Pereți-despărțitori din gips-carton

Pereții-despărțitori din gips-carton – este o soluție de spațiu comodă pentru orice încăperi.

În unele interioare pereții-despărțitori din gips-carton au un rol pur decorativ. Ele pot avea forme neregulate, să aibă diferite nișe, îndoituri și deschizături suplimentare.

Pereții-despărțitori din gips-carton este o opțiune perfectă pentru reamenajarea apartamentului sau a biroului, deoarece montarea lor nu necesită mult timp. Este important și faptul că astfel de despărțitoare între camere sunt ecologic pure, deoarece sunt confecționate din materiale naturale. Această calitate face construcțiile de a fi potrivite pentru orice încăperi – de la bucătărie pînă la camera copilului. Chiar și baia poate fi garnisită cu gips-carton hidrorepelent. În plus la aceasta pereții despărțitori din gips-carton vă vor costa mult mai ieftin decît cele ridicate din cărămidă.

Demontarea peretelui-despărțitor

Demontarea pereților-despărțitori poate fi efectuată prin două metode. În cazul dacă planificați să efectuați o reparație capitală, ele vor fi demontate de pe pereți în regim obișnuit, ceea ce înseamnă, că de pe ele sunt demontate instalația electrică, prizele, întrerupătoarele, și ușa împreună cu tocul de ușă. Mai există o metodă, dacă ați decis să păstrați elementele construcției din gips-carton, atunci există posibilitatea de a demonta peretele-despărțitor și de a păstra profilele metalice, care ulterior pot fi utilizate la reparația următoare.

Lista de prețuri (costul materialelor nu este inclus)

Nr Denumirea lucrărilor Unitatea de măsură Prețuri (lei)
1 Montarea peretelui-despărțitor din PGC(1 strat: carcasă de 1 rînd) de la 140
2 Montarea peretelui-despărțitor din PGC(2 straturi: carcasă de 1 rînd) de la 160
3 Montarea peretelui-despărțitor din PGC(1 strat: carcasă de 2 rînduri) de la 180
4 Montarea peretelui-despărțitor din PGC(2 straturi: carcasă de 2 rînduri) de la 200
5 Demontarea peretelui-despărțitor din PGC de la 60

Galeria

33 36
34 35