței de vacanță și reparația apartamentului.

În apartament are loc numai finisarea interioară. În căsuța de vacanță trebuie îndeplinite cu mult mai multe lucrări. Deoarece locuința autonomă necesită amenajarea sistemei de alimentare cu apă, canalizație, lucrărilor de fațade și de acoperire. Respectiv, către contractor sunt formulate mai multe solicitări. Echipa noastră a adunat profesionali în lucrul său. Datorită personalului calificat, noi oferim rezultat calitativ, garantînd lucrul operativ și prețuri competitive pentru serviciile oferite.

Compania Euroremont-Style efectuează reparația caselor și căsuțelor de vacanță profesională complexă în Chișinău și pe tot teritoriul Republicii Moldova. Noi avem o mare experiență de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Aceasta ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație și finisare în căsuță de vacanță.

Pentru a primi informație mai detaliată despre serviciile noastre puteți oricînd apela la telefoanele noastre
+373 780 85 656 sau +373 692 05 504