Montarea placii

Укладка плиткиLucrările de așezare a plăcii rămîn foarte întrebate în timpurile noastre. Mai mult de atît cu apariția unui asortiment mai larg de oferte noi popularitatea este în continuă creștere. Materialele de finisare moderne pot oferi o gamă largă de calități utile, pe care nu au deținut predecesorii lor. Materialele durabile, confecționate conform tehnologiilor inovaționale, oferă o durabilitate înaltă a fiecărui element în parte.

Domeniile de aplicare

Așezarea plăcii pentru pardosea este aplicată în multe domenii. Un material foarte calitativ, care cu trecerea anilor nu își pierde calitățile estetice și se dovedește a fi util în multe condiții de exploatare dure, în care asupra lui poate avea acțiune umezeala, temperaturile schimbătoare, solicitări fizice continui. Pentru așezarea plăcii pentru pardosea sunt utilizate un set de instrumente și tehnici profesionale, care permit utilizarea și mai completă a calităților ei. În afară de aceasta, există o serie de prescipții speciale sanitare igienice, care determină calitatea necesară a suprafeței în încăperile aparte. Așezarea plăcii în conformitate cu standardele existente garantează respectarea lor.

Pe drept considerîndu-se creator de trend-uri noi în Republica Moldova, orașul Chișinău cere un nivel înalt de deservire și profesionalism de la fiecare tip de lucrări de finisare efectuate. Numai un colectiv mai experimentat și responsabil este capabil să ofere servicii corespunzătoare. La rîndul nostru noi suntem gata să realizăm o gamă întreagă de activități de așezare calificată a plăcii pentru pardosea conform oricăror condiții cerute.

Укладка плитки Укладка плитки Укладка плитки Укладка плитки

Abordarea profesională față de lucru

Tradițional cele mai cerute pot fi numite lucrările corespunzătoare în baie și bucătărie. Astfel de finisare simplifică considerabil curățarea suprafețelor, și asigură o curățenie igienică și un aspect exterior calitativ pentru mulți ani înainte. Așezarea plăcii necesită abilități profesionale speciale, mai mult de atît, aceste servicii sunt demne de a fi numite tip de finisare profesional.

Lucrările de așezare a plăcii necesită o abordare foarte atentă la nivelul total al suprafeței și amplasarea corespunzătoare a fiecărui element aparte. Pentru respectarea tuturor parametrilor ele sunt efectuate în cîteva etape. Pregătirea preliminară presupune șapa pardoselii. Ea este efectuată după tehnologia stîlpilor-reperelor, care permite de a primi o suprafață perfect netedă și durabilă. Așezarea plăcii conform standardelor moderne este efectuată pe clei special. Componența lui asigură un nivel înalt de aderare și durabilitate înaltă a acoperirii gata.

Fiecare placă este aliniată citeț conform nivelei. Ea trebuie să își ocupe poziția ei. Orice deviere în înălțime sau față de alte elemente va duce tot lucrul la rezultat nul. La așezarea plăcii toate spațiile între ele trebuie să fie egale. Această condiție este obținută datorită unor elemente speciale în formă de cruce. Etapele finale de așezare a plăcii pentru pardosea presupune netezirea minuțioasă a rosturilor.

Acest tip de placaj poate servi un timp foarte îndelungat și există doar o metodă pentru a garanta aspectul lui exterior perfect – a da comandă specialiștilor experimentați să execute lucrările. Compania noastră este gata de a realiza rapid și calitativ orice design al pardoselii indiferent de dificultate și volum. Totodată prețurile pentru așezarea plăcii pe pardosea depinde de materialele utilizate și aria suprafeței. Noi întodeauna ne străduim să asigurăm accesibilitatea maximă a serviciilor noastre pentru clienți.

Vă recomandăm de asemenea să citiți articolul cu privire la modul de alegerea plăcii pentru baie

Ce trebuie să cunoașteți cînd alegeți placa? Înainte de toate, metrajul necesar. În al doilea rînd – informație despre calitate. Placa de import este destul de scumpă, însă este foarte calitativă. Calitatea plăcii produse în Republica Moldova este foarte joasă – ea creează impresia că a fost produsă pe echipament uzat. Din această cauză dacă ați decis să economisiți banii, veți avea de lucru.  Principalele caracteristici, după care poate fi recunoscută placa, pe care nu trebuie să o procurați, sunt următoarele: încovoiată sau concavă; prezența știrbiturilor; diferență în dimensiunile plăcilor (chiar într-o singură cutie plăcile pot avea diferențe în dimensiuni de 1,5-2 mm), acest lucru poate fi spus și despre grosime. Se mai întîmplă, că într-o cutie placa poate fi de nuanțe diferite. Deci o mic sfat util: dacă cumpărați placă de producere națională (și cea importată tot trebuie verificată, poate este spartă) – verificați atent fiecare pachet. În acest caz doar un lucru poate încuraja – toate magazinele acceptă fără împotrivire teracota pentru schimb. Prin urmare, îndată cum a sosit achiziționarea la locul de destinație, verificați numaidecît încă odată toată placa la lumină bună.

06664

1279633234_plitpol1 1363935786_407 68563
16667_3 20 imag6767es images

Lista de prețuri pentru Lucrările cu placa (costul materialelor nu este inclus)

Prețurile indicate pe site sunt pentru tipurile de lucrări standarte. Costul lucrului în fiecare caz aparte este determinat de meșter preventiv sau la deplasrea la obiect.

Nr. Denumirea lucrărilor Unitatea de măsură Prețuri (lei)
1 Amorsarea de la 10
2 Așezarea plăcii de teracotă de la 135
3 Așezarea plăcii ceramice de la 200
4 Așezarea plăcii din ceramică și granit de la 220
5 Așezarea plăcii de marmură de la 250
6 Așezarea plăcii de mozaic de la 300
7 Așezarea mozaicii de la 400
8 Netezirea rosturilor plăcii de la 40
9 Netezirea rosturilor mozaicii de la 150
10 Așezarea plintei de la 75
11 Instalarea ungherului decorativ de la 50
12 Instalarea atributelor de la 100
13 Sfredelirea găurilor în placă unitate de la 25
14 Demontarea plăcii de la 80

Pentru a primi informație mai precisă, este necesar de a se întîlni cu specialistul nostru pentru măsurări și discutarea sarcinilor tehnice.Oferim demonstrarea obiectelor curente la diferite etape a lucrărilor de finisare

Pentru a primi informație mai detaliată sunați-ne la numerele de telefon
+373 780 85 656 sau +373 692 05 504