Contacte

Informația de contact

CONSULTAȚIILE LA TELEFON ȘI POȘTA ELECTRONICĂ

Noi mereu suntem bucuroși să vă ajutăm și să vă răspundem la întrebările voastre. Puteți face legătura cu noi pentru a primi consultație în orice timp și în orice zi a săptămînii la numerele de telefon +373 780 85 656 și +373 692 05 504 Zilnic de la 0900 pînă la 2300. Tot la aceste numere de telefon poate fi chemat specialistul nostru pentru măsurări și discutarea sarcinii tehnice.

Acest serviciu este oferit locuitorilor orașului Chișinău și Republicii Moldova. De asemenea pentru comoditatea Dumneavoastră noi efectuăm prezentarea obiectelor curente în diferite stadii de lucrări de finisare.     

3575648345854

Numerele de telefon:
+373 780 85 656
+373 692 05 504
Zilnic de la 9:00 pînă la 23:00

568756

E-mail pentru legătură: remont@euroremontstyle.md

Colaborare: partner@euroremontstyle.md
Non-stop 7 zile pe săptămînă

COMPANIA NOASTRĂ EUROREMONT-STYLE INVITĂ SPRE COLABORARE

leasdershipEuroremont-Style invită la colaborare – organizațiile, care lucrează în domeniul construcțiilor, reparației, finisării, proiectării. Furnizorii materialelor de finisare, obiectelor interiorului și de design. Specialiștii în domeniul proiectării de design. Vom examina toate formele de lucru reciproc avantajoase în domeniul reparației și amenajării locuințelor și încăperilor de altă destinație economică cu persoanele interesate în oferirea serviciului de calitate consumătorilor.

În privința întrebărilor legate de lucru și colaborare puteți face legătură cu noi la numărul nostru de contact în republica Moldova +373 780 85 656 sau să expediați propunerea Dumneavoastră la adresa electronică partner@euroremontstyle.md

Atragem atenția Dumneavoastră asupra faptului că compania noastră are grijă de reputația sa. Efectuăm reparație de orice dificultate. Oricare ar fi: parțială sau completă, reparație cosmetică sau reparație capitală. Noi întotdeauna lucrăm pentru rezultat și ne referim la sarcina încredințată nouă cu seriozitate, punctualitate, profesionalism și cu toată responsabilitatea, aplicînd efort maxim și bagajul complet de experiență acumulat de noi pe parcursul multor ani de experiență. Cu cele mai bune urări echipa Euroremont-Style.

Pentru măsurări și discutarea caietul de sarcini este necesar de a stabili o întîlnire cu specialistul nostru. Noi oferim demonstrarea obiectelor curente în diferite stadii a lucrărilor de finisare.

Pentru a primi o informație mai detaliată despre serviciile noastre puteți oricînd lua legătura cu noi la numerele de telefon +373 780 85 656 sau +373 692 05 504

CHEMAREA MĂSURĂTORULUI PE TERITORIUL REPUBLICII MOLDOVA

Dacă planificați reparația apartamentului, căsuței de vacanță, restaurantului și biroului, însă pînă cînd nu v-ați decis cu alegerea companiei de construcție – serviciul nostru on-line de chemare al măsurătorului – este la dispoziția Dumneavoastră! Îndepliniți forma de mai jos și noi vă vom suna înapoi pentru a stabili o întîlnire la timpul comod pentru Dumneavoastră.

Măsurătorul – este specialistul nostru cu o mare experiență de lucru practic. El va lucra cu Dumneavoastră la toate etapele pînă și după semnarea contractului.

El nu numai va întocmi devizul. Măsurătorul nostru vă va consulta asupra tuturor întrebărilor legate de reparație, vă va ajuta la alegerea materialelor de construcție și finisare, va coordona cu Dumneavoastră succesiunea și termenii de executare al tuturor lucrărilor, va efectua toate măsurările necesare pe loc.

Dumneavoastră puteți utiliza formularul de contact de mai jos pentru a ne expedia un mesaj. Noi vă vom răspunde cît de rapid posibil!