Instalarea tavanului

LUCRĂRILE DE AMENAJARE A TAVANELOR – DESCRIEREA ȘI PREȚURILE

3_04_1Tavanul reprezintă un element funcțional important al oricărei încăperi. De calitatea, cu care este efectuată amenajarea tavanelor, în mare măsură depinde designul interiorului încăperii. De asemenea, deseori, construcția tavanului determină funcționalitatea și particularitățile de design al sistemei de iluminat. Una din trăsăturile caracteristice importante, de care este legată amenajarea tavanului în casă, este nivelul destul de ridicat al dificultății lucrului, care trebuie îndeplinit la înălțime. La toate acestea trebuie asigurat nivelul înalt al preciziei instalării, deoarece tavanul este mereu la vedere, și orice eroare va fi foarte vizibilă.

Foarte populare în zilele noastre devin tavanele false. Ele oferă posibilitatea de a primi o suprafață perfect netedă și de a asigura amenajarea sistemei de iluminare de cea mai diversă configurație. În afară de aceasta montarea tavanelor în acest caz oferă posibilitatea de a implementa cele mai diverse decizii de design.

Astăzi sunt implementate diferite tehnologii de montare a tavanelor false. Cele mai populare metode sunt amenajarea tavanelor suspendate și a tavanelor extensibile. Fiecare dintre aceste metode de instalare poate presupune utilizarea a unei serii de tehnologii. În special, cele mai populare metode de instalare a tavanelor suspendate pot fi numite amenajarea tavanului din gips-carton, amenajarea tavanului armstrong, amenajarea tavanelor liniare. Cele mai populare dintre aceste tavane false sunt, desigur, tavanele din gips-carton. Tavanele extensibile sunt clasificate în principal după țesătură PVC utilizată pentru instalare. În special, poate fi efectuată amenajarea tavanelor extensibile de tip cu rosturi sau fără rosturi.

Indiferent de metoda de amenajare a tavanelor aleasă, aceste lucrări trebuie să fie îndeplinite doar de specialiști calificați. Profesionalismul executorilor are o mare importanță la toate etapele de montare, începînd de la formarea carcasei sau instalarea ghidajelor, și terminînd cu fixarea stratului superior de finiș. Dacă este îndeplinită montarea tavanelor din gips-carton, este de asemenea subînțeleasă îndeplinirea lucrărilor de șpăcluire și vopsire ulterioară sau lipirea tapetelor.

IMG_1233 IMG_1234 IMG_1258 IMG_1262
Dumneavoastră puteți încredința specialiștilor companiei Еuroremont-Style amenajarea tavanelor de orice tip. Noi avem o mare experiență de lucru și deținem cele mai moderne tehnologii. Datorită acestui fapt, toate lucrările sunt executate foarte rapid și calitativ.

Recomandăm de asemenea să citiți articolul – Tipurile de bază și Diferența între Tavane

Care tavane să aleg? Luînd decizia în alegerea tavanului, este necesar de a estima starea fundamentului de bază, prezența neuniformităților. Un rol important îl are și încăperea în care va fi efectuată reparația. Necătînd la faptul că de cele mai multe ori pentru aspectul perfect al încăperii tavanele sunt prea joase, înălțimea lor mai mare în alianță cu suprafața mică a camerei de asemenea poate necesita corectare.

De a influența asupra caracterului tavanului poate necesitatea de montare a echipamentului tehnic, ventilația, climatizarea și echiparea de lumină. În afară de aceasta, de scopul încăperii depinde alegerea materialului pentru plafon, care se caracterizează prin proprietăți speciale, așa ca absorbția sunetului, stabilitatea la umiditate, securitate antiincediară, rezistență la impact, capacitatea de a preveni dezvoltarea bacteriilor. Printre caracteristicile acoperirilor de tavan trebuie de asemenea atrasă atenția asupra duratei de funcționare și posibilității de renovare și schimb, de exemplu vopsire. Deseori un factor important în alegere este timpul de executare a lucrărilor și posibilitatea a așa numitei montări uscate.

Plafoane pe adeziv: Finisarea prin metoda cu clei constă în fixarea acoperirii direct pe fundamentul de bază cu ajutorul adezivului special. Printre materialele pentru această metodă sunt utilizate plăcile sau panourile din polistiren înspumat...

Tavanele suspendate: În proiecția inversă sunt sistemele de urcare și de suspensie. Ele permit de a schimba nu numai înălțimea plafonului, dar și configurația lui, de a executa modele cu mai multe niveluri, totodată starea tavanului de bază nu joacă nici un rol...

Tavanele extensibile: Diferă de la celelalte sisteme nu numai prin metoda de fixare ci și prin materialul care este utilizat. Dacă fundamentul pentru opțiunile precedente a finisării erau diferite plite și panouri, rolul principal în această construcție o are pînza din țesătură poliesterică sau vinil. Instalarea este efectuată cu ajutorul carcasei speciale - baghetei, situate pe perimetrul camerei. Însăși fixarea poate fi efectuată prin cîteva metode...

Lista de prețuri pentru Lucrările de amenajare a plafoanelor (costul materialelor nu este inclus)

Prețurile indicate pe site sunt prețurile pentru tipurile de lucrări standarde. Costul lucrărilor în fiecare caz concret este determinat de meșter preventiv sau la deplasarea la obiect.

NrDenumirea lucrărilorUnitatea de măsurăPrețuri (lei)
1 Căptușirea tavanului cu plăci decorative de la 30
2 Montarea carcasei tavanului (metal) de la 50
3 Montarea carcasei tavanului (lemn) de la 60
4 Căptușirea cu panori din plastic de la 60
5 Căptușirea cu lambriu din lemn de la 70
6 Montarea tavanului suspendabil Armstrong de la 60
7 Montarea tavanului liniar suspendabil de la 70
8 Montarea tavanului supendabil din PGC de la 70
9 Demontarea căptușelii de tavan de la 35
10 Demontarea carcasei de tavan de la 50

Pentru a primi o informație mai precisă este necesar de a se întîlni cu specialistul nostru pentru efectuarea măsurărilor și discutarea sarcinii tehnice. Efectuăm prezentarea obiectelor la diferite etape a lucrărilor de finisare.

Pentru primirea informației mai detaliate despre serviciile noastre puteți oricînd face legătură cu noi la numerele de telefon
+373 780 85 656 sau +373 692 05 504