Lucrările de izolare

LUCRĂRILE DE IZOLARE – DESCRIERE ȘI PREȚURI

78678Izolarea fonică. Lipsa sunetelor și zgomotelor străine este unul dintre indicatorul principal al confortului oricărei locuințe. Cu părere de rău oamenii care locuiesc în apartamentele urbane, deseori suferă din cauza sunetelor și zgomotelor din exterior sau provocate de vecini. Între timp, apropae fiecare în zilele noastre poate izola casa personală de aceste neplăceri. Izolarea fonică îndeplinită cu ajutorul materialelor speciale oferă această posibilitate. Insonorizarea apartamentului este îndeplinită, de regulă, la etapa de reparație capitală. Totodată este necesar de a izola toate suprafețele, care pot permite pătrunderea zgomotelor din exterior. De asemenea poate fi prevăzută izolarea fonică a ușilor și a ferestrelor. Izolarea fonică a pereților, izolarea fonică a pardoselii și izolarea fonică a tavanului sunt unele dintre cele mai dificile lucrări.

Factorii cheie care determină capacitatea de absorbție a zgomotului de construcțiile metalice, este grosimea lor și caracteristicile materialelor, din care ele sunt îndeplinite. Pentru asigurarea izolării fonice suficiente, de exemplu a pereților casei din panouri, grosimea lor ar trebui să fie amplificată pînă la o jumătate de metru sau mai mult, ceea ce este pur și simplu imposibil de îndeplinit. Din această cauză o decizie optimală este utilizarea pereților despărțitori și substraturilor speciale, îndeplinite din material fonoabsorbant. Astfel izolația fonică a tavanului poate fi efectuată cu ajutorul tavanelor extensibile din pînză specială cu capacități înalte de absorbție a zgomotului, este posibilă utilizarea gips-cartonului special și a altor materiale. Izolația fonică a pereților și izolația fonică a podelii poate fi asigurată cu ajutorul plăcilor speciale. Acest fel de plăci au o structură în mai multe straturi, în care straturile de gips-carton sunt rînduite cu material moale de izolație fonică. Este de asemenea posibilă utilizarea a diferitor categorii de plăci din vată minerală și alte materiale.

Izolația fonică a apartamentului trebuie efectuată pe baza calculului exact, care va permite selectarea tipului optimal de materiale de izolație fonică pentru încăpere anumită. În afară de aceasta, trebuie să fie luate în considerație metodele de finisare, care sunt planificate de a fi folosite în timpul reparației. O importanță mare are abordarea complexă, datorită cărei este asigurată o izolare fonică mai eficientă. Prin alte cuvinte, trebuie să fie prelucrate scrupulos toate suprafețele și secțiunile îmbinărilor care permit pătrunderea zgomotelor străine în încăpere. Anume în acest fel este executată izolarea fonică de către specialiștii companiei Euroremont-Style, ceea ce servește o garanție de încredere a calității.

Termoizolația. Temperatura normală în încăperea de locuit trebuie să fie la nivelul de 20 de grade. Însă în perioada de iarnă în multe apartamente este mult mai rece chiar și în cazul funcționării normale al sistemului de încălzire. Problema constă în faptul că izolația termică a acestor tipuri de încăperi este la nivel nesatisfăcător. Acest lucru este legat de grosimea insuficientă a construcțiilor de îngrădire (pereților, acoperișurilor și așa mai departe) sau din cauza calității joase a lor. Consecințele termoizolației de calitate proastă devine nu numai disconfortul considerabil, legat de temperatura joasă. În astfel de apartamente pot apărea probleme ca nivelul crescut de umiditate, igrasia pereților, ceea ce provoacă apariția ciupercei și mucegaiului. În afară de aceasta, deseori termoizolația slabă condiționează cheltuieli mai mare pentru încălzire, care pot ajunge la sume destul de mari.

Izolația termică a apartamentului este efectuată prin calea măririi capacității de izolație a construcțiilor de îngrădire, prin care este pierdută căldura. Înainte de toate, este îndeplinită izolația termică a pereților exteriori. În afară de aceasta, în unele cazuri trebuie prevăzută termoizolația acoperirelor. Izolația termică a tavanului poate fi efectuată în special la apartamentele care sunt situate pe etajele superioare, și la casele cu tavane fără cerdac. Dacă într-o casă cu multe apartamente nu sunt bine izolate termic încăperile de subsol, atunci are sens să fie făcută izolarea termică a podelii.

Izolația termică a apartamentului este executată la etapa finisării brute. Suprafețele separate sunt izolate termic cu ajutorul materialelor izolante speciale. Cele mai răspîndite termoizolatoare sunt polistirenul expandat și diverse tipuri de vată minerală. În cazul dacă este efectuată termoizolarea pereților sau tavanelor, atunci aceste termoizolatoare pot fi situate sub sisteme de profil suspendate cu finisarea ulterioară cu gips-carton sau alte materiale. Termoizolarea podelii poate fi efectuată prin situarea termoizolantelor sub acoperirea rigidă a pardoselii. Pe lîngă aceasta, foarte populare în zilele noastre au devenit plăcile rigide din vată minerală, care pot fi utilizate în calitate de fundament pentru finisarea ulterioară.

Compania Euroremont-Style execută izolație termică a încăperilor de orice tip. Lucrările sunt exectuate calitativ și operativ de specialiști calificați. Datorită acestui fapt veți putea crește seminificativ nivelul de confort în casă, asigurînd doar cheltuieli raționale pentru încălzirea apartamentului.

Hidroizolarea. Baia și blocul sanitar – sunt încăperi în care apa este mereu utilizată. Din această cauză sunt posibile scurgeri cauzate de deteriorare ale conductei și chiar în rezultatul exploatării incorecte a obiectelor sanitare. În aceste cazuri există posibilitatea de scurgeri la vecinii de jos ceea ce va cauza cheltuieli semnificative pentru reparație. Anume din această cauză la reparația calificată a blocurilor sanitare și băilor în zilele noastre, trebuie obligatoriu să fie prevăzută hidroizolarea eficientă a podelii, care va permite de a preveni astfel de situații neplăcute.

În condițiile moderne hidroizolarea poate asigura protecție eficientă de la scurgeri chiar și în cazul volumului mare de apă vărsată. Este posibilă utilizarea diferitor materiale. Însă cele mai populare sunt materiale de hidroizolare speciale aplicate prin muruire. În aceste împrejurări este rațional de a hidroizola nu numai podeaua în baie ci și încăperea în întregime. Utilizarea materialelor de muruire permite de a crea un strat impermeabil, care va servi în calitate de barieră pentru apă și permite de a evita inundarea vecinilor.

Pentru asigurarea eficienței înalte și durabilitatea hidroizolarea băii trebuie efectuată cu respectarea strictă a tehnologiei. În caz contrar, stratul izolator pur și simplu nu își va îndeplini funcțiile sale. În primul rînd trebuie să fie pregătită suprafața, pe care va fi aplicată hidroizolarea. Ea trebuie să fie dreaptă, fără proeminențe ascuțite. De asemenea suprafața trebuie bine ștearsă de praf și degresată, iar apoi – grunduită. După aceasta este pregătită compoziția, cu ajutorul cărei este îndeplinită hidroizolarea încăperilor de baie. Cu această compoziție este muruită bine suprafețele izolate. Totodată locurile de îmbinare a pardoselii și pereților, și alte îmbinări posibile, sunt încleiate cu bandă specială, care asigură armarea hidroizolării. După efectuarea muruirii, lucrările ulterioare de finisare pot fi efectuate numai după trecerea a 24 de ore. În acest timp tencuiala se polimerizează și hidroizolarea capătă calitățile de exploatare necesare.

La îndeplinirea reparației băii și blocului sanitar de către compania Еuroremont-Style este efectuată hidroizolare calitativă și sigură. În acest proces sunt utilizate cele mai bune materiale, iar lucrările sunt efectuate de specialiști calificați. Aceasta oferă posibilitate clienților noștri să evite costurile suplimentare și neplăceri în orice situații de avarie.

IMG_1229 IMG_1223 IMG_1239 IMG_1242

Lucrările de hidroizolare, izolare fonică și termoizolare necesită un profesionalism înalt, de aceea trebuie efectuate doar de specialiști de calificare înaltă și meșteri în lucrul său. La efectuarea lucrărilor de hidroizolare, izolare fonică și termoizolare este necesar de a utiliza numai materiale calitative și verificate. Noi lucrăm cu materiale verificate de ani de practică, și putem garanta clienților noștri fiabilitatea și calitatea lucrărilor îndeplinite de noi.

Tabel util pentru determinarea nivelului de zgomot

678465865

Lista de prețuri pentru Lucrările de izolare (costul materialelor nu este inclus)

Prețurile indicate pe site sunt prețurile pentru tipuri de lucrări standarde. Costul lucrărilor în fiecare caz aparte este determinat de meșter preventiv sau la deplasarea la obiect.

Nr. Denumirea lucrărilor Unitatea de măsură Prețuri (lei)
1 Izolarea fonică a tavanului din panouri sandwich de tip Sistem de Izolație Fonică din Panouri de la 180
2 Izolarea fonică a pereților din panouri sandwich de tip Sistem de Izolație Fonică din Panouri de la 150
3 Izolarea fonică a tavanului prin metoda carcasei de la 320
4 Izolarea fonică a pereților prin metoda carcasei de la 240
5 Montarea separatoarei de izolare fonică (carcasă de 1 rînd) de la 225
6 Montarea separatoarei de izolare fonică (carcasă de 2 rînduri) de la 360
7 Izolarea fonică a podelii cu ajutorul substratului de la 20
8 Izolarea fonică a pardoselii din panouri sandwich de tip Sistem de Izolație Fonică din Panouri de la 200
9 Izolarea fonică a podelii cu ajutorul șapei de la 130
10 Aplicarea hidrostopului (cu amestecuri) de la 40
11 Aplicarea hidrostopului (cu materiale în suluri) de la 50
12 Aplicarea hidrostopului (cu chituri) de la 60
13 Termoizolație din vată (minerală de stcilă) pînă la 50 mm de la 80
14 Termoizolare cu masă plastică expandată (pe adeziv) pînă la 50 mm de la 100
15 Montarea termoizolului (de rulou) de la 60
16 Demontarea termoizolului de la 50
17 Demontarea izolației termice și fonice de la 60
18 Demontarea carcasei tavanului de la 70
19 Demontarea carcasei de perete de la 60

Pentru a primi informație mai precisă este necesar de a se întîlni cu specialistul nostru pentru efectuarea măsurărilor și discutarea sarcinii tehnice. Efectuăm arătarea obiectelor curente la diferite etape a lucrărilor de finisare.

Pentru primirea informației mai detaliate despre serviciile noastre puteți oricînd face legătură cu noi la numerele de telefon
+373 780 85 656 sau +373 692 05 504