Lucrări tehnico-sanitare

LUCRĂRILE TEHNICO-SANITARE – DESCRIEREA ȘI PREȚURILE

2780Lucrările tehnico-sanitare prezintă unele dintre cele mai obligatorii tipuri de lucrări, îndeplinite la reparație capitală a apartamentului, reparație capitală a camerei sau reparație în bucătărie. Luînd în considerație diversitatea utilajelor și materialelor tehnico-sanitare pe piața modernă, acest consept poate uni o gamă largă de lucrări, care include astfel de acțiuni ca montarea conductelor din material plastic, montarea canalizației, instalarea cabinei de duș și multe altele. Costul lucrărilor tehnico-sanitare formează o parte destul de mare din cheltuielile totale pentru reparație, iar calitatea îndeplinirii lor are o însemnătate foarte mare pentru comoditatea și confortul apartamentului. Din această cauză instalarea tehnicii sanitare trebuie efectuată numai de specialiști calificați.

Lucrările tehnico-sanitare în apartament, se încep, de regulă, cu demontarea utilajului tehnico-sanitar vechi (excepție sunt cazurile de efectuare a lucrărilor în clădirile noi). După aceasta sunt efectuate lucrările de instalare a conductelor. În majoritatea sa montarea conductelor din PVC este efectuată prin metoda ascunsă. Acest lucru oferă avantaje estetice incontestabile, însă înaintează cerințe ridicate către executori, deoarece orice greșeală poate produce o problemă serioasă la exploatarea instalațiilor sanitare.

De exemplu, conectarea necalitativă a conductelor poate duce la scurgeri, care primul timp nu sunt vizibile. Nerespectarea înclinărilor la instalarea canalizației poate cauza înfundarea ei permanentă. În același timp pentru înlăturarea oricărei din aceste probleme este necesar de a demonta placa, ceea ce practic duce la reparație nouă. Etapa finală este instalarea tehnicii sanitare. În această împrejurare o mare importanță are nu numai conectarea calitativă a conductei de apă și canalizației, dar de asemenea o montare sigură și calitativă.

Luînd în considerație cerințele înalte față de calitate și nivel ridicat de responsabilitate, poate fi spus cu siguranță, că la îndeplinirea lucrărilor tehnico-sanitare este mai bine de a se cheltui pentru serviciile profesionale, decît apoi de a rezolva problemele apărute.

Фото0670 Фото0642 sam_1306_3.jpg IMG_0710

Specialiștii companiei Euroremont-Style execută lucrări tehnico-sanitare la cel mai înalt nivel calitate. Noi avem o experiență mare în montarea celui mai divers echipament, noi utilizăm doar cele mai bune materiale, instrument și echipament. În afară de aceasta, compania noastră propune cele mai avantajoase tarife pentru lucrările tehnico-sanitare pentru clienții noștri.

Lista de prețuri pentru lucrările tehnico-sanitare (costul materialelor nu este inclus)

Prețurile indicate pe site sunt prețuri pentru tipuri standarde de lucrări. Costul în fiecare caz concret este determinat de meșter preventiv sau la deplasarea la obiect.

Nr.Denumirea lucrărilorUnitatea de măsurăPrețuri (lei)
1 Montarea conductelor de polipropilenă m de la 15
2 Montarea conductelor din metaloplast m de la 5
3 Montarea conductelor de canalizare pînă la 50 mm m de la 25
4 Montarea conductelor de canalizare pînă la 100 mm m de la 35
5 Instalarea colectoarelor (pieptene) un de la 130
6 Instalarea prizelor hidraulice un de la 160
7 Instalarea robinetelor cu bilă un de la 120
8 Instalarea contorului apometrului un de la 85
9 Instalarea obturatoarelor un de la 40
10 Instalarea chiuvetei un de la 200
11 Instalarea vasului de closet un de la 500
12 Instalarea căzii un de la 300
13 Instalarea cabinei de duș un de la 500
14 Instalarea uscătorului de prosoape un de la 160
15 Demontarea ferestruie de control de construcție (aplicate) un de la 40
16 Demontarea ferestruie de control de construcție (înzidit) un de la 80
17 Instalarea amestecătorului un de la 160
18 Instalarea sifonului un de la 100
19 Instalarea radiatorului sistemului de încălzire un de la 400
20 Crestarea filetului un de la 100
21 Demontarea radiatorului un de la 50
22 Demontarea conductelor m de la 30
23 Demontarea atributelor de construcții un de la 30
24 Demontarea chiuvetei un de la 150
25 Demontarea vasului de closet un de la 200
26 Demontarea căzii un de la 200
27 Demontarea cabinei de duș un de la 200
28 Demontarea uscătorului de prosoape un de la 100
29 Canelura și umplerea m de la 60

Pentru a primi o informație mai precisă este necesar de a se întîlni cu specialistul nostru pentru efectuarea măsurărilor și discutarea sarcinii tehnice. Efectuăm prezentarea obiectelor la diferite etape a lucrărilor de finisare.

Pentru a primi o informaie mai detaliată despre serviciile noastre puteți oricînd să faceți legătură cu noi la numerele de telefon
+373 780 85 656 sau +373 692 05 504