Reparația apartamentelor și încăperilor

Paginile:    1      2      3       >      >> 

Pentru a trece direct la secțiunea care vă interesează alegeți din lista de mai jos:
Salon  |  Bucătăria  |  Dormitorul  |  Antreu Camera Copiilor   |  Balconul și Loggia  |  Baia

Raparație și finisare calitativă al apartamentului asigură confortul în locuință și o dispoziție superbă în timpul petrecut în încăpere. Este foarte important de a alege cu toată responsabilitatea compania care oferă servicii de finisare al suprafețelor și instalarea sistemelor de activitate vitală. Căci anume de profesionalismul lucrătorilor depinde rezultatul final. Pentru a cheltui banii cu înțelepciune și de a deveni proprietarul unui apartament rafinat cu reparație modernă, adresați-vă la specialiștii companiei „Euroremont-Style”. Noi lucrăm pe acest segment al pieții timp îndelungat și am adunat un personal de meșteri cu experiență.

Executînd reparația apartamentelor, noi asumăm asupra noastră lucrările de zugrăvire, tencuire, tîmplărie și dulgherie, montarea construcțiilor din gips-carton, instalarea tavanului, șapă, instalarea aparatelor și dispozitivelor electrice. Mai mult de atît, acționează prețuri convenabile pentru curățarea încăperilor după finisarea lucrărilor. În gama serviciilor oferite intră de asemenea și instalarea obiectelor sanitare.

Specialiștii noștri recomandă, ce fel de tip de finisare este mai bine de a fi utilizat anume pentru locuința Dumneavoastră. Noi lucrăm pentru rezultat, din această cauză avem grijă nu numai de calitatea materialelor utilizate și îndeplinirea corespunzătoare a lucrărilor, dar și de stilul interiorului.

Angajații noștri se atîrnă cu o responsabilitate maximă față de reparația apartamentelor. Datorită abordării profesionale noi am cucerit o reputație impecabilă. În timpul lucrului este utilizat echipament modern și tehnologii inovaționale.

La noi se adresează pentru reparație capitală și reparație cosmetică al încăperilor în Chișinău.

Prima etapă de colaborare este deplasarea măsurătorului și designer-ului la obiect. Împreună cu clientul noi definim opțiunile optimale pentru finisare, selectăm materialele, oferim recomandări.

Prețul de concurență – este încă un motiv să vă adresați în „Euroremont-Style”. Noi îndeplinim reparația apartamentelor la un nivel profesional.

În ceea ce privește finisarea exterioară, noi oferim servicii de izolare termică, fonică și hidro. Aceste lucrări necesită o pregătire și aptitudini corespunzătoare din această cauză, noi utilizăm doar serviciile specialiștilor de calificare înaltă.

Pentru toate serviciile este oferită garanția.

Noi îndeplinim reparație și finisare al apartamentelor, caselor particulare, vilelor, birourilor, restaurantelor, barurilor. În arsenalul nostru sunt sute de proiecte reușite. Rezultatele lucrărilor realizate de „Euroremont-Style” le puteți vedea pe site-ul nostru în secțiunea „Galeria Foto”. Costul serviciilor poate fi văzut pe pagina „Lista de Prețuri”.

REPARAȚIA SALONULUI

Ремонт гостинойSalonul în orice apartament reprezintă încăperea de fațadă, cea mai importantă. Anume din această cauză reparația salonului trebuie efectuată la cel mai înalt nivel. Începînd reparația salonului este foarte important de a determina prealabil stilistica în care va fi încăperea. De aceasta depinde nu numai alegerea tehnologiilor utilizate pentru finisare și materialele salonului, ci și alegerea mobilei, iluminării și obiecte al decorului. Toate acestea împreună trebuie să se combine armonios, creînd o compoziție unică. În legătură cu aceasta înainte de începerea lucrărilor se recomandă de a vedea, cum arată reparația salonului pe fotografiile, postate pe site-urile de profil. Aceasta vă va permite să alegeți soluția optimă pentru finisarea încăperii.

În prezent reparația saloanelor, de regulă, este îndeplinită cu utilizarea celor mai moderne materiale de finisare. Aceasta mărește în mod semnificativ cerințele la calitatea finisării brute. De exemplu, pentru instalarea laminatului, parchetului și scîndurii de parchet podeaua trebuie să fie absolut netedă. În afară de aceasta ea trebuie să fie suficient de solid, pentru ca să reziste mobilierului destul de greu al salonului. Deseori pentru nivelarea podelei trebuie să fie așezată șapa. Pentru acest scop poate fi efectuată șapa pe baza stîlpilor-repere. De asemenea poate fi utilizata tehnologia de stîlpi-repere uscată. Nivelarea finală a pardoselii este efctuată cu ajutorul amestecurilor auto-nivelante. Pe pardoseala perfect nivelată este așezată acoperirea de pardoseală.

În ziua de astăzi la reparația salonului pentru finisarea tavanelor, de regulă, sunt utilizate tavane false. O mare popularitate o au combinațiile impresionante a construcțiilor din gips-carton și tavanele extensibile. Ele oferă posibilitatea de a crea soluții cu adevărat stilate. În afară de aceasta utilizarea astfel de tehnologii de finisare a tavanului permit utilizarea soluțiilor originale în iluminarea salonului. Efectuînd reparația salonului pereții sunt șpăcluiți minuțios.  După aceasta este efectuată lipirea tapetelor. Astăzi pentru acest scop pot fi utilizate cele mai diverse tipuri de tapete. În general o mare alegere de materiale pentru finisare în timpurile noastre oferă posibilitatea de a realiza cele mai eficiente și originale soluții la reparația saloanelor.

Puteți face comandă de reparație și finisare a salonului în Chișinău în compania noastră. Specialiștii noștri vor efectua  reparația cu utilizarea celor mai moderne materiale și tehnologii. Profesionalismul înalt și experiența de muncă mare ne permit să garantăm calitate superioară și durata scurtă a reparației.

REPARAȚIE ÎN BUCĂTĂRIE

Ремонт КухниReparație în bucătărie este una dintre cele mai grele și responsabile tipuri de reparații. Acest lucru se datorează în primul rînd, rolului funcțional special al acestei  încăperi. În bucătărie este efectuată pregătirea bucatelor, foarte des ea este utilizată în calitate de sufragerie. În această cameră este petrecută o parte seminificativă a vieții de familie. Din această cauză reparație în bucătărie este îndeplinită în așa mod, pentru a combina armonios funcționalitatea, confortul și stilul. O mare importanță o are planificarea corectă a încăperii, în special cînd este îndeplinită reparație în bucătărie de dimensiuni mici sau reparație în bucătărie în case de tip „hrușciov”. Planul bucătăriei viitoare prevede alegerea poziționării optimale a dispozitivelor tehnico-sanitare, tehnica de uz casnic al bucătăriei. De aceasta depinde în mare măsură și finisarea încăperii.

În afară de aceasta, planificarea încăperii oferă posibilitatea de montare corectă a instalației electrice și a apeductului, ceea ce permite de a asigura lucrul confortabil în bucătărie.

Finisarea brută al bucătăriei include nivelarea pardoselii și pereților, montarea comunicațiilor, la necesitate construcții din gips-carton și alte elemente constructive suplimentare. La lucrul în încăperi mici, de exemplu, reparație în bucătărie de 6 metri pătrați, o importanță deosebită o are organizarea rațională a spațiului. Acest lucru poate fi realizat nu numai prin planificarea competentă a încăperii, ci și utilizarea soluțiilor originale în finisare.

După ce au fost efectuate lucrările brute se începe etapa de finisare. O mare importanță o are alegerea corectă a materialelor. În calitate de acoperire a pardoselii poate fi utilizată placă ceramică, linoleum sau laminat, destinate pentru încăperile umede. Pentru reparație în bucătărie este foarte important de a utiliza materiale durabile și rezistente la umezeală. În afară de aceasta, pardoseala nu trebuie să fie lunecoasă în caz de umezirea ei. Pentru finisarea pereților sunt utilizate materiale rezistente la apă, suprafața de lucru al pereților este finisată cu placă ceramică.

Luînd în considerație dificultatea înaltă și diversitatea lucrărilor îndeplinite, reparație în bucătărie de sinestătător este îndeplinită destul de rar. Cel mai bine este de a încredința această sarcină profesioniștilor. Compania noastră va executa reparație în bucătărie la cel mai înalt nivel. Noi avem o experiență mare și vom face bucătăria Dumneavoastră funcțională, confortabilă și plăcută cu eficiență maximă și cheltuieli minime.

REPARAȚIE DORMITOR

Ремонт спальниDormitorul este una dintre cele mai importante încăperi în orice apartament. Din această cauză funcționalitatea dormitorului determină în mare măsură calitatea vieții noatre. Toate acestea, desigur, trebuie luate în considerație, efectuînd reparația dormitorului. Ca și reparația oricărui tip de încăpere, reparație dormitor se începe cu lucrările de demontare. La necesitate sunt demontate blocurile de ferestre și de uși. O atenție deosebită trebuie oferită stării acoperirii de pardosele brute. Dacă este acoperită cu fisuri sau are alte defecte majore, atunci șapa veche trebuie înlăturată. După aceasta este îndeplinită șapă nouă a pardoselii și este turnată cu amestec auto-nivelator.

Aceasta permite de a crea o suprafață netedă și durabilă, pe care poate fi efectuată montarea a diverse tipuri de acoperire de pardosele, laminat, parchet, scîndură de parchet.

După demontarea și instalarea blocurilor de ferestre și de uși, și după finisarea lucrărilor de finisare brută, vine etapa de finisare. Cînd este îndeplinită reparație dormitor, design-ul are o importanță deosebită. În această încăpere trebuie să fie confortabil și liniștit. Din această cauză reparație dormitor presupune utilizarea în finisare a nuanțelor calde pastelate.

Pentru crearea unui interior maxim confortabil și funcțional este important de a proiecta corect designul dormitorului. Această sarcină este mai bine să fie preluată de profesioniști. O deosebită importanță o are proiectarea corectă în cazurile cînd este efectuată reparația dormitoarelor mici. Un proiect de design corect permite nu numai de a crea un interior frumos, dar și va asigura lărgirea vizuală al încăperii. Cele mai importante etape de proiectare sunt determinarea poziționării mobilei, determinarea gamei de culori și iluminarea încăperii. De asemenea este foarte importantă poziționarea corectă a prizelor electrice și celor de televiziune.

Desigur, la îndeplinirea finisării, fie asta reparație dormitorului de dimensiuni mici sau reparația încăperii mari, o importanță deosebită o are calitatea materialelor utilizate și profesionalismul executorilor. Compania noastră execută tot spectrul de lucrări de reparație și finisare în Chisinău. Inclusiv noi îndeplinim reparație dormitor în conformitate cu cele mai înalte cerințe. Noi vom asigura proiectarea și efectuarea nemijlocită a finisării dormitorului Dumneavoastră în termen scurt cu garanția calității superioare.

Compania Euroremont-Style efectuează reparația apartamentelor complexă și al încăperilor aparte în Chișinău și pe tot teritoriul Republicii Moldova. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Aceasta ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație și finisare în apartament.

Paginile:    1      2      3       >      >>