Euro reparație Chișinău

Евроремонт в МосквеProbabil, fiecare locuitor al capitalei noastre visează la o reparație originală, calitativă și durabilă în casa sa, cu ajutorul cărei va fi creată o atmosferă plăcută și confortabilă. Euro reparație Chișinău și pe tot teritoriul Republicii Moldova – este o campanie completă care vizează transformarea locuinței voastre în apartament modern și ergonomic. Compania „Euroremont-Style” va ajuta fiecare client să transforme casa personală într-un apartament a capitalei europene.

Însă, care este diferența dintre o euro reparație a apartamentului și reparație capitală a apartamentului? Haideți să vedem împreună toate detaliile acestei chestiuni.

Deja, din însăși denumire devine clar, că aceste lucrări sunt inerent legate de tendințele europene de finisare a locuințelor moderne și crearea unei atmosfere confortabile. Însă cunoștințele despre tendințele moderne a afacerii de construcție-reparație nu sunt de ajuns. Este necesar de a utiliza resurse de construcție de calitate înaltă și de a utiliza ajutorul meșterilor calificați, care sunt în stare să ofere toate serviciile necesare în termeni conciși.

Primele interioare, care combină caracteristicile stilului european, au început să apară în apartamentele molodvenești în mijlocul anilor 90, însă numai la începutul anilor 2000, termenul de „euro reparație” a început să fie utilizat pe scară largă, și practic fiecare locuitor a Republicii Moldova a tins să creeze în casa sa o ambianță unică, formînd un stil propriu. Jaluzelele pe ferestre, goluri de arce delicate, tavane suspendate de diferite forme și multe altele – toate aceste sunt elemente inerente a reparației în stil european. 

Dacă Dumneavoastră căutați, la cine să dați comandă a serviciului de euro reparație Chișinău, atunci alegerea companiei „Euroremont Style”, va fi o decizie înțeleaptă. Cînd faceți comandă de astfel de lucrări, este foarte important să acordați atenție companiei la care doriți să apelați. Este necesar de a examina preventiv lucrările precedente, executate de această întreprindere, de asemenea este important ca tot personalul implicat în selectarea materialelor de construcție și îndeplinirea lucrărilor de reparație, să fie format numai din specialiști de calificare superioară. Și desigur, este necesar de a calcula costul euro reparație a apartamentului. Prețurile companiei noastre pentru serviciile oferite vor mulțumi oricare consumător prin accesibilitatea lor, iar calitatea și rapiditatea executării lucrărilor va depăși chiar și cele mai înalte cerințe.

Евроремонт в Москве Евроремонт в Москве Евроремонт в Москве Евроремонт в Москве

Calitatea materialelor – este garanția durabilității euro reparației 

Noi executăm reparația oricăror încăperi în apartament. În felul acesta puteți face comandă de finisare a salonului, bucătăriei, dormitorului sau camerei copilului, cît și a antreului, băii și chiar și a balconului. Prețurile, desigur, depind și de suprafața încăperilor prestate și volumul de muncă, necesar pentru prefacerea calitativă a camerelor. Costul, de regulă, este de 75 euro pentru m2. Fiecare client, care decide să se adreseze în compania „Euroremont Style” și să facă comandă de reparație apartament, poate să nu își facă griji de absolut nimic, deoarece, încheind contractul de colaborare, noi luăm asupra noastră responsabilitatea pentru tot complexul de lucrări necesare pentru asigurarea unei ambianțe confortabile în casa Dumneavoastră.

Doriți să izolați termic apartamentul Dvs. și să vă protejați de sunetele străine din afară? Nici o problemă! Specialiștii noștri vor efectua ușor izolarea termică a apartamentului vostru, astfel asigurînd o izolare termică și acustică. Posibil, doriți să creați un tavan original în salonul Dumneavoastră, care va uimi prin forma sa și iluminare? Apelați-ne fără dubii, noi suntem pregătiți să instalăm tavanul suspendabil, forma cărui veți alege Dvs, nouă ne rămîne doar să realizăm în viață dorințele voastre. Instalarea plăcii în bucătărie sau în baie de asemenea, nu este un obstacol pentru noi, totul va fi îndeplinit în cea mai scurtă perioadă, iar calitatea rezultatului final vă va face mîndri pentru locuința voastră reînnoită.

Euro reparație a apartamentului în Chișinău este oferită de multe companii, care oferă cost divers pentru lucrările executate și oferă o gamă largă de servicii. Însă dacă faceți alegerea în favoarea companiei „Euroremont Style”, atunci pentru un cost rezonabil veți putea realiza visul și să creați o atmosferă confortabilă în apartament, datorită lucrărilor calitative și soluțiilor de design îndrăznețe, care, după cum părea înainte, erau pur și simplu imposibil de realizat într-o încăpere obișnuită de locuință.

Dacă doriți să discutați personal cu un reprezentat al companiei noastre și să specificați toate detaliile colaborării între noi, formînd unul dintre numerele de telefon de pe site, veți putea discuta cu unul dintre managerii noștri. Noi suntem întotdeauna pregătiți să luăm în considerație toate necesitățile și dorințele fiecărui client, și numaidecît le vom îndeplini în procesul lucrărilor de reparație în casa Dumneavoastră. Sunați în „Euroremont Style” și primiți cea mai bună deservire la un preț avantajos.

Lista lucrărilor care intră în conceptul Elitar și Euro reparație

Costul total al tuturor lucrărilor fără costul materialelor inclus, de la 75 euro pentru m²

Lucrările de demontare și de pregătire
În cazul euro reparației sunt demontate bloc-ușile, cornișele, lustrele și corpurile de iluminat. Sunt răzuite tavanele, pereții de la vopsea sau tapete. Este scoasă acoperirea de pardosea veche. Este demontată tencuiala și șapa. Este demontată placa veche și instalațiile sanitare. În cazul replanificării în conformitate cu proiectul, sunt dărîmați și ridicați pereții despărțitori între camere. În general, aceste lucrări sunt asemănătoare cu tipurile precedente de reparație.
Lucrările cu tavanele Lucrările cu podelele
Euro reparațieConstruirea tavanelor de orice tip și formă. În cazul acesta totul se limitează doar de fantezia voastră și idea designer-ului. Pot fi atît tavane obișnuite cît și cu mai mult nivele din PGC de toate formele și culorile posibile, tavane suspendabile, vitralii, fresce, combinarea diferitor tipuri (de exemplu suspendabil și PGC)  Euro reparațiePodeaua este nivelată cu diferite tipuri de amestecuri, în funcție de grosimea necesară a șapei. După ce amestecurile se usucă este montată acoperirea de pardosea. În cazul euro reparație este de obicei utilizat parchet din lemn natural, așa ca mesteacănul, fag, stejar, arțar, nuc. Este utilizat parchetul din masiv, cu bucata sau artistic.
Lucrările cu ușile Lucrările cu pereții
Euro reparațieÎn cazul euro reparației de regulă sunt instalate uși calitative batante, glisante sau cutate, din lemn masiv – de exemplu, din stejar, frasin, fag, nuc și chiar din lemn roșu. Sunt posibile și alte opțiuni mai accesibile de exemplu combinate, furniruite sau din sticlă călită. Euro reparațiePereții sunt chituiți sub stîlp-repere sau căptușite cu foi de PGC cu utilizarea izolației fonice. De asemenea este posibilă ridicarea pereților despărțitori și nișelor din PGC de diferite forme în conformitate cu dorința clientului. Sunt posibile opțiuni de vopsire sau finisare cu placă și piatră sălbatică, utilizarea  tencuielii decorative.
Lucrări de electromontaj Lucrări tehnico-sanitare
Euro reparațieEste efectuată montarea sau schimbul complet al instalației electrice cu una nouă, mai calitativă cu diametrul secțiunii corespunzător. Este montat panoul electric și automate calitative, prize și întrerupătoare de la producătorii de frunte. Pentru iluminare pot fi aplicate corpuri de iluminat punctiforme, bandă cu diodă electroluminiscentă și fibră optică. Euro reparațieÎn cazul euro reparației este executat schimbul coloanei, înlocuite calorifere vechi cu radiatoare noi. Pentru a preveni avariile conductele de fontă sunt schimbate cu cele din plastic. De asemenea este instalat utilaj tehnico-sanitar nou. La dorința Dumneavoastră este posibilă instalarea și conectarea jakuzzi sau cabinei de duș.

Compania Euroremont-Style efectuează euro reparație profesională și elitară a apartamentelor în Chișinău și pe tot teritoriul Republicii Moldova. Noi avem o experiență mare de lucru cu utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne. Acest lucru ne permite să garantăm fiecărui client un nivel înalt și executare rapidă a lucrărilor de reparație- finisare.

Pentru primirea informației mai detaliate despre serviciile noastre puteți oricînd face legătură cu noi la numerele de telefon
+373 780 85 656 sau +373 692 05 504