Reparatia apartamentilor si camerilor Pag 3

Страницы:    <<      <     1      2      3      >      >> 

Pentru a trece direct la secțiunea care vă interesează alegeți din lista de mai jos:
Salon  |  Bucătăria  |  Dormitorul  |  Antreu Camera Copiilor   |  Balconul și Loggia  |  Baia

REPARAȚIE ÎN BAIE

Ремонт ванной Începînd reparația modernă a camerei. Trebuie să înțelegem, că astăzi baia trebuie să fie un model de bun gust. Efecutînd reparație în baie, trebuie încercat de a crea un interior unic și confortabil, deoarece baia este nu numai o încăpere suplimentară al apartamentului și casei. Această încăpere este una de fundament al casei. Deseori, după o zi grea de muncă, numai în această încăpere omul poate primi plăcere de la confort și să se relaxeze. Tot aici se începe ziua nouă, din această cauză fiecare depune toate eforturile pentru a aranja baia cu utilizarea ultimilor noutăți de tehnică, pentru a primi o încăpere cît mai confortabilă și frumoasă.

La efectuarea unei moderne reparație în baie sunt utilizate diverse materiale de construcție de placaj. Cea mai utilizată este placa ceramică. De asemenea pentru aceste scopuri este utilizat siding-ul de vinil și alte materiale.

La amenajarea băii în casă particulară a început să fie utilizat astfel de element de design, ca  fereastra în baie. În ziua de azi acest element este considerat indicator al rafinamentului gustului la amenajarea interiorului în baie. Efectuînd reparație în baie, este executată nu numai demontarea și instalarea comunicațiilor ingenerești noi, de asemenea sunt înlăturate articolele accesoriilor tehnico-sanitare. Așa, de exemplu, baia este deseori schimbată pe cabină cu hidromasaj. În afară de astfel de cabine consumatorul înstărit își poate permite cadă jacuzzi cu hidromasaj. De regulă, încăperea băii în casele obișnuite din panouri nu are dimensiuni mari, din această cauză și alegerea obiectelor, utilizate în baie, este destul de ascetic. La timpul actual cu dezvoltarea construcției de locuințe particulare băii este oferită cu mult mai multă atenție, și industria este în permanentă dezvolare.

Cu dezvoltarea tehnologiilor noi, gama de modele a obiectelor utilizate pentru baie a crescut simțitor. Accesoriile moderne pot crea o impresie puternică nu numai asupra cumpărătorilor simpli, ci și asupra consumatorului independent și înstărit.

Așa, de exemplu, alegînd amestecătoare obișnuite, pe care de obicei le vedem în versiune tradițională, aceste obiecte pot fi găsite în îndeplinire destul de neobișnuită. Acesta nu este deja doar un dispozitiv pentru amestecarea apei. El poate fi echipat cu monitor cu ecran cu cristale lichide, de sinestătător să îndeplinească funcțiile de curățare și amestecare a apei după programa indicată.

Cea mai mare parte de confort în încăpere o poate asigura sistema de pardoseli calde. De asemenea un rol nu mai puțin important în interior după reparație o va avea uscătorul de prosoape nou. El este conceput nu numai pentru încălzirea încăperii. Ci servește în același timp pentru uscarea lucrurilor mici și este o parte al interiorului.

De asemenea pentru baie sunt utilizate cabinele de duș. La dorință pot fi găsite modele, care au funcții de cromoterapie, sau cele, care permit de a asculta muzică în timpul procedurilor igienice. În orice baie în afară de utilajul tehnico-sanitar un rol important în crearea confortului îl va avea mobila, utilizată la amenajarea interiorului în baie. Din această cauză, procurînd astfel de mobilă, trebuie acordată atenție la funcționalitatea și calitatea ei.

Alegerea mobilei în mod direct depinde de dimensiunea băii. În blocuri, în calitate de mobilă, de regulă, sunt utilizate tumbele cu lavoar, dulăpioare suspendabile cu oglindă sau oglinzi obișnuite. Desigur, la amenajarea băii în casă particulară, unde spațiul este cu mult mai mare, setul de mobilier utilizat este mai mare. Însă în orice caz, mobila utilizată în baie, trebuie să fie funcțională, compactă și totodată destul de încăpătoare. Plus la toate cele indicate ea trebuie să se încadreze armonios în designul interiorului încăperii. Principala calitate pentru astfel de mobilă este rezistența la umezeală, deoarece în această încăpere umezeala este sporită.

Procurînd mobila pentru baie care va plăcut, verificați calitatea vopsirii ei. Suprafața mobilei nu trebuie să aibă zgîrîieturi și pete de la acoperirea cu lac și cu vopsea. Atrageți atenție la furnitură: furnitura calitativă este executată din metal, are acoperire de crom. Furnitura de plastic cu acoperire în aur și argint își pierde rapid aspectul exterior.

La efectuarea reparație în baie moderne, pentru amenajarea interiorului ei sunt utilizate diverse sisteme de tavane suspendabile. Acestea pot fi tavane suspendabile din PVC sau tavane cu mai multe nivele, executate cu ajutorul gips-cartonului, și alte tipuri, confecționate din alte materiale diverse. La amenajarea interiorului băii moderne, trebuie luat în considerație, că un rol important în amenajarea estetică al interiorului îl are sistema modernă de iluminare decorativă. Ea va ajuta la împărțirea încăperii în zone funcționale și va putea accentua avantajos detaliile necesare ale interiorului.

Compania Euroremont-Style efectuează reparația apartamentelor complexă și al încăperilor aparte în Chișinău și pe tot teritoriul Republicii Moldova. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Aceasta ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație și finisare în apartament.

Страницы:    <<      <     1      2      3      >      >>