Gips-carton GCR

LUCRUL CU GIPS CARTONUL – DESCRIEREA ȘI PREȚURILE

915_originalGips cartonul este unul dintre cele mai populare materiale utilizate pe scară largă în finisare modernă. Din această cauză lucrările cu gips cartonul într-un mod sau altul sunt aplicate în aproape orice reparație. Acest material se instalează rapid și permite de a primi suprafețe perfect netede pentru finisare decorativă, fără de a fi necesare lucrările de tencuire dificile, costistoare și cu volum mare de muncă. Datorită simplității în prelucrare și gradul de tehnicitate a materialului se primește de a obține elemente ale interiorului cu diferite funcții și configurații. Cele mai răspîndite printre astfel de construcții sunt tavanele suspendate din gips carton și pereții despărțitori din gips carton. De asemenea sunt populare arcile din gips carton și nișele din gips carton. La toate acestea trăsăturile caracteristice ale montării permit utilizarea soluțiilor de design interesante și originale în domeniul iluminării și iluminării suplimentare decorativă.

  Lucrul cu gips cartonul începe cu determinarea metodei de fixare. În majoritatea cazurilor plăcile sunt fixate pe carcasa portantă din profil metalic (la montarea pe pereți și alte suprafețe verticale este posibilă fixarea pe adeziv special de ipsos). Construirea carcasei este unul dintre etapele principale de lucru cu gips-cartonul. Pentru aceasta sunt utilizate profile din oțel și elemente de ajutor. În cazurile cînd în construcție este prevăzut electromontajul, de exemplu tavane și pereți din gips carton, la construcția carcasei portante este îndeplinită montarea instalației electrice. După aceasta pe carcasă cu ajutorul șuruburilor autofiletante sunt fixate plăcile de gips-carton. Totodată în plăci sunt tăiate orificii pentru instalarea prizelor, cutiilor de distribuție, corpurilor de iluminat și a altor elemente. Suprafețele din gips-carton pot fi prelucrate prin diferite metode de finisare decorativă. După șpăcluirea pereților și tavanelor din gips-carton pot fi lipite tapetele și vopsite cu utilizarea celor mai diverse soluții de design.

IMG_0836 IMG_0838 IMG_0844 IMG_1236 - копия
Compania Euroremont-Style îndeplinește orice tip de lucrări cu gips-carton. Noi îndeplinim pereți-despărțitori și tavane din gips carton, montăm arcile și nișele decorative din gips carton. Toate lucrările sunt îndeplinite cu respectarea strictă a tehnologiei. Specialiștii ocupați de lucrările cu gips-carton au o experiență mare și un nivel înalt de calificare. Datorită acestui fapt noi putem garanta fiecărui client rapiditatea și calitatea ireproșabilă a finisării.

Avantajele principale ale gips cartonului PGC

Rezistența la foc: Placa de ipsos cartonată (PGC) are o mare rezistență la foc. La acționarea asupra gips cartonului a temperaturilor înalte în caz de incendiu, umiditatea legată chimic, care este prezentă în placa de gips este eliberată în formă de abur, încetinind eficient transmisia de căldură. Chiar și după calcinarea completă, cînd toată umiditatea s-a evaporat din gips, foaia arsă continuă să își îndeplinească funcția de barieră de protecție de la căldură și flacără. În ziua de astăzi gips-cartonul este unul dintre cele mai sigure materiale utilizate pentru finisarea interiorului. 

Izolația acustică: Prevenirea sau reducerea la minim a transmiterii sunetelor nedorite din încăperile alăturate este unul dintre principalele scopuri la etapa de proiectare al clădirii. Pentru asigurarea izolației acustice normale sunt utilizate construcții cu un singur strat și multistratificate din PGC și Placă de Fibre de Gips, capabile să asigure izolația acustică la nivelul corespunzător.

Posibilitatea de reparare și polivalența: Suprafețele acoperite cu gips-carton ( PGC) pot fi reparate ușor. Gips-cartonul satisface spectrul larg al condițiilor arhitecturale. Ușurința și rapiditatea întrebuințării, productivitatea, accesibilitatea și adaptarea la orice forme face gips-cartonul un material în afară oricărei concurențe.

Economia: Finisarea cu gips-carton are un cost relativ scăzut în comparație cu alte materiale utilizate în sistema ignifugă sau în calitate de finisare al interiorului.

Ecologia: Cea mai mare parte a hîrtiei pentru gips-carton este fabricată din cea reciclată pentru a doua oară. Industriagipsului utilizează tot mai larg „gipsul sintetic”, această materie primă este produs colateral, sau deșeu a altor procese de producție. Utilizînd ceea, ce anterior putea fi un deșeu, este redus fluxul de deșeuri solide aruncate la locurile de aruncare a deșeurilor, și în același timp, lărgind resursele naturale al gipsului.

Lista de prețuri pentru Lucrările cu gips-carton (costul materialelor nu este inclus)

Prețurile indicate pe site sunt prețurile pentru tipurile de lucrări standarde. Costul lucrărilor în fiecare caz concret este determinat de meșter preventiv sau la deplasarea la obiect

Nr. Denumirea lucrărilor Unitatea de măsură Prețuri (lei)
1 Montarea tavanului suspendat PGC (1 strat: 1 nivel) de la 140
2 Montarea tavanului suspendat PGC (2 straturi: 1 nivel) de la 160
3 Montarea tavanului suspendat PGC (1 strat: 2 niveluri) de la 180
4 Montarea tavanului suspendat PGC (2 straturi: 2 niveluri) de la 200
5 Montarea tavanului suspendat PGC (1 strat: 3 niveluri) m de la 240
6 Montarea tavanului suspendat PGC (2 straturi: 3 niveluri) m de la 280
7 Montarea peretelui-despărțitor din PGC(1 strat: carcasă de 1 rînd) de la 160
8 Montarea peretelui-despărțitor din PGC (2 straturi: carcasă de 1 rînd) de la 200
9 Montarea peretelui-despărțitor din PGC (1 strat: carcasă de 2 rînduri) de la 260
10 Montarea peretelui-despărțitor din PGC(2 straturi: carcasă de 2 rînduri) de la 300
11 Instalarea arcii din PGC pînă la 800 mm un de la 300
12 Instalarea PGC pe perete (1 strat) de la 60
13 Instalarea PGC pe perete (2 straturi) m de la 100
14 Demontarea PGC de pe pereți de la 40
15 Demontarea tavanului suspendat PGC de la 70
16 Demontarea peretelui-despărțitor din PGC de la 60

Pentru a primi informație mai precisă este necesar de a se întîlni cu specialistul nostru pentru efectuarea măsurărilor și discutarea sarcinii tehnice. Efectuăm arătarea obiectelor curente la diferite etape a lucrărilor de finisare.

Pentru primirea informației mai detaliate despre serviciile noastre puteți oricînd face legătură cu noi la numerele de telefon
+373 780 85 656 sau +373 692 05 504