Euroreparatie a apartamentelor

 

 

Reparatie europeana a apartamentelor in Chisinau.

 

Евроремонт в Москве

   Probabil, fiecare locuitor al capitalei noastre visează la o reparație calitativă și originală în casa sa, cu ajutorul cărei va fi creată o atmosferă plăcută și confortabilă. Euroreparație stilata a apartamentelor in Moldova – este o campanie completă care vizează transformarea locuințiilor voastre în apartamente moderne și ergonomice. Compania „Euroremont-Style” va ajuta fiecare client să transforme casa personală într-un apartament european real.

 

 

   Însă, care este diferența dintre o reparație europeana a incaperilor in Chisinau și reparație capitală al apartamentului? Haideți să vorbim împreună despre aceasta mai detaliat. Deja, din însăși denumire devine clar, că aceste lucrări sunt inerent legate de tendințele europene pentru finisare a locuințelor moderne și crearea unei atmosfere confortabile. Cu toate acestea, doar unele cunoștințe despre afaceri de construcții și reparații nu va fi suficient, fiind ca este necesar de a utiliza resurse de construcție de calitate înaltă și ajutorul meșterilor calificați, care sunt în stare să ofere toate serviciile necesare în termen scurt.

 

   Primele interioare, care combină caracteristicile stilului european, au început să apară în apartamentele molodvenești în mijlocul anilor 90, însă numai la începutul anilor 2000 termenul a început să fie utilizat pe scară largă. De aceea, practic fiecare locuitor doreste să creeze în casa sa o euroreparatie originala a apartamentelor in Moldova,cu ambianță unică pentru casa sa formînd un stil propriu. Jaluzelele pe ferestre, goluri de arce delicate, tavane suspendate de diferite forme și multe altele – toate aceste sunt elemente inerente a reparației în stil european.

 

   Dacă Dumneavoastră căutați serviciile de euroreparatie a apartamentelor in Chisinau, atunci alegerea companiei „Euroremont Style” va fi o decizie înțeleaptă. Este necesar de a examina preventiv lucrările noastre precedente si de asemenea este important ca tot personalul implicat în selectarea materialelor de construcție și îndeplinirea lucrărilor la reparatie de orice dificultate, să fie format numai din specialiști de calificare superioară. Și desigur, este necesar de a calcula costul reparației al apartamentului, dar prețurile companiei noastre pentru serviciile oferite vor mulțumi oricare consumător prin accesibilitatea lor, iar calitatea și rapiditatea executării lucrărilor va depăși chiar și cele mai înalte cerințe. Calitatea materialelor – este garanția durabilității de euroreparație.

 

Евроремонт в Москве Евроремонт в Москве Евроремонт в Москве Евроремонт в Москве

 

   Noi executăm euroreparatie a incaperilor de orice dificultate in Moldova si in alte spatii apartamentului vostru, prin care in felul acesta puteți comanda lucrarile de finisare a camerei de zi, a bucătăriei, al dormitorului sau a camerei copiilor, cît și al antreului, a băii și chiar al balconului. Prețurile, desigur, depind și de suprafața încăperilor prestate și volumul de muncă, necesar pentru prefacerea calitativă a camerelor. Costul, de regulă, este de 75 euro pentru m2, dar fiecare client, care decide să se adreseze în compania „Euroremont Style”, nu se poate sa fca griji de absolut nimic, deoarece încheind contractul de colaborare noi luăm asupra noastră responsabilitatea pentru tot complexul de lucrări necesare pentru asigurarea unei ambianțe confortabile în casa Dvs..

 

   Dar daca doriți să izolați termic apartamentul Dvs. și să vă protejați de sunetele străine din afară, asta nu va fi o problemă! Specialiștii noștri vor efectua ușor izolarea termică a apartamentului vostru, ce va creea o izolatie termică și acustică de incredere. Posibil, doriți să creați un tavan original în camera voastra de zi, care va uimi prin forma sa și iluminare? Apelați-ne fără dubii, deoarece noi suntem pregătiți pentru instalarea tavanului extensibil, forma cărui veți alege Dvs, iar pentru noi va rămîne doar de a realiza în viață dorințele voastre. Instalarea plăcii în bucătărie sau în baie, de asemenea, nu este un obstacol pentru noi, totul va fi îndeplinit în cea mai scurtă perioadă, iar calitatea rezultatului final vă va face mîndru pentru locuința voastră.


   Dacă doriți să discutați personal cu un reprezentat al companiei noastre și să specificați toate detaliile colaborării între noi, formînd unul dintre numerele de telefon de pe site, veți putea discuta cu unul dintre managerii noștri. Noi suntem întotdeauna pregătiți să luăm în considerație toate necesitățile și dorințele fiecărui client, și numaidecît le vom îndeplini tot serviciu în procesul lucrarilor de reparatii. Sunați în „Euroremont Style” și primiți cea mai bună deservire la un preț avantajos.

Lista lucrărilor care intră în conceptul De Elita sau Euroreparație

Costul total al tuturor lucrărilor fără materialele incluse - de la 125 euro la m²
 

Lucrările de demontare și de pregătire
În cazul euroreparației sunt demontate blocurile de uși, cornișele, lustrele și corpurile de iluminat. Sunt răzuite tavane, pereții de la vopsea sau tapete. Este scoasă acoperirea de poвea veche. Este demontată tencuiala, șapa, placa veche și instalațiile sanitare. În cazul replanificării în conformitatea cu proiectul, sunt dărîmați și ridicați pereții despărțitori între camere. În general, aceste lucrări sunt asemănătoare cu tipurile precedente de reparație.
Lucrările cu tavanele Lucrările cu podelele
Euro reparație Construirea tavanelor de orice tip și formă. În cazul acesta totul se limitează doar de fantezia voastră și idea designer-ului. Pot fi atît tavane obișnuite cît și cu mai mult nivele din PGC de toate formele și culorile posibile, tavane extensibile, vitralii, fresce, combinarea diferitor tipuri (de exemplu extensibil și PGC).  Euro reparație Podeaua este nivelată cu diferite tipuri de amestecuri, în funcție de grosimea necesară a șapei. După ce amestecurile se usucă, va fi montată acoperirea de pardosea. În cazul de Euroreparație este de obicei utilizat parchet din lemn natural, așa ca mesteacănul, fag, stejar, arțar, nuc. Este utilizat parchetul din masiv, cu bucata sau artistic.
Lucrările cu ușile Lucrările cu pereții
Euro reparație În cazul de euroreparație, de regulă, sunt instalate uși calitative batante, glisante sau cutate, din lemn masiv, de exemplu -  din stejar, frasin, fag, nuc și chiar din lemn roșu. Sunt posibile și alte opțiuni mai accesibile de exemplu combinatie, furniruite sau din sticlă călită. Euro reparație Pereții sunt chituiți sub stîlp-repere sau căptușite cu foi de PGC cu utilizarea izolației fonice. De asemenea este posibilă ridicarea pereților despărțitori și nișelor din PGC de diferite forme în conformitatea cu dorința clientului. Sunt posibile opțiuni de vopsire sau finisare cu placă și piatră sălbatică, utilizarea tencuirei decorative.
Lucrări de electromontaj Lucrări tehnico-sanitare
Euro reparație Este efectuată montarea sau schimbul complet al instalației electrice cu una nouă, mai calitativă si cu diametrul secțiunii corespunzător. Este montat panoul electric, automate calitative, prize și întrerupătoare de la producătorii de frunte. Pentru iluminare pot fi aplicate corpuri de iluminat punctiforme, bandă cu diodă LED și fibră optică. Euro reparație În cazul de euroreparație este executat schimbul coloanei, înlocuite calorifere vechi cu radiatoare noi. Pentru a preveni accedentele,  conductele de fontă sunt schimbate cu cele din plastic. De asemenea este instalat utilaj tehnico-sanitar nou. La dorința Dvs. este posibilă instalarea și conectarea jakuzzi sau cabinei de duș.


Compania Euroremont-Style efectuează reparație capitala profesională a apartamentelor în Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Acest lucru ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație si finisare.

Pentru primirea informației mai detaliate despre serviciile noastre puteți oricînd face legătură cu noi la numerele de telefon +373 780 85 656 sau +373 692 05 504