Lucrările de demontare

Lucrările de demontare – descrire și prețurile

67576765Efectuarea oricărui tip de reparație capitală se începe cu demontarea finisării vechi. În afară de aceasta, lucrările de demontare trebuie efectuate în cazurile, cînd în timpul reparației capitale este prevăzută replanificarea încăperii. Necătînd la simplitatea la prima vedere, lucrările de demontare sunt unele dintre cele mai grele, responsabile și cu volum mare de muncă, care trebuie să fie îndeplinite în timpul reparație capitale. La toate acestea executarea lor necalificată poate nu numai să îngreuneze în mod semnificativ finisarea ulterioară, să extindă termenii și costul complet al lucrărilor a reparație capitală, dar și în unele cazuri creează o amenințare semnificativă pentru integritatea clădirii. Anume cu acest lucru sunt legate costurile destul de mari pentru lucrările de demontare. Orice reparație este legată cu înlocuirea elementelor finisării interioare. Cu toate acestea finisarea veche trebuie să fie demontată.

Printre cele mai răspîndite tipuri de reparație pot fi numite: demontarea șapei, plăcii și tavanelor suspendate. De asemenea deseori apare necesitatea de a efectua demontarea ferestrelor și ușilor pentru înlocuirea lor ulterioară.

La replanificarea încăperii apare necesitatea de efectuare a lucrărilor de demontare mai grele. Inclusiv este necesar de a efectua demontarea pereților-despărțitori și a pereților. Înainte de demolarea pereților trebuie în mod obligatoriu să fie determinată funcția lor portantă. Pereții de rezistență nu ar fi bine de dărîmat deloc. În caz extrem trebuie să fie prevăzute măsuri pentru întărirea construcției.

De asemenea, întărirea peretelui trebuie să fie îndeplinită în cazurile, cînd în perete este făcut gol de ușă. Lucrările de demontare, legate de demontarea parțială sau completă al acoperirilor au cel mai ridicat preț. Pentru acest scop este necesar de a utiliza echipament special. La demontarea parțială al acoperirilor, de exemplu pentru instalarea scării, este necesar de a le întări cu ajutorul oțelelor U sau cu ajutorul grinzilor speciale.

IMG_1172 IMG_1170 IMG_1168 IMG_1169

Dacă aveți nevoie de a îndeplini lucrări de demontare în apartament sau în casă înainte de reparație, atunci compania Euroremont-Style vă poate oferi servicii cu adevărat profesionale. Noi îndeplinim lucrări de demontare și evacuare a gunoiului în termeni reduși. În plus la aceste servicii, Dvs puteți face comandă de la noi, a serviciului de demontare a oricărui nivel de dificultate – de la placă la șapă de pe pereți și acoperirile între etaje. Demolarea construcțiilor importante este efectuată pe baza calculului precis, ceea ce permite de a exclude absolut orice consecințe nedorite.

Lista de prețuri pentru Lucrările de demontare

Prețurile indicate pe site sunt prețuri pentru tipurile de lucrări standarde. Costul lucrărilor în fiecare caz concret este determinat de meșter preventiv sau la deplasarea la obiect

Denumirea lucrărilorUnitatea de măsurăPrețuri (lei)
1 Demontarea pereților-despărțitori din beton pînă la 20 cm de la 800
2 Demontarea pereților din cărămidă de la 50
3 Demontarea pereților din beton cu ipsos de la 80
4 Demontarea pereților din beton cu spumă de la 30
5 Demontarea pereților din blocuri de ipsos cu creastă și falț de la 40
6 Demontarea plăcii de la 45
7 Demontarea tencuielii armate de pe pereți de la 50
8 Demontarea tencuielii armate de pe tavan de la 60
9 Demontarea tencuielii de pe pereți de la 30
10 Demontarea tencuielii de pe tavan de la 40
11 Demontarea bloc-ușei un. de la 100
12 Demontarea podelelor din lemn de la 50
13 Demontarea podelelor din parchet de la 50
14 Demontarea laminatului, scîndurii de parchet de la 30
15 Demontarea linoleum, mochetei de la 20
16 Demontarea plintelor, cornierelor m de la 20
17 Demontarea izolantului termic de la 25
18 Demontarea izolării termice-fonice de la 30
19 Demontarea carcasei tavanului de la 30
20 Demontarea carcasei de perete de la 30
21 Demontarea căptușirii tavanului de la 35
22 Demontarea carcasei de tavan de la 30
23 Demontarea PGC de pe pereți de la 25
24 Demontarea tavanului suspendat PGC de la 35
25 Demontarea peretelui despărțitor din PGC de la 30
26 Demontarea șapei uscate de la 30
27 Demontarea șapei umede de la 25
28 Demontarea șaperi armate de la 45

Pentru a primi o informație mai precisă este necesar de a se întîlni cu specialistul nostru pentru efectuarea măsurărilor și discutarea sarcinii tehnice. Efectuăm prezentarea obiectelor la diferite etape a lucrărilor de finisare.

Pentru a primi informație mai detaliată despre serviciile noastre puteți face legătura cu noi la numerele de telefon:
+373 780 85 656 sau +373 692 05 504