Finisarea tavanului

Finisarea tavanelor – este unul dintre tipurile principale de lucrări de finisare, care trebuie să fie încredințate numai specialiștilor.

Montarea diferitor tipuri de tavane

Tavanele suspendabile sunt construcții cu carcasă portantă ușoară, care este fixată de tavan cu ajutorul suspensiilor speciale. Tavanul suspendat – este o construcție de carcasă, placată cu panouri din masă plastică, plăci oglindite, panouri din lemn, lambriu sau gips-carton. Carcasa este completată ulterior, cu diferite elemente de placaj, o mare alegere a căror permite de a instala tavanele suspendate în clădirile de locuit, comerciale și industriale. În calitate de module a tavanelor suspendate moderne pot fi aplicate cele mai diverse materiale de construcții moderne. Alegerea voastră poate fi făcută pe baza preferințelor personale. Cineva preferă lemnul (material natural, care respiră, frumos), cineva preferă masă plastică universală (nu se teme de umiditate, nu absoarbe grăsimile, se fixează ușor, se potrivește pentru bucătărie).  Alegînd acest tip de tavane, nu trebuie să vă mai faceți grijă în privința problemei unde să ascundeți elementele de ventilație și cablurile sistemei de iluminare.

25 26

Tavanele cu mai multe nivele permit nu numai de a ascunde toate comunicațiile și asperitățile lor, ele de asemenea oferă posibilitatea de a schimba încăperea. Instalarea acestui tip de tavane este de obicei însoțită de montarea sistemelor de iluminare zonală, ceea ce permite de a face încăperea confortabilă.

27 28

Tavanele suspendate constau din structură suspendată și panouri lungi și înguste fixate pe ea. Aceste panouri sunt îndeplinite din aluminiu sau oțel cu grosimea de 0,3-0,6 mm și sunt prelucrate cu acoperire de lac. Tavanele suspendate (lineare) sunt universale și durabile, ele sunt rezistente la foc și umezeală, sunt ecologic pure și se instalează rapid. Este o alegere mare a culorilor și dimensiunilor.

29 30