Reparatia apartamentelor si camerilor Pag 2

Страницы:    <<      <     1      2      3      >      >> 

Pentru a trece direct la secțiunea care vă interesează alegeți din lista de mai jos:
Salon  |  Bucătăria  |  Dormitorul  |  Antreu Camera Copiilor   |  Balconul și Loggia  |  Baia

REPARAȚIE ANTREU

Ремонт прихожей Antreul – este prima încăpere, pe care o vedeți cînd intrați în apartament, și prima încăpere, care întîlnește oaspeții voștri. Prin urmare, cît de calitativ și cu efect este îndeplinită reparația antreului, în mare măsură depinde impresia făcută de apartament în întregime. Acest lucru condiționează abordarea corespunzătoare la îndeplinirea lucrărilor de finisare. În afară de calitățile estetice înalte, antreul trebuie să fie destul de funcțional și comod. În condițiile noastre de mai multe ori este necesară efectuarea reparației antreurilor de dimnesiuni mici. În aceste cazuri o semnificație deosebită o are organizarea corectă a spațiului în încăpere. Aceasta este realizată prin utilizarea tehnicilor speciale în finisare și soluțiilor speciale în iluminare.

Luînd în considerație lipsa de lumină naturală, reparația antreului în apartament este recomandată să fie îndeplinită cu prevalarea în decor a nuanțelor deschise în finisare. Reparația coridorului destul de des prevede plasarea dispozitivelor de iluminare de-a lungul pereților, ceea ce permite de a extinde vizual încăperea. Din acest considerent sunt foarte eficiente și tavanele extensibile, care oferă designer-ului posibilități largi de realizare a soluțiilor cu efect și stilate. Însă în primul rînd reparația antreului în apartament prevede îndeplinirea lucrărilor brute. Aceasta permite de a pregăti încăperea la finisare decorativă. Principalele etape în acest caz sunt nivelarea minuțioasă a pereților și pardoselii, montarea instalației electrice, în caz de necesitate, schimbul golurilor de ușă alte lucrări.

După finisarea lucrărilor brute reparația antreului trece la etapa de finisare. La această etapă este întinsă pardoseala, în calitatea cărei poate fi utilizat linoleum, laminat scîndură de plută și de parchet și multe alte materiale. De asemenea foarte populare astăzi sunt placa de ceramică și granit ceramic. Pereții sunt lipiți cu tapete. Montarea tavanului extensibil este efectuată în termeni cît se poate de scurți, și el de asemenea poate fi numit etapă de finisare. Dacă pentru tavan este utilizat gips-carton, atunci suprafața lui este șpăcluită, după ce este îndeplinită vopsirea și lipirea tapetelor.

Dacă aveți nevoie de a efectua reparația antreului în Chișinău, compania noastră este gata să vă ofere serviciile noastre calificate. Specialiștii noștri vor termina finisarea în termeni scurți cu garanția calității. Plus la aceasta noi propunem cost avantajos pentru reparația antreului în apartamente.

REPARAȚIA CAMEREI COPIILOR

Ремонт детской Camera copiilor – este, probabil, cea mai specială cameră în orice apartament. Acest lucru se explică în primul rînd prin funcțiile și semnificația pentru dezvoltarea armonioasă al copilului. Respectiv, și reparația în camera copiilor necesită o abordare deosebită. Reparația în camera copiilor trebuie în primul rînd să fie efectuată din considerentul confortului și siguranței copilului. Copilului trebuie asigurate condiții favorabile pentru studii, dezvoltare și odihnă. Toate materialele de construcție și finisare trebuie să fie absolut sigure. În afară de aceasta, la efectuarea reparației camerei copilului este necesar de a oferi fiabilitatea și durabilitatea tuturor construcțiilor. De exemplu, acolo unde este necesar, trebuie prevăzute colțuri cu marginile rotunjite.

Proiectul de design al camerei copiilor trebuie să aibă o soluție de design destul de simplă și naturală. Interiorul trebuie să creeze o dispoziție bună copilului, fără să îi distragă atenția în același timp. Un mare rol îl are genul copilului, deoarece reparația camerei copilului pentru fetiță și reparația camerei copilului pentru băiețel poate avea diferențe mari în utilizarea soluțiilor de design. O sarcină deosebit de dificilă, care necesită profesionalism maxim de la designer, este reparația dormitoarelor pentru copii de sexe diferite.

Una dintre cele mai importante caracteristici al camerei copiilor este multifuncționalitatea ei. Ea servește pentru copil atît în calitate de dormitor, și cameră de joacă, cît și cabinet de lucru, aici el poate să primească oaspeții și să își petreacă timpul liber. Această caracteristică trebuie în mod necesar să fie prevăzută la zonarea încăperii. Pentru copil trebuie să fie alocat dormitor, cameră de joacă și zonă de lucru. Totodată scopul fiecărei dintre aceste zone trebuie să fie accentuată prin soluții de design.

În ceea ce privește executarea lucrărilor de finisare reparația în camera copiilor nu se diferă prin nimic de la reparația în alte camere. Unica particularitate – este necesitatea de abordare maxim responsabilă și asigurarea calității maxime în finisare. Dacă doriți să echipați pentru copilul dumneavoastră o încăpere în care el se va simți cu adevărat bine și confortabil, atunci compania noastră este gata să vă ajute. Noi oferim toată gama de servicii de reparație și finisare a încăperilor cu scop diferit. Inclusiv noi îndeplinim reparație în camera copiilor. Designerii noștri vor crea pentru Dumneavoastră un interior frumos și funcțional, iar meșterii – îl vor realiza rapid și calitativ. Noi utilizăm doar cele mai moderne și sigure materiale în lucru.

REPARAȚIA BALCONULUI ȘI LOGGIE

Ремонт балкона и лоджии Aici va merge vorba despre loggii și balcoane, care trebuie utilizate tot așa ca și alte încăperi al casei sau apartamentului. O opțiune pur și simplu grozavă este, dacă loggia sau balconul are vederea la ograda plină de frunze verde sau în pădure și așa mai departe. Însă dacă balconul vostru are vedere la magistrală aglomerată, oraș, este tot un lucru minunat, deoarece seara luminile orașului aprinse și sclipitoare creează o priveliște fantastică. Ca parte al arhitecturii caselor de trai, loggiile, balcoanele și ogrăzile interioare au apărut în Italia pe timpurile Renașterii timpurii. În veacul șaisprezece în Florența au fost construite castele, aspectul căror este asemănător cu cetățile medievale cu ferestre înguste mici și pereți groși. Însă încep să apară loggiile deschise cu ieșire în stradă de la primul etaj.

Desigur, loggiile moderne și balcoanele nu au nimic în comun cu cele precedente, cu timpul au existat schimbări semnificative, însă scopul ambelor este odihna, ci nu depozitarea obiectelor inutile, precum era obișnuit în veacul trecut.

Se schimbă materialele de finisare, ornamentele, accesoriile. Finisarea balcoanelor și loggiilor cu scînduri din lemn a rămas în veacul trecut. Se schimbă și materialele pentru finisarea pardoselii – linoleum a fost înlocuit cu placă ceramică, piatră naturală sau acoperire de plută. O tendință în vogă pentru balcoane a devenit vopseaua aprinsă și mobila din plastic colorată. Însă mobila din lemn acoperită cu țesătură naturală cu textură aspră de asemenea se privește grozav.

Dacă balconul și loggia sunt de dimensiuni mici, aici are sens de a procura mobilier pliant: scaune din lemn, masă, șezlonguri și altele. Un anumit confort și o atmosferă pur și simplu de neegalat creează iluminarea: lampador, lampă de masă, lampă de perete – sunt foarte multe opțiuni. Și, desigur, florile, vaze de podea, ghivece cu plante se potrivesc perfect pentru decorarea balcoanelor și loggiilor.

În afară de aceasta, acuma a apărut o tendință nouă de a face balcoanele o continuare a încăperii: ușile din sticlă sau lipsa lor completă creează astfel de efect. În ceea ce privește stilul, aici sunt tot aceleași reguli, ca și la crearea stilului în încăpere. Însă dacă balconul este făcut ca continuare al încăperii, atunci și stilul balconului poate fi menținut în stilul încăperii.

Compania Euroremont-Style efectuează reparația apartamentelor complexă și al încăperilor aparte în Chișinău și pe tot teritoriul Republicii Moldova. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Aceasta ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație și finisare în apartament.

Страницы:    <<      <     1      2      3      >      >>