Lucrări de zugrăvire

65754673565

Finisarea este etapa de încheiere a oricărei reparații. Această etapă necesită o responsabilitate mai mare, deoarece de calitatea executării lucrărilor depinde aspectul exterior general al încăperii. Lucrările de zugrăvire în Chișinău sunt oferite de mai multe companii specializate. Se recomandă de a apela la specialiști verificați, care au experiență de lucru corespunzătoare.

Compania «Euroremont-Style” execută la nivel profesional lucrări de zugrăvire în Chișinău la prețuri competitive.

Noi respectăm cu strictețe toate tehnologiile în procesul lucrărilor de tencuire-zugrăvire, aplicăm inovații și ne ghidăm după standartele de calitate moderne.

Înainte de toate, meșterii noștri de calificare înaltă curăță de acoperirea decorativă veche suprafața care trebuie finisată, iar apoi o pregătesc de vopsire – tencuiesc fisurile, egalează fundamentul.

Orice pereți, pardosea, fațade, tavane și garduri sunt supuse finisării noastre profesionale, mai mult de atît, noi asumăm asupra noastră sarcini și mai dificile.

Lucrările de zugrăvire în Chișinău, executate de lucrătorii «Euroremont- Style”, sunt condiționat divizate pe tipuri de material liant (cu utilizarea vopselelor de apă sau de ulei), în funcție de tipul suprafeței, care trebuie vopsită (lemn, metal, beton, tencuială), sau în funcție de condițiile de executare al procesului (lucrări de exterior sau de interior).

Deoarece noi avem o experiență vastă pe segmentul pieței cuprins, noi efectuăm lucrările luînd în considerație toate cerințele.

Noi facem față în timp scurt  chiar și suprafețelor tavanului sau pardoselii în clădirile vechi. Pentru nivelarea a astfel de suprafețe sunt utilizate tehnologiile de șpăcluire pe amorsă preliminară. În rezultat noi primim o suprafață perfect netedă. În felul acesta, «Euroremont- Style” execută la nivel profesional lucrările de zugrăvire în Chișinău. Noi garantăm un fundament trainic pentru lipirea tapetelor sau vopsire, și un termen îndelungat de păstrare a caracteristicilor estetice al finisării.

La etapa finisării lucrările sunt efectuate cu acuratețe de giuvaierie.

Pentru a lua cunoștință cu tarifele noastre pentru lucrările de zugrăvire în Chișinău, studiați paginile site-ului companiei.

Specificați toate detaliile după coordonatele de pe site-ul «Euroremont- Style”.

      357645  Фото0559   SAM_1183       IMG_0764

Meșterii companiei Euroremont-Style au o calificare înaltă și o mare experiență de lucru. Datorită acestui fapt noi putem oferi producerea lucrărilor de zugrăvire calitative și foarte operativ, asigurînd un aspect exterior frumos al încăperii pentru o perioadă îndelungată. În afară de aceasta, noi oferim cost avantajos la lucrărilor de zugrăvire.

Lista de prețuri pentru Lucrările de Zugrăvie (costul materialelor nu este inclus)

Pe site sunt indicate prețurile pentru tipuri de lucrări standarde. Costul lucrărilor în fiecare caz aparte este determinat de meșter prealabil sau la deplasare la obiect.

Nr.Denumirea lucrărilorUnitatea de măsurăPrețuri (lei)
1 Amorsare de la 6
2 Șpăcluirea pereților de la 50
3 Șpăcluirea tavanului de la 55
4 Umplerea rosturilor, șuruburilor autofiletante de la 12
5 Montarea plasei pentru lucrări de zugrăvit de la 24
6 Montarea stîlpilor-repere flexibili de la 20
7 Montarea tapetelor din fibre de sticlă (mătase de păiangen) de la 42
8 Șpăcluirea tavanului finiș de la 45
9 Șpăcluirea pereților finiș de la 40
10 Șpăcluirea taluzelor pînă la 25 cm de la 40
11 Montarea plintelor de la 20
12 Montarea baghetelor de la 25
13 Montarea mulurei de la 130
14 Cojirea de la 12
15 Vopsirea pereților de la 20
16 Vopsirea tavanului de la 25
17 Vopsirea atributelor de la 100
18 Vopsirea decorativă de la 140
19 Aplicarea lacului de la 25
20 Demontarea plintelor de la 10
21 Demontarea baghetelor de la 15
22 Demontarea mulurei de la 60
23 Demontarea tapetelor din fibre de sticlă de la 20
24 Demontarea șpăcluirii de la 25
25 Curățarea pereților de vopsea de la 20
26 Curățarea pereților de vopsea decorativă de la 50
27 Curățarea tavanului de vopsea de la 30
28 Curățarea tavanului de vopsea decorativă de la 60

Pentru a primi informație mai precisă, este necesar de a se întîlni cu specialistul nostru pentru măsurări și discutarea sarcinilor tehnice.Oferim demonstrarea obiectelor curente la diferite etape a lucrărilor de finisare

Pentru a primi informație mai detaliată sunați-ne la numerele de telefon
+373 780 85 656 sau +373 692 05 504