Lucrări de tencuire

shtuEtapa de construcție sau reparație impune întotdeauna o responsabilitate mare asupra contractantului și fiecare angajat în parte, deoarece chiar și cea mai mică abatere și necorespondență influențează imediat asupra aspectului exterior al încăperilor aparte sau a clădirii în întregime, iar Chișinăul stabilește criterii destul de stricte. Noi garantăm calitate înaltă și costul lucrărilor de tencuire accesibil.

Lucrări de interior

Lucrările de tencuire de interior sunt o parte integrantă de finisare al încăperilor de orice tip. Materialele moderne oferă posibilități suplimentare, însă calitatea reală poate garanta numai profesionalismul înalt al meșterilor. Obiectivul principal al acestei etape rămîne formarea fundamentului corespunzător pentru prelucrarea finală și finisare.

Uneori lucrările de tencuire interne pot include efectuarea unui complex de măsuri corespunzătoare, menite să ofere careva proprietăți speciale, suplimentare pereților încăperii. Aceasta poate fi prelucrarea cu componente ignifuge sau antifungice, asigurînd pereților proprietăți de rezistență la apă.

Pregătirea preliminară are o însemnătate cheie în succesul și durabilitatea rezultatelor. La îndeplinirea necalitativă a acestei etape lucrările de finisare interioare pot fi în general deloc nesatisfăcătoare. Aderența potrivită va face pereții practic unitari cu straturile de tencuială, va exclude complet posibilitatea de apariție a vidurilor.

56478456 2346234634 46589568 6874568456

Lucrările de exterior

Lucrările de exterior de tencuială de asemenea necesită un număr de măsuri pregătitoare pentru asigurarea eficienței corespunzătoare a tuturor etapelor următoare. Este necesar de a înlătura complet toate urmele posibile a tencuielii vechi, de a exclude orice suprafețe fărîmițătoare și moi. După aceasta este aplicată amorsă specială, intenționată pentru expunerea prelungită la diverși factori a mediului încojurător.

Crearea unei suprafețe perfect netede pe pereții exteriori prezintă o sarcină și mai dificilă, decît în cazul finisării încăperilor interioare. Cu scopul de optimizare al procesului și corespunzător de micșorare al costului lucrărilor de tencuire este utilizată metodologia de aplicare a compoziției pe stîlpi-reperi. După marcarea meticuloasă pe suprafața pereților este fixat un profil special. El este plasat pe direcția verticală de-a lungul suprafeței pereților cu pas de 1,5 – 2 metre. După aceste ghidaje și sunt efectuate lucrările de tencuială exterioare.

Pregătirea amestecurilor și specificul finisării

Selectarea corectă și pregătirea amestecurilor corespunzătoare este de asemenea unul din elemntele de fundament a lucrului calitativ. Pe piață sunt prezentate o mulțime de tipuri de amestecuri, prețurile pentru care sunt foarte diverse. De a alege cele necesare este posibil doar bazîndu-se pe experiența mare și cunoștințele adînci, pe care le au angajații noștri calificați. Lucrările de tencuială exterioare sunt efectuate cu amestecuri cu ciment și var, care rezistă perfect la umiditate. În cazul dacă lucrările sunt efectuate la construcții din lemn, este adăugat și gips.

Lucrările de tensuială de interior a finisării tavanului necesită o abordare cu adevărat meșterească. Totodată sunt utilizate un set de instrumente corespunzătoare. Stratul de tencuială de pe tavan nu trebuie să aibă o grosime mai mare de 15 mm, din această cauză suprafața perfect netedă trebuie atinsă cu ajutorul doar unui strat de tencuială.

Costul lucrărilor de tencuială depinde direct de caracteristicile specifice a obiectului de lucru, aria suprafeței, dificultate și complexitate, și de asemenea a amestecurilor utilizate. O însemnătate nu mai puțin importantă o are și cerința de rapiditate și anumite dorințe ale clientului.

Vă sfătuim de asemenea să citiți articolul nostru despre tencuială decorativă

Tencuiala decorativă modernă – acest material deține proprietăți care permit de a da interiorului o expresivitate aparte. Imitația diferitor materiale în combinație cu detalii al interiorului alese corect permit de a soluționa orice sarcină de design. Tencuiala decorativă se va privi firesc la finisarea încăperilor de locuit cu scop diferit, birourilor sau a oricăror localuri nestandarde, fie aceasta o cafenea pentru copii sau club de motocicliști. Utilizarea corectă a acestui material este capabilă să transforme o cameră mică într-o grotă comodă sau, dimpotrivă, să pună accent pe statutul recepției unei instituții solide.

dekorativnaja_shtukaturka-4 135762792786566500_big 135762792776963700 1214440 799895203 45249170
dekorativnaja-shtukaturka3 787413 2_15..jpeg decor_04 img10_92834 dekorativnaya-shtukaturka
1-dekorativnyie_pokryitiya 8098083 52-8ea9be9fc5 1-dekorativnaya_shtukaturka_dlya_vashih_sten original 115

Lista de prețuri pentru Lucrările de Tencuire (costul materialelor nu este inclus)

Pe site sunt indicate prețurile pentru tipuri de lucrări standarde. Costul lucrărilor în fiecare caz aparte este determinat de meșter prealabil sau la deplasare la obiect.

Nr. Denumirea lucrărilor Unitatea de măsură Prețuri (lei)
1 Amorsare de la 10
2 Armare de la  30
3 Instalarea stîlp-reperelor de la  25
4 Tencuiala pereților pe stîlpi-repere de la  90
5 Tencuiala tavanului pe stîlpi-repere de la  100
6 Tencuiala pereților (simplificată)       de la  85
7 Tencuiala tavanului (simplificată) de la  90
8 Tencuiala decorativă de la  350
9 Tencuiala taluzelor pînă la 25 cm de la  75
10 Demontarea tencuielii armate de pe pereți de la  75
11 Demontarea tencuielii armate de pe tavan de la  90
12 Demontarea tencuielii de pe pereți de la 50
13 Demontarea tencuielii de pe tavan de la  70

Pentru a primi informație mai precisă, este necesar de a se întîlni cu specialistul nostru pentru măsurări și discutarea sarcinilor tehnice. Oferim demonstrarea obiectelor curente la diferite etape a lucrărilor de finisare.

Pentru a primi informație mai detaliată sunați-ne la numerele de telefon
+373 780 85 656 sau +373 692 05 504