Lucrările de dulgherie

Lucrările de tîmplărie și dulgherie – descrierea și prețurile

sprLucrările de tîmplărie și dulgherie. Diferite tipuri de materiale din lemn natural sunt pe larg utilizate în finisarea încăperilor. Anume din această cauză lucrările de tîmplărie și dulgherie destul de des sunt necesare de a fi efectuate în timpul reparația apartamentelor și caselor particulare. La ele pot fi atribuite astfel de tipuri de lucrări ca instalarea ușilor, instalarea ferestrelor din lemn, pardoselei podelei din lemn, căptușirea pereților și tavanelor, și multe altele. Utilizarea lemnului permite asigurarea calității înalte și avantajele finisării estetice. Însă lucrul cu lemnul necesită cel mai înalt profesionalism și experiență mare. Orice greșeală a dulgherului în prelucrarea lemnului sau îndeplinirea elementelor constructive, poate anula toate avantajele.

În rezultat pot apărea deficiențe semnificative în procesul exploatării încăperilor, ceea ce va duce la necesitatea de îndeplinire repetată a lucrărilor. În afară de aceasta, la lucrul neprofesional cu lemnul crește semnificativ consumul materialelor din cauza numărului mare de elemente rebutate.

Lucrările de dulgherie și tîmplărie la finisarea interioară a încăperii sunt îndeplinite cu utilizarea lemnăriei ecarisate din diferite specii de lemn. Cele mai utilizate sunt speciile conifere de lemn, stejar, frasin, mesteacan, fag și așa mai departe. O importanță esențială o are calitatea materialului utilizat. Lucrările de tîmplărie și dulgherie sunt îndeplinite cu utilizarea lemnului uscat și fasonat special. Respectarea parametrilor de calitate a cherestelei are o semnificație determinătoare asupra rezultatului final. De exemplu, instalarea ușilor sau instalarea tocului de ușă sau montarea ferestrelor din lemn cu nivelul de umiditate înalt, de regulă, duce la deformarea construcției în procesul de exploatare. Ca rezultat, ferestrele și ușile nu numai își pierd calitățile estetice, dar de asemenea nu își pot îndeplini funcția lor de separare, iar deseori sunt pur și simplu imposibil de a fi utilizate. O altă componență importantă este îndeplinirea corectă a racordurilor și articulațiilor elementelor constructive. În aceste lucrări, factorul determinant este profesionalismul și experiența dulgherilor

SAM_1082 SAM_1300 SAM_1192 img_0700.jpg

De către specialiștii companiei Еuroremont-Style sunt exectuate lucrările de tîmplărie și dulgherie de orice tip și orice nivel de greutate. Noi avem o experiență mare în finisare cu utilizarea lemnului, iar calitatea materialelor aplicate este strict controlată de către specialiștii noștri, ceea ce permite de a garanta clientului un rezultat extraordinar.

Podele comode și frumoase în locuință – este componența fundamentală a confortului. Cum de a utiliza cu succes acoperirea de pardoseală? Care criterii vă vor ajuta să faceți alegerea corectă?

Calitatea acoperirii de pardosea înseamnă faptul în care măsură ea îndeplinește așteptările consumatorului. Noi recomandăm în primul rînd să vă decideți asupra momentelor fundamentale de alegere corectă:

  1. Scopul încăperii, unde planificați să turnați podelele. În camera copiilor principalul criteriu este siguranța și confortul acoperirii. Este perfect de a utiliza materiale ecologice: acoperire de plută, podele din lemn sau mochetă pe fundament natural. Pentru bucătărie este necesar de a utiliza podele rezistente la umiditate și la orice influențe externe. O opțiune excelentă – este placa din granit ceramic. Pentru camerele de locuit cel mai des este utilizat laminatul sau parchetul artificial – este raport optim preț-performanță.
  2.  Care este bugetul de care dispuneți, cît de scumpă acoperire vă puteți permite? Sunt perfecte, desigur acoperirile din materiale naturale: piatră și lemn, însă dacă bugetul este limitat, pot fi alese înlocuitoare bune cum ar fi laminatul sau placă ceramică.
  3.  Planificați să utilizați podele calde? Dacă da, atunci trebuie să alegeți doar material rezistent la încălzire. Pentru podelele calde se potrivesc: placa, piatră naturală și unele categorii de laminat.

Lista de prețuri pentru Lucrările de tîmplărie și dulgherie (costul materialelor nu este inclus)

Prețurile indicate pe site sunt prețurile pentru tipurile standarde de lucrări. Costul lucrărilor în fiecare caz concret este determinat de meșter preventiv sau la deplasarea la obiect

Nr. Denumirea lucrărilor Unitatea de măsură Prețuri (lei)
1 Instalarea bloc-ușei un. de la 600
2 Instalarea placajului pe podea pe adeziv de la 90
3 Instalarea orgalitului pe podea pe adeziv de la 80
4 Instalarea podelelor din scînduri de la 300
5 Instalarea podelelor din parchet (cu bucata) de la 800
6 Instalarea podelelor din lamelă de parchet de la 135
7 Instalarea podelelor din laminat de la 100
8 Instalarea căptușelii pentru covor pe adeziv de la 80
9 Instalarea căptușelii pentru covor pe uscat de la 70
10 Montarea linoleumului pe adeziv de la 70
11 Montarea linoleumului pe uscat de la 60
12 Instalarea plintului m de la 50
13 Instalarea cornierelor m de la 40
14 Instalarea arcii gata т de la 500
15 Demontarea bloc-ușă т de la 200
16 Demontarea podelelor din scîndură de la 100
17 Demontarea podelelor din parchet de la 100
18 Demontarea laminatului, lamelei de parchet de la 60
19 Demontarea linoleumului, mochetei de la 40
20 Demontarea plintelor, cornierelor m de la 40

Pentru a primi o informație mai precisă este necesar de a se întîlni cu specialistul nostru pentru efectuarea măsurărilor și discutarea sarcinii tehnice. Efectuăm prezentarea obiectelor la diferite etape a lucrărilor de finisare.

Pentru a primi informație mai detaliată despre serviciile noastre puteți în orice moment să ne sunați la numerele de telefon
+373 780 85 656 sau +373 690 05 504